KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattohuolto Hattula – Puhtaan katon kunto paremmissa kantimissa

Kattohuollot Hattulassa keskittyvät usein katon puhdistamiseen, kuten tiilikaton harjaamiseen tai huopakaton puhdistamiseen ilmapuhaltimilla. Omakotitalon, paritalon, kesämökin, autotallin, taloyhtiön (siis rivitalon tai kerrostalon) tai jonkin muun kiinteistön kattohuolto voi tarkoittaa myös sammaleiden poistoa katolta. Lika, sammalet ja ruoste voivat lyhentää katon elinikää roimasti, sillä ne heikentävät katon kuntoa melkoisesti. Huonokuntoinen katto voi vuotaa, vaikka kosteus tulisi kaikin voimin pitää katon ulkopuolella. Siksi tiilikaton harjaukset ja muut katon puhdistukseen keskittyvät kattohuollot ovat tuiki tarpeellisia. Ota yhteyttä ja tilaa jokin kattohuolto meiltä Hattulaan! Toimimme myös Hämeenlinnassa, Pälkäneellä ja Valkeakoskella. Kattohuolloistamme voi hakea kotitalousvähennystä, ja yhteistyökumppanimme osaa auttaa rahoituksen järjestämisessä.

Katon puhdistus Hattula – on fiksua tilata tämä kattohuolto kahdesti vuodessa

Tiilikaton, peltikaton, huopakaton ja palahuopakaton puhdistus on fiksua teettää kahdesti vuodessa. Kun katto puhdistetaan kaksi kertaa vuodessa, ei lika pääse pinttymään. Roskien poisto katolta ehkäisee myös katon kannalta ongelmallisten ruosteen ja sammaleiden esiintymistä. Katon kevät- ja syyshuoltoon Hattulassa kuuluu myös sadevesikourujen puhdistus, mikä saa rännit vetämään läpi vuoden – tämä on tärkeä osa kosteudenhallintaa. Katon puhdistuksen yhteydessä teemme myös ilmaisen kattotarkastuksen. Tämä kaikkien kattotöidemme yhteydessä saatava kaupanpäällinen paljastaa katon korjaus- ja huoltotarpeet ajoissa, eli jo siinä vaiheessa, kun niiden teettäminen on edullisimmillaan.

Sammaleenpoisto Hattulassa – ensin katto puhdistetaan roskista

Jos tasakatolla, harjakatolla tai vaikka pulpettikatolla kasvaa sammaleita Hattulassa, ota yhteyttä. Me teemme sammaleenpoiston katolta kemiallisesti, mikä tarjoaa pitkäkestoisen lopputuloksen. Aivan ensimmäiseksi teemme katon harjauksen ja/tai ilmapuhalluksen, jotta saamme lehdet, oksat ja esimerkiksi neulaset pois tieltä. Sitten levitämme katolle biohajoavaa sammaleentuhoainetta, mikä pääsee katteen sisään ja tiilien väliin asti. Sammaleenpoistoaine eliminoi kaikki sammalet katosta, joten tiilien halkeilu ja esimerkiksi huopakaton saumojen aukeilu (mitä sammalet aiheuttavat) vähenevät merkittävästi.

Lumenpudotus Hattulassa ei ole jokatalvinen aktiviteetti

Me olemme kattopalvelu, joka tekee Hattulassa myös haasteelliset talviset kattohuollot. Talvisia kattohuoltoja ovat lumenpudotukset, jäänpudotukset (jääpuikkojen pudotukset) ja -sulatukset. Lumenpudotus on tuskin jokatalvinen aktiviteetti, sillä kaikkina talvina katolla ei ole niin paljoa lunta, että sitä pitäisi pudottaa. Jäätyneiden rännien sulatuksenkaan ei pitäisi olla jokatalvinen kattohuolto, sillä syksyllä puhdistetun sadevesijärjestelmän pitäisi vetää koko talven ajan. Jos puhdistettu ränni jäätyy, siinä lienee jotain rakenteellista vikaa, ja asiaan on puututtava korjaamalla rännit. Meiltä sekin työ sujuu!

Meiltä saat kattohuoltojen ohella myös muut kattotyöt. Sen lisäksi, että puhdistamme vesikourut sekä pudotamme lumet katolta, löytyy meiltä pitkän linjan osaaminen kattojen korjauksiin. Paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet sekä tarvittaessa uusimme koko katon avaimet käteen -kattoremontilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattohuollosta tai muusta kattotyöstä!

Kun katto ja vesikourut ovat täynnä roskaa, kattotuotteet repsottaa tai lumikuorma painaa, pyydä tarjous! Ammattilaisemme tuntevat eri kattomateriaalien salat ja metodit tehokkaaseen huoltamiseen.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.