KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattoremontti, kattotyöt Fiskars – Katon kunnossapidossa tarvitaan asiantuntemusta

Asiantuntemus painaa vaakakupissa, kun ollaan valitsemassa tekijää omakotitalojen, kesämökkien, paritalojen ja esimerkiksi autotallien kattoremonteille sekä kattotöille. Anna meidän laittaa huopakattosi, palahuopakattosi, tiilikattosi tai peltikattosi kuntoon Fiskarsissa – olet varmasti tyytyväinen lopputulokseen! Teemme kattokorjaukset, kattosaneeraukset, kattohuollot, pieneläinesteiden asennukset ja muut kattotyöt myös muualla Raaseporissa sekä sen naapurikunnissa Hangossa, Kemiönsaaressa, Salossa, Inkoossa ja Lohjalla.

Me emme harrasta arvailuja tai mutu-tietoutta, vaan perustamme päätöksemme ja työtarjouksemme pelkkiin faktoihin. Näin ollen tulemme paikan päälle varmistamaan, mitä tasakatto, pulpettikatto, harjakatto tai esimerkiksi mansardikatto tarvitsee tullakseen jälleen huippukuntoon. Jos vain mahdollista, tarjoamme sinulle katon osittaista korjausta Fiskarsissa. Kattoreikien paikkaus, läpivientien asennus, huolto ja uusiminen tai vaikkapa sammaleiden poisto katolta voivat saada kattosi jälleen priimakuntoon. Jos katon yleiskunto on kuitenkin ehtinyt muuttua niin huonoksi, että katto on paras uusia, teemme hyvän hinta-laatusuhteen tarjoukseen edessä olevasta kattoremontista. Kattoremontit teemme aina avaimet käteen -paketteina, joten hionnassa on mukana niin peltisepäntyöt (kuten piipun pellitys ja piipunhatun asentaminen), kattoturvatuotteiden (esimerkiksi lumiesteiden, kattosiltojen ja kattotikkaiden) asentaminen, mahdollisesti tarvittu kattoikkunoiden ja kattoluukun uusiminen kuin myös sadevesijärjestelmän asennuskin.

Katon uusimisen ja muut kattotyöt voi maksaa yhteistyökumppanimme kautta järjestyvällä rahoituksella, ja kotitalousvähennyskin on haettavissa (tämä tieto koskee yksityisasiakkaita). Ota yhteyttä asiantuntijoihimme, niin laitetaan sinunkin kattosi kerralla kuntoon!

Nämä kattotyöt Fiskarsissa ovat meille tuttuakin tutumpia

Ei ole sellaista omakotitalon, paritalon, kesämökin, autotallin tai esimerkiksi piharakennuksen kattotyötä, mikä ei olisi meille tuttu. Me olemme laittaneet tiilikattoja, huopakattoja, palahuopakattoja ja huopakattoja kuntoon jo niin pitkään, että kaikki erilaiset tilanteet ja toimenpiteet ovat tulleet meille tutuiksi. Osaamme auttaa sinua parhaalla mahdollisella tavalla, jos tarvitset vaikkapa myrskyvaurioiden kunnostusta, konesaumakaton uusimista tai vaikkapa tasakaton muokkaamista harjakatoksi.

Tuttuakin tutumpia kattotöitä ovat katon kevät- ja syyshuollot. Vaikka olemme tehneet niitä lukemattomia kertoja ja oikeat otteet tulevat jo selkäytimestä, emme suhtaudu niihin puolihuolimattomasti tai kyllästyneesti – kaikkea muuta! Katon kevät- ja syyshuolloilla on merkittävä rooli katon kunnossapidossa. Nuo katon ja sadevesijärjestelmän puhdistamiseen keskittyvät kattohuollot vähentävät tarvetta isommille kattohuolloille (kuten sammaleiden poistamiselle) ja kattokorjauksille (kuten saumojen paikkaamiselle sammaleiden juurien avattua ne). Rännien puhdistus Fiskarsissa estää räystäitä vuotamasta ja kastelemasta rakenteita, joten sadevesijärjestelmän puhdistus on arvokas kattotyö siinä kuin kattovuodon korjauskin.

Huopakattojen isot ja pienet projektit kuntoon ykkösosaamisella

Palahuopakatot, tiivissaumakatot ja kolmiorimahuopakatot kestävät Fiskarsissakin vuosikymmeniä, mutta eivät ilman huolenpitoa. Luota meihin kaikissa huopakattohuolloissa, huopakaton korjauksissa ja huopakattoremonteissa – me teemme ykkösluokan osaamisella niin isot kuin pienet huopakattoprojektit.

