KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattohuolto, sammaleenpoisto Hämeenlinna – Katon käyttöikä pidennettävissä kattohuolloilla

Huollot pidentävät tiilikaton, huopakaton ja peltikaton elinkaarta Hämeenlinnassa, ja toisin päin: jos tasakattoa, harjakattoa tai esimerkiksi pulpettikattoa ei huolleta, voi sen käyttöikä lyhentyä jopa puolella. Tiilikaton harjaukset, sammaleenpoistot ja muut tiilikattohuollot parantavat tiilikaton mahdollisuuksia kestää jopa 70 vuotta. Peltikatolla on mahdollisuus jopa 50 vuoden mittaiseen käyttöikään.

Omakotitalon, paritalon, kesämökin, autotallin, taloyhtiön (rivitalon sekä kerrostalon) tai muun kiinteistön kattohuollot kannattaa tilata meiltä, jotka teemme ne katemateriaalikohtaisesti ja aina yhtä huolellisesti. Luota kattohuoltajiimme Hämeenlinnassa, Akaassa, Asikkalassa, Hattulassa, Hausjärvellä, Hollolassa, Janakkalassa, Lopella, Padasjoella, Pälkäneellä, Tammelassa, Urjalassa ja Valkeakoskella! Kattohuolloista jäänpudotuksista rännien puhdistukseen voi hakea kotitalousvähennystä, ja yhteistyökumppanimme voi järjestää niille rahoituksen.

Katon puhdistus lienee tunnetuin kattohuolto Hämeenlinnassa

Katon puhdistus (tarkoittipa se sitten tiilikaton puhdistusta harjaamalla tai bitumikaton putsaamista ilmapuhaltamalla) lienee se tunnetuin kattohuolto Hämeenlinnassa, sillä sitä tarvitaan kaikista tiheimmin. Tiilikaton, peltikaton, huopakaton ja palahuopakaton puhdistus tulisi nimittäin toteuttaa kaksi kertaa vuodessa, sillä jos roskat ovat katolla yli puoli vuotta, voivat ne kiihdyttää katon ruostumista ja sammaloitumista merkittävästi. Epäpuhtaudet sitovat katteeseen katetta haurastuttavaa kosteutta, minkä lisäksi epäpuhtaudet voivat pinttyä katteeseen. Säännölliset kattopuhdistukset ehkäisevät sammaleentuhokäsittelyjen, kattokorjausten ja ennenaikaisten kattoremonttien tarvetta.

Sammaleenpoistomme Hämeenlinnassa ei vaurioita bitumikatettakaan

Aika kuluttaa katetta ja sen suojapinnoitetta, ja tämä voi näkyä katon sammaloitumisena. Ota yhteyttä, niin teemme sammaleentuhokäsittelyn, mikä ei vaurioita edes bitumikatetta – katetta, minkä huolloissa on aina muistettava katteen herkkänahkaisuus. Sammaleiden poistaminen palahuopakatolta tai esimerkiksi betonitiilikatolta alkaa roskien poistolla katolta. Seuraavaksi levitämme katolle sammaleenpoistoaineen, mikä saa tunkeutua katteen sisällekin, jotta kaikki juuret ja itiöt saataisiin hävitettyä. Urakan loppupuolella teemme vielä rännien puhdistuksen, jotta rännit eivät menisi tukkoon eikä seuraavana talvena tarvittaisi rännien sulatusta vesihöyryllä Hämeenlinnassa.

Jäänpudotus Hämeenlinnassa tehtävä varoen

Katolla olevan jään ja lumen poisto on tehtävä varoen Hämeenlinnassa, sillä urakka voi vaarantaa sekä lumenpudottajien että ohikulkijoiden turvallisuuden. Meihin voit luottaa niin lumenpudotuksissa, jääpuikkojen pudotuksessa kuin kaikissa muissakin talvisissa kattotöissä. Jos katolla tai sadevesijärjestelmässä on jäätä, sulatamme sen kuumalla vesihöyryllä, mikä on havaittu turvallisimmaksi, ekologisimmaksi ja tehokkaimmaksi tavaksi päästä eroon katolla ja ränneissä olevasta jäästä. Jäästä kannattaa hankkiutua eroon, sillä se voi rikkoa kattoa ja saada katon vuotamaan – ja jos jää pääsee putoamaan katolta itsekseen, voi se aiheuttaa omaisuus- ja henkilövahinkoja.

Meiltä saat kattohuoltojen ohella myös muut kattotyöt. Sen lisäksi, että puhdistamme vesikourut sekä pudotamme lumet katolta, löytyy meiltä pitkän linjan osaaminen kattojen korjauksiin. Paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet sekä tarvittaessa uusimme koko katon avaimet käteen -kattoremontilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattohuollosta tai muusta kattotyöstä!

Kun katto ja vesikourut ovat täynnä roskaa, kattotuotteet repsottaa tai lumikuorma painaa, pyydä tarjous! Ammattilaisemme tuntevat eri kattomateriaalien salat ja metodit tehokkaaseen huoltamiseen.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.