KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Vesikourujen puhdistus Hämeenlinna – Sadevesijärjestelmää huolettava säännöllisesti

Vesikaton ja sadevesijärjestelmän kunnossapidossa on tärkeää säännöllisyys. Asianmukaisella tavalla ja tarpeeksi usein toteutetut huoltotoimenpiteet saavat sekä katon että sadevesijärjestelmän kestämään ja toimimaan odotetulla tavalla. Me olemme kattofirma, jolta voi tilata mitä tahansa katon tai sadevesijärjestelmän huoltoja. Teemme myös erilaiset uusimis- ja korjaustoimenpiteet, ja aina yhtä hyvällä hinta-laatusuhteella. Kotitalousvähennystäkin on mahdollista hakea, jos on kyse esimerkiksi omakotitalon tai kesämökin vesikourujen puhdistamisesta, ja yhteistyökumppanimme voi järjestää rahoituksen eri kokoisille kattourakoillemme Hämeenlinnassa.

Rännihuolto, mitä tarvitaan kaikista eniten, on omakotitalon, paritalon, kesämökin, taloyhtiön (rivitalon ja kerrostalon), autotallin tai jonkin muun kiinteistön vesikourujen puhdistus. Teetä tämä kattotyö Hämeenlinnassa, Akaassa, Asikkalassa, Hattulassa, Hausjärvellä, Hollolassa, Janakkalassa, Lopella, Padasjoella, Pälkäneellä, Tammelassa, Urjalassa ja Valkeakoskella kaksi kertaa vuodessa, niin sadevesijärjestelmä pysyy hyvässä kunnossa. Myös katto kannattaa puhdistaa kaksi kertaa vuodessa, joten katon ja sadevesijärjestelmien puhdistus kannattaa tehdä yhtä aikaa. Tällaista huoltokokonaisuutta kutsutaan katon kevät- tai syyshuolloksi.

Rännien puhdistus Hämeenlinnassa – näin torjut ruostetta ja jääpuikkoja

Tukkeutuneiden rännien, vesikourujen ja alastuloputkien avauksesta on paljon hyötyä. Kun teetät tiilikaton, huopakaton ja peltikaton (myös korkean talon) vesikourujen puhdistuksen meillä, torjut korroosiota ja jäätymisvaurioita. Roskien poisto omakotitalon tai esimerkiksi kerrostalon vesikouruista ehkäisee myös kosteusvaurioita.

Jos ränneissä on lehtiä, neulasia ja muita roskia, eivät rännit vedä kunnolla, ja räystäskouruihin jäävä kosteus nopeuttaa rännien ruostumista. Ruoste rikkoo rännit, muuttaen ne vähitellen käyttökelvottomiksi. Roskat ja seisova vesi aiheuttavat myös jään muodostumista ja jäätymisvaurioiden syntymistä. Jää voi muokata vesikouruja niin, että talven jälkeen niiden kaadot osoittavatkin aivan väärään suuntaan, eikä kaikki vesi poistu kouruista edes huolellisimman roskien poiston jälkeen.

Rännien jäätymistä kannattaa pyrkiä estämään myös sen takia, että jäiset kourut voivat pudota alas katolta, samoin kuin rännien jäätymisestä kertovat jääpuikotkin. Jääpuikkojen tai jäisten kourujen alle ei auta jäädä, joten rännien jäätyminen kannattaa estää jokasyksyisin rännien puhdistuksin, ja kaikesta huolimatta jäätymään päässeet vesikourut kannattaa sulattaa kuumalla vesihöyryllä.

Sadevesijärjestelmien puhdistus Hämeenlinnassa – mikä on sen kaupanpäällinen?

Aina kun tilaat meiltä jonkin kattotyön Hämeenlinnassa, saat kaupanpäällisen. Kaupanpäällisen saa niin kattohuoltojen, katon paikkausten kuin kaikkien sadevesijärjestelmäänkin liittyvien töiden yhteydessä – esimerkiksi vesikourujen puhdistuksen, kourujen korjauksen tai sadevesijärjestelmän uusimisen yhteydessä.

Mikä sitten on se kaupanpäällinen, minkä annamme taloyhtiöille tai yksityisasiakkaille? Se on – ei enempää eikä vähempää – kuin koko katon kunnon tarkastus. Tarkastamme paitsi sadevesijärjestelmän, myös kaikki muut kattotarvikkeet kattoturvatuotteista ilmanvaihtoputkiin. Varmistamme kaikkien saumojen ja jiirien tiiviyden sekä katon pinnoitteen kunnon. Panemme merkille myös mahdolliset sammaleet tai ruostevauriot. Jos mahdollista, kömmimme myös katon alle, jotta osaisimme antaa tarjouksen myös siellä mahdollisesti tarvituista huolloista tai korjauksista.

Vesikourujen puhdistuksen lisäksi saat meiltä ripeät tekijät kattolumien poistoon ja muihin kattohuoltoihin. Kattoeksperttimme taitavat myös kattokorjaukset. Korjaamme aluskatteet, paikkaamme kattovuodot ja tarvittaessa remontoimme koko katon avaimet käteen -palveluna. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous vesikourujen puhdistuksesta tai muusta kattotyöstä!

Puhdistamme vesikourut tehokkaasti ja turvallisesti. Meiltä löytyy osaaminen sekä välineet myös vaativien kohteiden huoltotöihin. Pyydä tarjous!

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.