KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattoremontti, kattotyöt Parainen – Kunnostamme katon tiiviydestä ei ole epäselvyyksiä

Kaikki omakotitalojen, kesämökkien, paritalojen ja autotallien kattotyöt sekä kattoremontit Paraisilla onnistuvat ilman epäselvyyksiä, kun asialla ovat meidän ammattilaisemme. Palvelemme sinua tasokkaasti, ja asennamme katollesi vain parhaita materiaaleja sekä varusteita. Kattourakan hinta, mistä asiakas on tietoinen jo etukäteen, oikeuttaa hakemaan kotitalousvähennystä. Kattotyöt voi maksaa kotisivujemme kautta näppärästi haettavalla rahoituksella, ja kaikki kattotyöt pieneläinesteiden asentamisesta katon saumojen tiivistämiseen kruunataan ilmaisella kattotarkastuksella. Kun poistumme pihasta, tiedät, missä kunnossa huopakatto, palahuopakatto, tiilikatto tai peltikatto on. Laitamme asiakkaidemme katot priimakuntoon avaimet käteen -pakettina, joten katon ei tarvitse pelätä vuotavan piipun juuresta tai rikkinäisten tiilien kohdalta – kaikki on laitettu kuntoon.

Jossain vaiheessa katto on aika uusia Paraisilla, Brändössä, Sottungassa, Kökarissa, Naantalissa, Kemiönsaaressa, Sauvossa, Kaarinassa, Turussa ja Kustavissa. Huopakatto voi kestää hyvällä huolenpidolla jopa 40 vuotta, palahuopakatto jonkin verran vähemmän. Tiilikatto saattaa suojata paritaloa tai omakotitaloa peräti 70 vuoden ajan, joten kovin taajaan kattoremontteja ei tarvitse tilata.

Olipa uusittava katto tavallinen peltikatto tai vaikkapa konesaumakatto, uusivat ammattilaisemme sen taidokkaasti ja virheettömästi. Kattoremontin loppupuolella teemme kattotikkaiden, kattosiltojen, lumiesteiden ja muiden kattoturvatuotteiden asentamisen. Kattopeltiseppämme voivat viimeistellä uuden katon peltisepäntöillä, kuten piipunpellityksellä ja piipunhatun asentamisella.

Katon ikää voi pidentää paitsi kattohuoltojen avulla, myös korjauttamalla kaikki huonokuntoiset kohdat niin pian, kuin mahdollista. Meiltä hoituu niin vuotavien kattoikkunoiden ja kattoluukun uusiminen kuin muidenkin katon läpivientien asennus, uusiminen, huoltaminen ja tiivistäminen. Palvelemme luotettavasti myös katon oikaisun, aluskatteen paikkauksen, myrskyvaurioiden korjausten sekä esimerkiksi pieneläinesteiden asentamisen tiimoilta.

Kattotyöt – onko niiden tekeminen Paraisilla varsinaista välineurheilua?

Mistä tahansa voi tehdä välineurheilua. Visiitti urheiluvälinekauppaan paljastaa, ettei kukaan itseään kunnioittava polje enää mummomankelilla pyykkipojat housunlahkeissa, vaan alla pitää olla tuliterä fillari, missä on toistakymmentä vaihdetta. Pyörämatkaan valmistaudutaan pukemalla takapuolesta pehmustetut pyöräilyhousut, pyöräilykengät, pyöräilyhanskat ja (tietenkin) pyöräilykypärä.

Onko kattotöiden tekeminen Paraisilla välineurheilua? Ei aina, sillä katon perushuolto hoituu usein pelkkien harjojen (ja turvavaljaiden) avulla. Joskus tarvitaan laajempaa työvälinevalikoimaa. Esimerkiksi rikkinäisten tiilien vaihdossa voidaan tarvita timanttilaikkaa, jolla leikata uudet kattotiilet oikean kokoisiksi. Rännien korjaamisessa ja uusimisessa on tarvetta peltisaksille, ja jäänsulatuksessa tarvitsemme höyrytyslaitetta. Seuraamme aikaamme ja otamme käyttöön kaikki kattotöitä helpottavat tai niiden tekemisen turvallisuutta lisäävät keksinnöt, mutta monet kattotyöt on mahdollista tehdä melko suppealla välinevarastolla.

Kattoremontti on poikkeus. Katon uusiminen pitää sisällään monta erilaista työvaihetta, joten silloin tuomme Paraisille mukanamme yhtä jos toista. Pihasi täyttyy uusista materiaaleista ja rakennustelineistä, mutta vain hetkeksi. Katto on uusittu nopeimmillaan jo muutamassa päivässä.

Tarkka kattotarkastus paljastaa palahuopa- ja huopakaton tarpeet

Meillä on tapana tarjota ilmainen kattotarkastus kaupan päälle kaikkien kattotöiden yhteydessä. Tilasitpa rännien puhdistuksen, aluskatteen korjauksen piipun juuresta, sammaleentuhokäsittelyn tai vaikka lumiesteiden uusimisen, tarkastamme kattosi ilman erillistä veloitusta. Katon kunnon tarkastaminen kertoo myös bitumikaton sekä bitumipaanukaton tarpeista. Kun omakotitalon tai esimerkiksi jonkin ulkorakennuksen tarpeisiin puututaan nopeasti, saadaan katto kestämään pitkään – ehkä jopa neljäkymmentä vuotta.

Huopakatto on mainio katto, minkä korjaustarpeet ovat usein varsin vähäiset. Kaikki huopakatot (kuten myös tiilikatot ja peltikatot) kannattaa puhdistaa kaksi kertaa vuodessa. Roskien hävittäminen tehostaa katon kuivumista, mikä vähentää sammaleiden muodostumista. Tarvittaessa teemme toki sammaleiden poiston, mikä vähentää katon todennäköisyyttä vaurioitua ja alkaa vuotaa. Yhden kerran kannattaa tilata Paraisille myös katon pinnoitus, mikä lisää bitumikaton kykyä kestää sammaloitumista ja muita rasituksia.

Kattoremonttien lisäksi palvelemme kokonaisvaltaisesti myös kaikkien muiden kattotarpeiden saralla. Meiltä löytyy vankka osaaminen katon kunnostukseen, aina katon vuotopaikkauksista aluskatteen korjauksiin. Kattohuoltopalvelumme pitävät kattosi kunnossa säännöllisillä katon ja vesikourujen puhdistuksilla sekä talvisilla lumenpudotuksilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattoremontista tai muusta kattotyöstä!

Kun tarvitset kattoalan rautaista ammattilaista katollesi, ota yhteyttä! Me toteutamme kattoremontit ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella.

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.