KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Lumenpudotus Parainen – Selkäparka kiittää, kun kattolumityöt tilataan meiltä

Selkä voi kipeytyä raskaissa kattolumitöissä Paraisilla. Lumenpudotus omakotitalon, kesämökin, taloyhtiön (paritalon, kerrostalon tai rivitalon), autotallin tai jonkin muun kiinteistön katolta on vieläpä sangen vaarallistakin. Lumenpudottaja voi horjahtaa tai liukastua, ja katolta putoamisesta seurannee sairaalareissu. Lumen pudotukseen korkealta katolta liittyy muitakin vakavasti otettavia riskejä. Alas putoava lumi voi rikkoa auton tuulilasin tai terassirakennelman, mutta alle saattaa jäädä myös kaksi- ja nelijalkaisia. Jos otteet eivät ole kokemuksen loppunsa hiomia, saattaa lumenpudotus tiilikatolta, peltikatolta tai huopakatolta johtaa myös katteen vaurioitumiseen. Tiiliä voi irrota, naarmuja syntyjä ja tiivisteitä hajota.

Selkäsi, talosi muut asukkaat ja ohikulkijat sekä kattosi kiittävät, kun tilaat kattolumityöt ammattilaisiltamme. Me teemme kaltevien kattojen ja tasakattojen lumenpudotukset aina yhtä turvallisesti, reippaasti ja kohtuuhintaisesti. Yksityisasiakas voi vähentää kattolumityöt verotuksessaan niin sanottuna kotitalousvähennyksenä, ja jos lumenpudotus tai katon sekä rännien jäänsulatus on vielä rahoitusta vailla, suosittelemme tutustumaan kotisivujemme kautta haettavaan rahoitukseen.

Jos mietit, miten jää poistetaan katolta Paraisilla, Brändössä, Sottungassa, Kökarissa, Naantalissa, Kemiönsaaressa, Sauvossa, Kaarinassa, Turussa ja Kustavissa, voimme kertoa sinulle turvallisen jään poiston salaisuuden. Rännien sulatus vesihöyryllä on turvallinen keino päästä eroon jäästä. Höyrytyslaitteemme sopivat myös katon reunalla olevan jään sulattamiseen, ellei kyse ole reunan yli roikkuvista jääpuikoista. Jääpuikot poistamme yleensä käsin, ja tarvittaessa helpotamme jääpuikkojen poistamista nosturiautolla.

Se, mitä kattolumitöiden teettäminen ja/tai jään poisto katolta maksaa, selviää tutustuttuamme kohteeseen paremmin. Kun laskemme edullista hintaa näille talvisille kattohuolloille, on merkitystä niin katon koolla, talon korkeudella kuin katolla olevan lumen koostumuksellakin.

Kattolumityöt Paraisilla edistävät rakennusta ympäröivän tilan turvallisuutta

Paraisilla sijaitsevien omakotitalojen, rivitalojen ja muiden rakennusten katoilla on harvoin niin paljon lunta, että lumitaakan paino saattaisi kattorakenteet kohtuuttomalle rasitukselle. Vaikka katolla olisi paljon lunta, ei hätää, jos lumi on kevyttä suojalunta. Jos lunta on paksu kerros vielä siinä vaiheessa, kun lumi vettyy ja tiivistyy, kattolumet kannattaa pudottaa.

Paraisille tilatut lumenpudotukset tehdäänkin usein siksi, että edistettäisiin rakennusta ympäröivän tilan turvallisuutta. Pihalla on turvallista liikkua ja leikkiä sekä vaihtaa kuulumisia naapurien kanssa, jos ei tarvitse pelätä jäävänsä katolta putoavan lumen alle.

Jos lumimassat uhkaavat pudota katolta alas riskialttiilla tavalla, tilaa kattolumityöt taidokkailta lumenpudottajiltamme vaikka tältä istumalta.

Lumiesteiden asennus on toinen tapa estää tiilikatolta, peltikatolta tai huopakatolta putoavaa lunta aiheuttamasta vahinkoa. Lumiesteet kannattaa asentaa jo katon asennusvaiheessa, jos katto on kalteva. 1:8 on viranomaisten asettama raja lumiesteiden tarpeellisuudelle. Mitoitamme lumiesteet muun muassa lappeen pituuden mukaan, ja asennamme ne tarvittaessa kahteen riviin.

Me teemme myös lumiesteiden huollot ja korjaukset, emmekä unohda tarkastaa lumiesteiden kuntoa ja niiden kiinnitysten luotettavuutta tekemiemme kattotarkastusten yhteydessä.

Lumien pudottamisen ja jäänpoiston lisäksi palvelemme monipuolisesti muissakin kattohuolloissa ja kattotöissä. Kattokorjaukset, kuten kattovuotojen paikkaukset ja aluskatteen korjaukset sekä täysivaltaiset kattoremontit hoituvat monipuoliselta ja kokeneelta kattotiimiltämme ammattitaitoisesti sekä varmaotteisesti. Keväisin ja syksyisin tulemme puhdistamaan vesikourut ja tarkistamaan kattosi yleiskunnon katon turvatuotteista lähtien. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous lumenpudotuksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun kattolumi painaa, ota kattoammattilaisiimme yhteyttä. Pudotamme lumet turvallisesti ja kattoystävällisesti niin huopakatoilta, peltikatoilta kuin tiilikatoiltakin.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.