KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattohuolto Fiskars – epäpuhdas katto kuluu nopeammin

Monet omakotitalon, paritalon, kesämökin, autotallin, taloyhtiön (siis rivitalon tai kerrostalon) tai muun kiinteistön kattohuollot tehdään siksi, ettei katolla olisi epäpuhtauksia. Katoille tuppaa kertymään kaikenlaista roskaa, pääsääntöisesti biohajoavia lehtiä, neulasia ja oksanpätkiä. Nuo roskat tulisi saada poistettua katolta, sillä muussa tapauksessa lika voi pinttyä kattoon. Lisäksi roskat ja epäpuhtaudet hidastavat katon kuivumista. Katto voi alkaa sammaloitua, jos se joutuu viettämään pitkiä aikoja kosteana Fiskarsissa. Peltikatto on poikkeus – siltä tuskin löydät sammaleita, vaikka se olisi kuinka likainen. Sen sijaan se voi ruostua, ja ruoste saa aikaan kattopeltien kulumista, ohenemista ja vääntymistä. Myös sammal jouduttaa harjakaton, aumakaton tai esimerkiksi tasakaton kulumista. Katon puhdistus (tiilikatto voidaan puhdistaa harjaamalla, kun taas huopakatot kannattaa puhdistaa ilmapuhaltamalla) pitää katon pitkäikäisenä. Samalla se vähentää tarpeita raskaammille kattohuolloille, kuten katon sammaleentuhokäsittelyille (tai ruosteenpoistolle), sekä katon kulumisen nopeutumisesta aiheutuville kattopaikkauksille.

Tilaa meiltä kaikki kattohuollot niin Fiskarsissa, muualla Raaseporissa kuin sen naapurikunnissa Hangossa, Kemiönsaaressa, Salossa, Inkoossa ja Lohjallakin. Tiedämme, mitä juuri sinun kattosi tarvitsee voidakseen hyvin. Toteutamme hyvällä hinta-laatusuhteella niin kaksi kertaa vuodessa tarvitut katon puhdistukset kuin talvisetkin kattohuollot, eli jäänpudotukset ja rännien puhdistukset. Omakotitalon ja vapaa-ajan kiinteistön kattohuolloista pääsee hakemaan kotitalousvähennystä, ja yhteistyökumppanimme on valmiina järjestämään kattohuolloille ja muille kattotöille rahoituksen.

Katon puhdistus – tilaa tämä kattohuolto Fiskarsiin puolivuosittain

Tiilikaton, peltikaton, huopakaton ja palahuopakaton puhdistus kannattaa teettää kaksi kertaa vuodessa, sillä jo lyhyempikin aika kuin puoli vuotta riittää peittämään katon lehtiin ja muihin roskiin. Tiilikaton tai peltikaton harjaus taikka huopakaton ilmapuhallus poistaa kaikki roskat katolta, mikä ehkäisee muun muassa saumojen repsottamista, kattotiilien halkeilemista ja kattopeltien ruostumista Fiskarsissa. Koska osa katolta poistetuista roskista päätyy sadevesijärjestelmään, teemme samalla rännien puhdistuksen.

Sammaleenpoisto Fiskars – sano ei mekaanisille menetelmille

Sammaleenpoistoa katolta ei kannata toteuttaa mekaanisesti, sillä harjaamalla tai pesemällä ei saada pois kaikkia sammalkasvuston osia. Huopakatto ei ehkä edes kestäisi pesemistä tai harjaamista. Jos vanhalla katolla, minkä suojapinnoite on jo alkanut menettää tehoaan, kasvaa sammaleita, ota yhteyttä. Teemme kemialliset sammaleentuhokäsittelyt niin Fiskarsissa kuin muualla Raaseporissa!

Jäänpudotuskin tärkeä kattohuolto Fiskarissa

Teemme Fiskarsissa myös jään- ja lumenpudotukset, jääpuikkojen pudotukset ja rännien sulatukset vesihöyryllä. Jää ja lumi kannattaa poistaa, jos ne uhkaavat pihan turvallisuutta – tai jos on vaaran, että ne vaurioittavat kattoa.

Meiltä saat kattohuoltojen ohella myös muut kattotyöt. Sen lisäksi, että puhdistamme vesikourut sekä pudotamme lumet katolta, löytyy meiltä pitkän linjan osaaminen kattojen korjauksiin. Paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet sekä tarvittaessa uusimme koko katon avaimet käteen -kattoremontilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattohuollosta tai muusta kattotyöstä!