Pieni huopakattoprojekti voisi olla esimerkiksi huopakaton puhdistus, lumiesteiden asennus tai kattoreiän paikkaus. Huopakatto kannattaa puhdistaa kaksi kertaa vuodessa, jotta roskat eivät suotta sitoisi kattoon kosteutta ja jouduttaisi sen sammaloitumista. Katon kevät- ja syyshuoltoon yhdistämme aina sadevesijärjestelmän puhdistuksen ja ilmaisen kattotarkastuksen.

Kattotarkastuksen tarjoamme myös muiden kattotöiden kaupanpäällisenä. Se voi kertoa esimerkiksi tarpeesta asentaa lumiesteet katolle. Lumiesteet ovat pakolliset myös huopakatolla, jos sen kaltevuus on yli 1:8. Tarkastus kertoisi myös kattoreiästä, minkä nopea paikkaus estää huopakattoa vuotamasta ja katon alla olevia rakenteita kastumasta.

Isompia huopakattoprojekteja ovat kattoremontit – varsinkin, jos niiden yhteydessä muutetaan katon kaltevuutta. Jos katon muotoa tai kaltevuutta ei ole tarkoitus uudistaa eikä kattorakenteissa ole kosteutta, voidaan huopakatto uusia hyvin nopealla ja kustannustehokkaalla tavalla, nimittäin asentamalla uusi katto suoraan vanhan bitumikaton päälle.

Kattoremonttien lisäksi palvelemme kokonaisvaltaisesti myös kaikkien muiden kattotarpeiden saralla. Meiltä löytyy vankka osaaminen katon kunnostukseen, aina katon vuotopaikkauksista aluskatteen korjauksiin. Kattohuoltopalvelumme pitävät kattosi kunnossa säännöllisillä katon ja vesikourujen puhdistuksilla sekä talvisilla lumenpudotuksilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattoremontista tai muusta kattotyöstä!

Kun tarvitset kattoalan rautaista ammattilaista katollesi, ota yhteyttä! Me toteutamme kattoremontit ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella.

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palvelemme niin huopa-, pelti- kuin tiilikattotöissä

Meiltä saat kaikki pienet ja isot kattotyöt Fiskarsin alueella samasta osoitteesta! Teemme kaiken lumenpudotuksesta aluskatteen vaihto, paikkaus ja korjaus töihin. Mikään ei ole meille vierasta, olipa toiveissa sitten muuttaa tasakatto harjakatoksi, pulpettikatoksi tai aumakatoksi tai vaikka katon korotus tai katon vaihto, kaikki onnistuu! Pyydä ammattilaisemme kartoittamaan tilanne, ja hän tekee katon yleisilmeen tarkastuksen ja kertoo sinulle tarvittavat toimenpiteet. Koska olemme täyden palvelun kattofirma, saat samasta osoitteesta peltikatto, huopakatto ja tiilikattotyöt, katon IV-työt, katon eristystyöt, savupiipun ja hormin korjaustyöt ja myös kaikki sadevesijärjestelmät ja kattoturvatuotteet yhdellä soitolla! Kaikki työt teemme avaimet käteen – periaatteella valmiiksi asti!

Katon ja yläpohjan eritys on tärkeä energiansäästötoimenpide

Katon ja yläpohjan eristys on tehokas keino parantaa talosi energiatehokkuutta. Tilamaalla katon lisälämmöneristys ja ullakon ja vintin eristys työt Fiskarsissa meiltä saat nopeasti säästöä lämmityskuluihin. Teemme kaikki työt avaimet käteen -periaatteella, joten sinulle jää vain lopputuloksesta nauttiminen! Tilaa asiantuntijamme siis jo tänään paikalle kartoittamaan tilanne!

Lumiesteiden ja muiden kattoturvatuotteiden asennus talosi ja ympäristön turvaksi

Me välitämme sinun ja kattosi turvallisuudesta, joten tilaa kauttamme lumiesteiden asennus Fiskarsin alueella.  Teemme lumiesteiden korjaus ja huolto sekä asennus työt niin yksityisille kuin julkisiinkin tiloihin. Noudatamme työssä aina turvallisuussäädöksiä ja teemme asiat alusta loppuun saakka luotettavasti ja asiantuntemuksella. Soita meille jo tänään!

Haluamme, että talosi on turvallinen asua, ja siksi meiltä saat myös kattoturvatuotteiden asennus työt. Meillä on kattava valikoima kattoturvatuotteita ja ne kaikki saat ammattilaisen paikalleen asentamana.  Meiltä siis talotikkaat, seinätikkaat, kattotikkaat, palotikkaat, hätäpoistumistikkaat ja lapetikkaat sekä muut kattoturvatuotteet: kattopollarit, kattosilta, lumiesteet ja putoamissuojat ja kaikkiin asennus, korjaus ja huolto samasta osoitteesta!