KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Vesikourujen puhdistus Haminassa kattotyö, mitä et halua jättää väliin

Omakotitalon, paritalon, kesämökin, taloyhtiön eli rivitalon tai kerrostalon, autotallin tai muun kiinteistön vesikourujen puhdistus Haminassa on kattotyö, mitä et halua jättää väliin – ainakaan tämän artikkelin luettuasi! Jos vesikourujen puhdistus ei nappaa, ei hätää: ammattilaisemme tekevät työn turvallisesti, tottuneesti ja taidokkaasti niin Haminassa kuin sen naapurikunnissa Kotkassa, Kouvolassa, Luumäellä, Miehikkälässä ja Virolahdellakin. Varsinkin korkean talon vesikourujen puhdistukset kannattaa teettää kattofirmalla, jolla on käytössään nosturiauto, turvavaljaat ja muut töitä sujuvoittavat tykötarpeet. Ota siis yhteyttä ja pyydä kilpailukykyinen tarjous räystäskourujen puhdistamisesta, tai jostain muusta tiilikaton, huopakaton tai peltikaton sadevesijärjestelmään liittyvästä urakasta! Voit kysyä samalla lisää kotitalousvähennyksestä tai yhteistyökumppanimme tarjoamasta kattotöiden rahoituksesta.

Miksi sadevesijärjestelmien puhdistus on niin tärkeää? Ensinnäkin siksi, että tukossa oleva sadevesijärjestelmä johtaa räystäiden vuotamiseen. Jos katolta tulevat vedet eivät päädy kouruista alastuloputkiin, vuotavat ne kourujen yli. Jos tukkeutuneiden rännien, vesikourujen ja alastuloputkien avaus viivästyy, on mahdollista, että talon rakenteet kastuvat – eli tapahtuu se, miltä on yritetty välttyä asentamalla sadevesijärjestelmä taloon.

Vesikourut kannattaa puhdistaa myös siksi, etteivät roskat, kouruissa seisova vesi ja veden jäätyminen pääsisi aiheuttamaan kourujen korjaus- ja uusimistarpeita. Sadevesijärjestelmä voi kestää saman verran kuin muukin kattokokonaisuus, kun sitä huolletaan säännöllisesti.

Rännien puhdistus Hamina – miten työ etenee käytännössä?

Miten omakotitalon, kerrostalon tai vaikka luhtitalon rännien puhdistaminen Haminassa etenee käytännössä? Me teemme kaikki kattotyöt asiakkaan ja katon parasta ajatellen, mutta emme tingi omasta turvallisuudestammekaan. Siksi teemme katon puhdistuksen katolta käsin (tai nosturiautolla), ja keräämme kaikki roskat pois vesikouruista. Roskia ei heitellä maahan, vaan ne kerätään siististi roskapusseihin. Lopuksi sadevesijärjestelmä voidaan huuhdella, tarvittaessa jopa huoltomaalata.

Rännien kuntotarkastus on tärkeä osa rännien puhdistushuoltoa. Kuntotarkastus kertoo, pitääkö rännejä korjata jostain kohtaa niiden normaalin toiminnan tukemiseksi ja ylläpitämiseksi. Tarkastamme, antavatko kourujen kaadot oikeaan suuntaan, ja ovatko kaikki kiinnikkeet kunnossa. Havaitsisimme myös mahdolliset ruostevauriot, asennus- ja mitoitusvirheet tai rikkinäiset komponentit.

Entä kuinka usein tätä työtä tarvitaan? Jotta kaikki kattovedet kulkisivat koko ajan ehjää sadevesijärjestelmää myöten tarpeeksi kauas rakennuksesta, suosittelemme, että rännit huolletaan joka kevät ja syksy.

Sadevesijärjestelmien puhdistamisen unohtuminen voi paljastua tarpeena tehdä jääpuikkojen poisto Haminassa

Jos sadevesijärjestelmän puhdistaminen jäi väliin syksyllä, voi omakotitalon, mökin, rivitalon tai esimerkiksi piharakennuksen sadevesijärjestelmä jäätyä talvella. Jos talon sadevesijärjestelmä jäätyy Haminassa, voi kyse olla myös rakenteellisesta viasta, kuten väärään suuntaan antavasta kaadosta – siksi myös kourujen kuntotarkastus tulisi tehdä usein. Ensiavuksi tarvitaan jään poistoa ränneistä. Työtä ei kannata tehdä hakkaamalla, sillä kourut voisivat lommoutua tai vaikka pudota alas katon reunalta. Me sulatamme jään kuumalla höyryllä ja teemme tarvittavat kunnostukset uudelleenjäätymisen ehkäisemiseksi.

Vesikourujen puhdistuksen lisäksi saat meiltä ripeät tekijät kattolumien poistoon ja muihin kattohuoltoihin. Kattoeksperttimme taitavat myös kattokorjaukset. Korjaamme aluskatteet, paikkaamme kattovuodot ja tarvittaessa remontoimme koko katon avaimet käteen -palveluna. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous vesikourujen puhdistuksesta tai muusta kattotyöstä!

Puhdistamme vesikourut tehokkaasti ja turvallisesti. Meiltä löytyy osaaminen sekä välineet myös vaativien kohteiden huoltotöihin. Pyydä tarjous!

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.