KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattohuolto Hamina – Puhdas katto kestää aikaa

Omakotitalon, paritalon, kesämökin, autotallin, taloyhtiön (siis rivitalon tai kerrostalon) ja muiden kiinteistöjen kattohuollot tehdään siksi, että katto olisi pitkäikäisempi, ja ettei sitä tarvitsisi juurikaan korjailla. Katon puhdistukset (kuten tiilikaton harjaukset tai huopakaton ilmapuhallukset) ja sammaleentuhokäsittelyt pitävät katon puhtaana. Puhdas katto kestää paremmin aikaa ja erilaisia rasituksia, joten katon puhdistus kohentaa sekä katon ulkonäköä että elinvoimaisuutta.

Me puhdistamme kaikki katot Haminassa, Kotkassa, Kouvolassa, Luumäellä, Miehikkälässä ja Virolahdella. Meiltä kannattaa tilata myös muut kattohuollot, kuten jäänpudotukset ja peltikattonaulojen vaihdot kateruuveiksi. Yksityisasiakas saa kattotöistämme kotitalousvähennystä, eikä rahoituksenkaan järjestäminen ole kovin vaikeaa, sillä yhteistyökumppanimme tarjoamaa rahoitusta pääsee hakemaan suoraan kotisivuiltamme.

Katon puhdistus Haminassa on kattohuolto, mitä tarvitaan noin kuuden kuukauden välein

Tiilikaton, peltikaton, huopakaton ja palahuopakaton puhdistukset ovat kattohuoltoja, joita tarvitaan Haminassakin noin kuuden kuukauden välein. Katto kannattaa puhdistaa joka kevät ja syksy, jotta lika ei ehtisi tarttua kiinni. Samalla edistetään katon kuivumista talven tai vesisateiden jälkeen. Jos kosteus asuu tasakatolla tai satulakatolla turhan pitkään, nopeutuu katon haurastuminen, sammaloituminen ja ruostuminen. Haurastuminen näkyy muun muassa ikävinä kattovuotoina.

Samalla kun harjaamme tiilikaton tai poistamme roskat joltain muulta katolta, teemme myös sadevesikourujen puhdistuksen – päätyyhän iso osa katolta poistetuista roskista ränneihin, mitkä voisivat sittemmin mennä tukkoon.

Sammaleenpoisto Haminassa saa seurakseen kattotarkastuksen

Jos katolla kasvaa sammaleita, ota yhteyttä sammaleentuhokäsittelyn tiimoilta. Poistamme sammalet juurineen päivineen sammaleenpoistoaineillamme. Näin sammalet eivät pääse nopeuttamaan tiilikaton rapautumista tai huopakaton kunnon heikkenemistä Haminassa. Aina kun teemme jonkin kattohuollon Haminassa, toteutamme myös ilmaisen kattotarkastuksen. Tämän kaupanpäällisen avulla kuulet, onko kattoa tarve paikata tai huoltaa vielä lisää, jotta se kestäisi mahdollisimman pitkään. Tarvittaessa annamme tarjouksen vaikkapa rikkinäisten tiilien vaihtamisesta tai kattoikkunan uusimisesta.

Rännien sulatus vesihöyryllä Haminassa – miksi tätä kattohuoltoa tarvitaan?

Tämä kattopalvelu tekee Haminassa ja sen naapurikunnissa myös kaikki lumen ja jään poistoon liittyvät kattotyöt, eli siis lumenpudotuksen, jääpuikkojen pudotuksen ja rännien sulatuksen vesihöyryllä. Lumi ja jää voivat vaurioittaa kattoa, minkä lisäksi ne voivat aiheuttaa vahinkoa alas katolta pudotessaan. Entä miksi rännit pitää sulattaa? Siksi, että jäätyneet rännit eivät vedä, ja niiden yli vuotava sulamisvesi voi jäädyttää pihamaan ja muodostaa vaarallisia jääpuikkoja katon reunalle. Jää voi myös rikkoa omakotitalon tai esimerkiksi taloyhtiön sadevesijärjestelmää, joten jäätyneet vesikourut kannattaa sulatuttaa.

Meiltä saat kattohuoltojen ohella myös muut kattotyöt. Sen lisäksi, että puhdistamme vesikourut sekä pudotamme lumet katolta, löytyy meiltä pitkän linjan osaaminen kattojen korjauksiin. Paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet sekä tarvittaessa uusimme koko katon avaimet käteen -kattoremontilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattohuollosta tai muusta kattotyöstä!

Kun katto ja vesikourut ovat täynnä roskaa, kattotuotteet repsottaa tai lumikuorma painaa, pyydä tarjous! Ammattilaisemme tuntevat eri kattomateriaalien salat ja metodit tehokkaaseen huoltamiseen.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.