KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Vesikourujen puhdistus Fiskarsissa pitää sisällään myös kuntotarkastuksen

Vesikourujen puhdistus Fiskarsissa ei ole mikä tahansa kattotyö. Tukkeutuneiden rännien, vesikourujen ja alastuloputkien avauksella on merkitystä koko rakennuksen kunnolle, sillä jos roskaisia sadevesijärjestelmiä ei puhdisteta, voivat sade- ja sulamisvedet päästä talon rakenteisiin. Roskat heikentävät myös itse sadevesijärjestelmän kuntoa ja lyhentävät sen käyttöikää.

Omakotitalon, paritalon, kesämökin, taloyhtiön eli rivitalon tai kerrostalon, autotallin tai muun kiinteistön vesikourujen puhdistusta ei tarvitse tehdä itse, sillä tarjolla on ensiluokkaista osaamista.  Teemme vesikourujen puhdistukset Fiskarsissa, muualla Raaseporissa sekä Raaseporin naapurikunnissa Hangossa, Kemiönsaaressa, Salossa, Inkoossa ja Lohjalla. Toteutamme työn turvallisesti – myös silloin, kun kyse on huomattavan korkean talon vesikourujen puhdistuksesta.

Aina kun teemme vesikourujen puhdista esimerkiksi juuri Fiskarissa, teemme kaupan päälle koko katon kunnon tarkastuksen. Tutkimme huolella vesikourut, niiden kaadot, alastuloputket, alastuloputkien ja räystäskourujen kiinnitykset sekä mahdollisen sulanapitojärjestelmän kunnon. Näin osaamme antaa tarjouksen rännien korjaamisesta tai jostain muusta sadevesijärjestelmän kuntoa tukevasta toimenpiteestä, jos sellaiselle on tarvetta.

Jatkamme kuntotarkastusta myös kattokokonaisuuden muihin osiin – mahdollisuuksien mukaan aina katon alle asti. Näin ollen osaamme tarjota kattomaalausta, katon harjausta, saumojen tiivistystä, irronneiden peltilistojen kiinnitystä tai esimerkiksi aluskatteen uusimista, jos sellaisille suinkin on tarvetta. Yksityisasiakashan saa kattotöistämme kotitalousvähennystä, ja yhteistyökumppanimme tarjoama rahoitus sopii kaikenlaisten kattotöiden lainoittamiseen – ota yhteyttä ja teetä saumattomasti sujuva kattourakka Fiskarsissa!

Rännien puhdistus Fiskars – kaksi syytä teettää se puolivuosittain

Rännien puhdistus Fiskarsissa kannattaa teettää sekä keväällä että loppusyksystä – näin varmistetaan se, että rännit ovat mahdollisimman roskattomat ja hyvin vetävät sekä kesällä että talvella. Jos ränneissä on lehtiä, neulasia ja sammaleita (tai jopa puun taimia, kuten pitkään puhdistamatta olleissa ränneissä voi olla), eivät sadevedet ohjaudu tarpeeksi kauas talosta. Kesällä voi sataa vaikka useita päiviä putkeen, ja tällöin roskaisten rännien yli vuotavat vedet saattavat päätyä talon rakenteisiin – ei hyvä homma. Mitä puhtaammat rännit, sitä tarkemmin kaikki kattovedet saadaan ohjattua usein metrien päähän rakennuksesta, kuten homma kuuluu hoitaa.

Toinen syy puhdistaa rännit puolivuosittain on ruoste- ja muiden vaurioiden ehkäiseminen. Jos tiilikaton, huopakaton tai peltikaton sadevesijärjestelmässä on roskia, syntyy niihin ruostetta. Ruoste näyttää rumalta, mutta ruosteen aiheuttamat haitat eivät liity vain ulkonäköön. Ruoste aiheuttaa rännien korjaustarpeita, voiden rikkoa rännit jopa niin pahasti, että ne on paras uusia.

Sadevesijärjestelmän puhdistamisen kolmas syy Fiskarsissa

Kolmas syy sadevesijärjestelmien puolivuosittaiselle puhdistamiselle Fiskarsissa on rännien jäätymisen ehkäiseminen. Jää voi rikkoa rännit ja alastuloputket, eivätkä jäätyneet rännit vedä ennen kevättä. Jää ja jäätyneistä ränneistä riippuvat jääpuikot aiheuttavat myös turvallisuusongelmia. Jäätyneiden rännien tai jääpuikkojen putoaminen katon reunalta voi johtaa henkilövahinkoihin, joten jos sadevesijärjestelmä jäätyy, tilaa meiltä rännien sulatus vesihöyryllä sekä jääpuikkojen hallittu poisto.

Vesikourujen puhdistuksen lisäksi saat meiltä ripeät tekijät kattolumien poistoon ja muihin kattohuoltoihin. Kattoeksperttimme taitavat myös kattokorjaukset. Korjaamme aluskatteet, paikkaamme kattovuodot ja tarvittaessa remontoimme koko katon avaimet käteen -palveluna. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous vesikourujen puhdistuksesta tai muusta kattotyöstä!

Puhdistamme vesikourut tehokkaasti ja turvallisesti. Meiltä löytyy osaaminen sekä välineet myös vaativien kohteiden huoltotöihin. Pyydä tarjous!

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.