KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Lumenpudotus Hämeenlinna – Kattolumitöitä voidaan tarvita lumiesteistä huolimatta

Katolla oleva lumi voi rikkoa kattoa ja katon yksityiskohtia, sekä vaurioittaa kattorakenteita. Jos lumi pääsee putoamaan katolta vapaasti, voi se vaarantaa talon asukkaiden ja muiden omakotitalon tai esimerkiksi kerrostalon pihalla käyskentelevien ihmisten turvallisuuden.

Lumiesteiden asennus Hämeenlinnassa on pakollista, jos kattokaltevuus on 1:8 tai enemmän. Ota tähän kattofirmaan yhteyttä aina kun tarvitset lumiesteiden asennusta, huoltamista tai korjaamista. Oikein mitoitetut, laadukkaat ja kunnolla katossa kiinni olevat lumiesteet estävät lumen äkillisestä alas putoamisesta aiheutuvat vahingot ja vaaratilanteet niin Hämeenlinnassa, Akaassa, Asikkalassa, Hattulassa, Hausjärvellä, Hollolassa, Janakkalassa, Lopella, Padasjoella, Pälkäneellä, Tammelassa, Urjalassa kuin Valkeakoskellakin. Lumiesteet suojaavat myös kattoa, sillä lumen vauhdikas alastulo voisi tarkoittaa myös sitä, että katosta irtoaisi lumen mukaan kattotikkaita, kattotiiliä, ilmanvaihtoputkia ja muita kattotarvikkeita.

Lumiesteet eivät kuitenkaan vaikuta siihen, paljonko lumi painaa. Pakkaslumi tuskin painaa kattoa luokalle tai vaurioittaa kattoa muuten, mutta toisinaan jopa monta kertaa painavampi suojalumi on kokonaan toinen juttu. Suojalumen kuutiopaino voi olla jopa yli 400 kiloa. Varsinkin tasakatot voivat tarvita lumenpudotusta keväällä, kun pakkaslumi vettyy ja tiivistyy muuttuen suoja- eli nuoskalumeksi.

Suojalumikuorma voi pudota katolta alas jopa lumiesteistä huolimatta, siksi voit joutua tilaamaan lumenpudotuksen sellaiseltakin tiilikatolta, huopakatolta ja peltikatolta, mikä on varusteltu lumiestein. Pientalon ja taloyhtiön lumenpudotus on vaarallista hommaa – varsinkin lumenpudotus korkealta katolta. Ota siksi yhteyttä meidän kokeneisiin lumenpudottajiimme, joilla on käytössään laaja ja laadukas välinearsenaali – tarvittaessa teemme lumenpudotuksen vaikka nosturiautolla.

Kattolumitöistä voi hakea kotitalousvähennystä, kun urakka on ohi. Jo ennen kuin urakka alkaa, on sinulla mahdollisuus hakea työlle rahoitusta. Kattotöiden rahoituksen tarjoamisesta vastaa tunnettu yhteistyökumppanimme.

Teemme Hämeenlinnassa niin kattolumityöt kuin jään poiston katoilta

Tämä kattofirma toteuttaa erinomaisella hinta-laatusuhteella kaikki omakotitalojen, autotallien, paritalojen, rivitalojen, kesämökkien, kerrostalojen ja muiden kiinteistöjen kattotyöt Hämeenlinnassa ja sen naapurikunnissa. Palvelemme ympäri vuoden, joten meihin kannattaa ottaa yhteyttä myös keskitalvella. Talvisia kattotöitä ovat kattovuotojen korjaukset, katolta pudonneiden kattotarvikkeiden kiinnitykset, lumenpudotukset ja jopa kattoremontit, sillä monet katot voi uusia myös talvella. Talvisiin kattotöihin lukeutuu myös jääpuikkojen poistaminen. Poistamme jääpuikot käsin, mutta huolehtien työturvallisuudesta ja työmaan ympäristön turvallisuudesta.

Jos jää onkin katolla tai ränneissä eli räystäskouruissa, emme tee jään poistoa mekaanisesti, vaan sulatamme jään kuumalla vesihöyryllä. Kuuma vesihöyry saa jään sulamaan kaikenlaisista sadevesijärjestelmistä, eli niin vesikouruista kuin kattokaivoista. Sadevesijärjestelmän jäätymisen takana ovat usein sadevesijärjestelmässä olevat roskat, mutta jään voi aiheuttaa myös jokin rakenteellinen vika, mikä estää kaikkea kosteutta poistumasta sadevesijärjestelmästä.

Katollakin oleva jää saadaan sulatettua kuumalla vesihöyryllä, ennen kuin se putoaa alas katolta tai rikkoo katon saumoja. Jää on voinut muodostua lämpövuotojen takia, joten tarve katon lisälämmöneristykselle kannattaa selvittää.

Lumien pudottamisen ja jäänpoiston lisäksi palvelemme monipuolisesti muissakin kattohuolloissa ja kattotöissä. Kattokorjaukset, kuten kattovuotojen paikkaukset ja aluskatteen korjaukset sekä täysivaltaiset kattoremontit hoituvat monipuoliselta ja kokeneelta kattotiimiltämme ammattitaitoisesti sekä varmaotteisesti. Keväisin ja syksyisin tulemme puhdistamaan vesikourut ja tarkistamaan kattosi yleiskunnon katon turvatuotteista lähtien. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous lumenpudotuksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun kattolumi painaa, ota kattoammattilaisiimme yhteyttä. Pudotamme lumet turvallisesti ja kattoystävällisesti niin huopakatoilta, peltikatoilta kuin tiilikatoiltakin.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.