Kun katto ja vesikourut ovat täynnä roskaa, kattotuotteet repsottaa tai lumikuorma painaa, pyydä tarjous! Ammattilaisemme tuntevat eri kattomateriaalien salat ja metodit tehokkaaseen huoltamiseen.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Katon huolto ammattilaisten tekemänä!

Talon omistajan jokavuotisia hommia on tarkastaa, onko kattohuolto aiheellinen; jos on, jätä se Fiskarsissa meidän huoleksemme! Teemme katon kevät- ja syyshuolto työt ja aina katolla liikkuessamme teemme myös katon yleisilmeen tarkastamisen, jotta voit olla varma, että kattosi voi hyvin. Jos tarpeen on tehdä katon huolto tai kattoturvatuotteiden huolto toimenpiteitä, saat niistä heti tiedon ja voitte keskustella sinun tarpeisiisi sopivat toimet. Älä siis itse kiipeile katolla, vaan tilaa kattohuolto meiltä, täyden palvelun kattofirmasta!

Katon pesu ja sammaleenpoisto

Yksi katon toimivuuden kannalta tärkeimmistä huoltotöistä on kato pesu ja sammaleenpoisto ja Fiskarsissa saat ne meiltä ammattitaidolla ja huolella tehtynä! Sammalenpoisto huopakatolta, tiilikatolta ja peltikatolta sen jälkeinen suojakäsittely parantaa veden virtaamista ja pidentää katon elinikää. Meiltä tiilikaton pesu, peltikaton pesu ja huopakaton pesu ja katon harjaus sekä samalla tehtävä katon kunnon yleiskatsaus yhdestä numerosta! Soita heti, ja tilaa talosi yleisilmeen ja kattosi kunnon parantava pesu meiltä!

Katon maalaus Fiskarsissa

Ammattitaidolla tehty katon maalaus Fiskarsissa meiltä! Kattomaalaus helpoin ja tehokkain tapa parantaa talosi ulkonäköä ja kattosi elinikää. Tilaa asiantuntijamme paikalle kartoittamaan kattosi maalaustarve, ja hän osaa kertoa, riittääkö pelkkä huoltomaalaus vai tarvitaanko laajempi kattomaalaus. Maalaamme kaikki materiaalit, meiltä saatavilla peltikaton maalaus, tiilikaton maalaus ja huopakaton pinnoitus ja maalaus. Aina kun liikumme katolla, teemme katon yleisilmeen tarkastuksen ja kerromme kaikista havainnoistamme sinulle. Tarvittaessa saat tarjouksen muistakin ajankohtaisista korjaus- tai huoltotöistä.

Rännien puhdistus, huolto ja korjaus

Pari kertaa vuodessa tehtävät rännien puhdistus, huolto ja korjaus työt saat Fiskarsissa meiltä. Jotta varmistaisit sadevesijärjestelmien tehokkaan toimivuuden, tulisi rännit puhdistaa lehdistä ja roskista ainakin syksyisin ja keväisin. Älä turhaan itse kiipeile tikapuilla, vaan anna meidän hoitaa rännien puhdistus turvallisesti ja ammattitaitoisesti. Lisäksi saat katon yleisilmeen tarkistuksen, jotta saisit tietää kattosi todellisen kunnon. Yhdessä ammattilaisemme kanssa voit pohtia sinun katollesi tarpeellisia toimenpiteitä.

Kattotarkastus – katon kuntotarkastus Fiskarsissa kannattaa tilata meiltä!

Katon kuntotarkastus kannattaa tehdä vuosittain ja Fiskarsissa se kannattaa tilata meiltä. Suoritamme ammattitaidolla tehtävän kuntotarkastuksen, jossa tarkastamme kattosi kunnon kokonaisuudessaan. Tekemämme kattotarkastus pitää sisällään myös vesikaton alapuoliset rakenteet, jos niihin on pääsy. Siellä tarkastetaan silmämääräisesti rakenteet ja vuotojäljet. Katolla tarkastamme maalipinnan kunnon ja pinnan eheyden materiaalista riippumatta. Käymme läpi katon suojapellitykset, piipunpellitykset, sadevesijärjestelmien kunnon, katon läpiviennit ja kattoturvatuotteet. Huomioimme myös kattoa rasittavat muut tekijät, kuten läheisen puuston. Kaikista havaitsemistamme epäkohdista saat raportin ja halutessasi myös tarjouksen ehdotetuista toimenpiteistä. Kaikki työt tehdään avaimet käteen -periaatteella ja kaikista kattotöistä voit hakea kotitalousvähennystä. Meiltä on mahdollista hakea myös kattoremontin rahoitusta. Laitetaan siis kattosi kerralla kuntoon!