KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattoremontti, kattotyöt Hamina – Kattotyöt kattoremontin lykkääjinä

Tämä kattofirma hoitaa puolestasi kaikki omakotitalon, kesämökin, paritalon ja esimerkiksi autotallin kattoremontit ynnä muut kattotyöt Haminassa. Haminan lisäksi tarjoamme tasokasta kattopalvelua myös Kotkassa, Kouvolassa, Luumäellä, Miehikkälässä ja Virolahdella. Ota yhteyttä aina, kun tarvitset kattoikkunoiden ja kattoluukun uusimista, kattoturvatuotteiden asennusta (niitä ovat esimerkiksi kattotikkaat, kattosillat ja lumiesteet), sammaleenpoistoa katolta tai esimerkiksi rikkinäisten kattotiilien vaihtoa. Teemme myös läpivientien asennukset, huollot ja uusimiset sekä peltisepäntyöt. Peltisepältä voi tilata vaikka piipunpellityksen ja piipunhatun asennettuna. Toki teemme myös sadevesijärjestelmien, aurinkopaneelien ja esimerkiksi pieneläinesteiden asennukset.

Kattokorjausten ja kattohuoltojen tarkoitus on pidentää huopakaton, palahuopakaton, tiilikaton ja peltikaton elinkaarta. Katto voi kestää kymmeniä vuosia, jos siitä pidetään hyvää huolta – huolta, mitä meidän kokeneet ja motivoituneet ammattilaisemme sille tarjoamme. Vaikka teemmekin kaikki kattohuollot ja kattokorjaukset ensiluokkaisella laadulla ykköslaatuisia välineitä ja kemikaaleja käyttäen, eivät kattotyömme ole hinnan kiroissa. Ota yhteyttä ja pyydä kilpailukykyinen tarjous mistä tahansa kesämökin, omakotitalon, paritalon tai vaikka autotallin kattotyöstä! Yksityisasiakkaalla on mahdollisuus myös kotitalousvähennykseen, minkä lisäksi kannattaa muistaa kattotöiden rahoitus. Tuota rahoitusta voi hakea näppärästi suoraan kotisivujemme kautta.

Viimeinen kattotyö Haminassa on kattoremontti

Huollettu ja tarvittaessa paikattu katto Haminassa kestää hyvin aikaa. Peltikatto voi kestää viitisenkymmentä vuotta, tiilikatto noin seitsemänkymmentä ja huopa- sekä palahuopakatotkin noin 40 vuotta. Kattotöistä viimeisin on katon uusiminen, eli kattoremontti. Kattoremonttia voidaan tarvita jo ennen katon teoreettisen käyttöiän päättymistä, sillä esimerkiksi sammalet ja ruoste voivat heikentää katon kuntoa rajusti ja lyhentää siten sen käyttöikää. Myös pahat lumi- ja myrskyvauriot voivat jouduttaa kattoremonttia Haminassa.

Kun tulemme siihen tulokseen, että paras tapa laittaa katto kuntoon on kattoremontti, suunnittelemme kattosaneerauksen katon erityispiirteiden ja asiakkaan toiveiden mukaan. Katto voidaan uusia vaikka keskellä talvea, ja samalla kattoa voidaan muokata ja modistaa monin tavoin. Kattoa voidaan korottaa, tai sen kaltevuutta voidaan muokata. Katon tuuletusratkaisut voidaan laittaa kuntoon, ja yläpohjaan voidaan tuoda lisää eristeitä. Uudelle katolle voidaan asentaa uusia läpivientejä ja kattoturvatuotteita, kuten kattoluukku, alipainetuuletin, aurinkopaneeleita ja lumiesteet.

Teemme myös kattoremontit avaimet käteen -periaatteella. Hinta katon uusimiselle täyden palvelun pakettina lasketaan paikan päällä, ja siihen vaikuttavat sellaiset asiat kuin katon kaltevuus, kattorakenteiden kunto ja katon yksityiskohtien määrä.

Huopakattoprojekti onnistuu erityisosaamisen ja paneutumisen avulla

Mikä tahansa huopakattoprojekti Haminassa onnistuu erityisosaamisemme avulla. Huopakaton huolto, korjaus ja uusiminen vaativat myös asiaan paneutumista. Kattourakka on kokonaisuus, mikä koostuu useista työvaiheista, ja jos jokaiseen työvaiheeseen ei panosteta, ei lopputulos ole täydellinen. Meille kelpaa vain täydellisen onnistunut lopputulos, joten olemme aina valmiit panostamaan kaikkiin urakan vaiheisiin ja jokaisen yksityiskohdan kuntoon laittamiseen.

Huopakatot ovat kattoja, mitkä voivat otollisissa olosuhteissa kestää jopa 40 vuotta. Otolliset olosuhteet tarkoittavat muun muassa sitä, että tasakattoa, pulpettikattoa tai vaikka harjakattoa huolletaan säännöllisesti. Me teemme asiantuntemuksella niin katon kevät- kuin syyshuollot, sammaleenpoistot, lumenpudotukset kuin muutkin huopakaton huollot. Pidämme huolta myös sadevesijärjestelmästä, jotta katolta tulevat vedet saataisiin asianmukaisen matkan päähän rakennuksesta. Tasakaton sadevesijärjestelmän puhdistus auttaa ehkäisemään myös kattovuotoja, sillä tasakatto voi vuotaa, jos sadevesi jää lillumaan katolle tukkeutuneiden kattokaivojen takia.

Aina kun teemme jonkin huopakaton huollon tai muun huopakattotyön Haminassa, teemme samalla ilmaisen kattotarkastuksen. Katon, sen saumojen ja läpivientien, kattotarvikkeiden ja niiden kiinnitysten sekä esimerkiksi katon alapuolisten osien kuntotarkastus kertoisi kaikista katon korjaustarpeista, joten se kannattaa hoitaa säännöllisesti.

Kattoremonttien lisäksi palvelemme kokonaisvaltaisesti myös kaikkien muiden kattotarpeiden saralla. Meiltä löytyy vankka osaaminen katon kunnostukseen, aina katon vuotopaikkauksista aluskatteen korjauksiin. Kattohuoltopalvelumme pitävät kattosi kunnossa säännöllisillä katon ja vesikourujen puhdistuksilla sekä talvisilla lumenpudotuksilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattoremontista tai muusta kattotyöstä!

Kun tarvitset kattoalan rautaista ammattilaista katollesi, ota yhteyttä! Me toteutamme kattoremontit ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella.

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.