KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattoremontti, kattotyöt Hämeenlinna – Rasituksensietokykyinen katto kestää kauan

Kun asioit omakotitalon, kesämökin, paritalon ja esimerkiksi autotallin kattoremonttien ja kattotöiden tiimoilta meidän kanssamme, tehdään kaikki kattotyösi parhaalla mahdollisella tavalla. Asiantuntevasti ja huolellisesti tehdyt kattotyöt saavat katon kestämään kauan: huopakatto voi kestää 40 vuotta, peltikatto noin 50 vuotta ja tiilikatto ehkä 70 vuotta. Kattohuoltomme lisäävät katon rasituksensietokykyä, ja kattopaikkaukset tiivistävät katon niistä kohdista, mitkä aika tai esimerkiksi katolla ollut lumitaakka on heikentänyt.

Kattohuoltoja ovat muun muassa katon harjaukset, sammaleenpoistot ja lumenpudotukset. Kattopaikkaus voi tarkoittaa rikki menneiden tiilien vaihtoa, ruostevaurioiden kunnostusta, irronneiden kattopeltien tai kattoturvatuotteiden kiinnittämistä, saumojen tiivistämistä tai vaikka peltikaton osittaista vaihtoa – paikan päälle selviää, mikä on paras tapa laittaa katto kuntoon Hämeenlinnassa.

Palvelemme myös katon varustelutöiden tiimoilta, joten tilaa vaikka pieneläinesteiden asennus tai lumiesteiden, kattosiltojen, kattotikkaiden ja muiden kattoturvatuotteiden asennus. Teemme asianmukaisella tavalla myös kaikkien katon läpivientien asennukset, huollot ja uusimiset – mainittakoon esimerkkinä kattoikkunoiden ja kattoluukun uusiminen. Voimme pellittää savupiipun, asentaa piipunhatun ja tehdä monet muutkin peltisepäntyöt.

Varustelemme, korjaamme, huollamme ja uusimme katot paitsi Hämeenlinnassa, myös Akaassa, Asikkalassa, Hattulassa, Hausjärvellä, Hollolassa, Janakkalassa, Lopella, Padasjoella, Pälkäneellä, Tammelassa, Urjalassa ja Valkeakoskella. Kattotöistämme voi hakea kotitalousvähennystä, ja yhteistyökumppanimme tarjoaman rahoituksen hakeminen sujuu erittäin helposti.

Kattotyömme Hämeenlinnassa pitävät katon tiiviinä

Me teemme Hämeenlinnassa kaikki ne kattotyöt, joita kattosi tarvitsee tullakseen mahdollisimman tiiviiksi pitkäksi aikaa. Katon tiiviys on ensiarvoisen tärkeä asia, sillä jos katto vuotaa ja katon alla olevat rakenteet kastuvat, voi rakennukseen syntyä erilaisia kosteus-, laho- ja homevaurioita.

Paras tapa varjella tiilikaton, huopakaton, palahuopakaton tai peltikaton tiiviyttä on tarkastaa kattokokonaisuuden kunto kahdesti vuodessa. Kattotarkastuksen perusteella kuluneet tai vaurioituneet kohdat saadaan kunnostettua jo ennen kuin katto vuotaa – tai jos katto jo vuotaa, saadaan vuoto pysäytettyä mahdollisimman pian.

Kattotarkastus kertoo myös katon huoltotarpeista, kuten tarpeesta poistaa sammaleet tai maalata katto. Kattohuollot lisäävät katon rasituksensietokykyä, eli toisin sanoen vähentävät sen alttiutta vaurioitua ja vuotaa.

Jossain vaiheessa jokaisen omakotitalon, kesämökin, paritalon tai esimerkiksi autotallin katto saavuttaa sen pisteen, että kattoa ei enää kannata huoltaa ja korjata. Silloin on aika aloittaa kattoremontti – meihin voit luottaa kaikenlaisissa kattosaneerauksissa, myös sellaisissa, joiden yhteydessä tehdään jotain tavanomaisuudesta poikkeavaa (kuten katon korotus tai tasakaton muokkaus harjakatoksi).

Kokonaisvaltaisesti onnistuvia huopakattotöitä Hämeenlinnaan

Kun tilaat palahuopakaton ja huopakaton huollot, korjaukset ja muut kattotyöt meiltä, saat urakkaasi parhaat ammattilaiset. Huopakattourakka onnistuu erinomaisella tavalla, kun sen kokonaisvaltaisesta kunnostamisesta huolehditaan meidän toimestamme. Tilaa meiltä Hämeenlinnaan ja Hämeenlinnan naapurikuntiin niin huopakattoremontit, huopakattovuotojen korjaukset (lahovaurioiden korjauksineen ja villojen vaihtoineen). Tarjoamme asiantuntevaa apua nopeasti silloinkin, jos tarvitset pahojen myrskyvaurioiden korjausta – ehkä puu on kaatunut katolle, tai kenties koko katto on lähtenyt tuulen matkaan? Emme viivyttele avun tarjoamisessa silloinkaan, kun on kyse pienempien myrskyvaurioiden korjaamisesta (esimerkiksi irronneiden kattotikkaiden kiinnittämisestä) tai vaikka saumojen tiivistämisestä.

Aina kun toteutamme jonkin huopakattotyön, tarjoamme kaupan päälle koko kattotarkastuksen. Sen perusteella osaamme tarjota huopakaton tarvitsemia kattohuoltoja, kuten roskien/sammaleiden poistoa katolta. Teemme työt osaten ottaa huomioon huopakaton pinnoitteen vaurioitumisalttiuden, joten valitsemme työkalut ja kemikaalit huolella. Näin ollen roskat poistetaan katolta ilmapuhalluksella, ja sammalet painepesurin sijaan sammaleenpoistoaineella. Meidät uskallat päästää tekemään myös lumenpudotusta huopakatolta, sillä osaamme vähentää lumimassoja siten, ettei katto tai mikään sen yksityiskohta vaurioidu. Jos katolla on jäätä, sulatamme sen vesihöyryllä.

Kattoremonttien lisäksi palvelemme kokonaisvaltaisesti myös kaikkien muiden kattotarpeiden saralla. Meiltä löytyy vankka osaaminen katon kunnostukseen, aina katon vuotopaikkauksista aluskatteen korjauksiin. Kattohuoltopalvelumme pitävät kattosi kunnossa säännöllisillä katon ja vesikourujen puhdistuksilla sekä talvisilla lumenpudotuksilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattoremontista tai muusta kattotyöstä!

Kun tarvitset kattoalan rautaista ammattilaista katollesi, ota yhteyttä! Me toteutamme kattoremontit ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella.

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.