KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Lumenpudotus Hamina – Näin hankkiudut kattolumista eroon

Katolla on lunta joka talvi. Suomalaistalot rakennetaan siten, että ne kestävät paksuakin lumikuormaa. Vaikka pakkaslunta olisi paljon, se on kuitenkin suhteellisen kevyttä. Kuutiometri pakkaslunta painaa noin 50–150 kiloa. Tilanne muuttuu, kun kevät koittaa, ja lumi vettyy sekä tiivistyy. Suojalumen paino per kuutio on moninkertainen pakkaslumeen nähden, ja kattorakenteet voivat vaurioitua. Jos katolla on paljon suojalunta, ota yhteyttä taloyhtiön eli kerrostalon tai rivitalon, omakotitalon, kesämökin, paritalon, autokatoksen tai jonkin muun kiinteistön katon lumenpudotuksen tiimoilta Haminassa! Pudotamme lumimassat katolta turvallisin ja kokenein ottein myös Kotkassa, Kouvolassa, Luumäellä, Miehikkälässä ja Virolahdella.

Toinen syy lumenpudotukselle tiilikatolta, peltikatolta tai huopakatolta on pihamaan turvallisuus. Lumi voi uhata pudota katolta alas niin, että talon asukkaat, vieraat tai satunnaiset ohikulkijat ovat vaarassa jäädä alle. Taloyhtiön ja talon omistajan tulee huolehtia siitä, ettei henkilö- tai omaisuusvahinkoja pääse sattumaan. Lumiesteiden asennus, huolto ja korjaus Haminassa auttavat estämään monet kattolumen putoamisesta aiheutuvat vahingot, mutta lumiesteisiin ei voi luottaa aivan sataprosenttisesti. Lumiesteetkin voivat irrota lumen mukaan, jos lunta on todella paljon – tai jos lumiesteiden kiinnityksiä ei ole syksyllä tarkastettu. Hankkiudu liioista kattolumista eroon jo hyvissä ajoin ottamalla yhteyttä lumenpudottajiimme. Teemme lumenpudotukset jouhevasti myös korkeilta katoilta, sillä tarvittaessa käytämme lumenpudotuksissa nosturiautoa. Turvallisuudestamme huolehdimme käyttämällä turvavaljaita aina, myös tasakaton lumenpudotusta tehdessämme.

Kattolumitöistäkin saa kotitalousvähennystä, jos on yksityisasiakas, ja yhteistyökumppanillamme on kattotöiden rahoitus valmiina. Lumenpudotuksella on usein kiire, siksi kannattaa valita rahoitus, mikä järjestyy nopeasti.

Miksi rännien sulatus tehdään Haminassa vesihöyryllä?

Tämä kattopalvelu tekee kattolumitöiden ohella myös jäänsulatuksen katolta ja ränneistä, ynnä jääpuikkojen poistamisen. Miksi rännit sulatetaan nimenomaan vesihöyryllä Haminassa? Tietenkin siksi, että kuumalla höyryllä sulattaminen on paitsi tehokas, myös ekologinen ja turvallinen keino päästä eroon omakotitalon tai vaikkapa rivitalon sadevesijärjestelmässä olevasta jäästä. Jäänsulatusaineet ovat usein melkoisia ympäristömyrkkyjä, mutta kuuma vesihöyry on täysin luonnollinen ja turvallinen valinta. Kuuma vesihöyry ei myöskään tuhoa rännejä, katetta tai niiden kummankaan pinnoitetta. Siksi käytämme vesihöyryä myös katon reunoilla olevan jään sulattamiseen. Jään hakkaaminen hakulla, vasaralla tai esimerkiksi kirveellä olisi se viimeinen temppu, mikä voisi vaurioittaa kattokokonaisuutta pahemmin kuin itse jää.

Rännien jäätyminen voidaan estää jo ennalta puhdistamalla ja tarkastamalla vesikourut loppusyksystä. Näin ränneissä ei ole mitään, mikä voisi aiheuttaa sen, että kouruihin jäisi seisovaa vettä jäätymään. Sulanapitojärjestelmällä asiasta saadaan vielä parempi varmuus.

Kattojää ja räystäiltä roikkuvat, pihamaan turvallisuutta uhkaavat jääpuikot kertovat usein siitä, että katon läpi karkaa lämpöä. Lämmön karkaaminen kannattaa laittaa kuriin, aiheuttaahan se muun muassa kondensoitumisriskin ja kalliita lämmityskuluja. Katon lisälämmöneristys on yksi niistä kattotöistä, mitkä teemme Haminassa kerrassaan erinomaisesti.

Lumien pudottamisen ja jäänpoiston lisäksi palvelemme monipuolisesti muissakin kattohuolloissa ja kattotöissä. Kattokorjaukset, kuten kattovuotojen paikkaukset ja aluskatteen korjaukset sekä täysivaltaiset kattoremontit hoituvat monipuoliselta ja kokeneelta kattotiimiltämme ammattitaitoisesti sekä varmaotteisesti. Keväisin ja syksyisin tulemme puhdistamaan vesikourut ja tarkistamaan kattosi yleiskunnon katon turvatuotteista lähtien. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous lumenpudotuksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun kattolumi painaa, ota kattoammattilaisiimme yhteyttä. Pudotamme lumet turvallisesti ja kattoystävällisesti niin huopakatoilta, peltikatoilta kuin tiilikatoiltakin.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.