KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Vesikourujen puhdistus Hattula – malliesimerkki kattohuolloista, mitkä toteutettava säännöllisesti

Omakotitalon, paritalon, kesämökin, taloyhtiön (rivitalon taikka kerrostalon), autotallin tai jonkin muun kiinteistön vesikourujen puhdistus on varsinainen malliesimerkki kattohuolloista, mitkä pitää toteuttaa säännöllisesti. Esimerkiksi sammaleiden poisto tehdään vain tarpeen niin vaatiessa, sillä sammaleita esiintyy vain satunnaisesti. Lumenpudotuskin tehdään vain, jos lumesta on haittaa ja/tai vaaraa – lumen pudotus katolta ei siis ole mikään automaattisesti tarvittu kattohuolto.

Vesikourut on puhdistettava Hattulassa, Hämeenlinnassa, Pälkäneellä ja Valkeakoskella kaksi kertaa joka vuosi. Tilaa vesikourujen – varsinkin korkean talon vesikourujen – puhdistus meiltä, niin työ tulee hoidettua turvallisesti, tehokkaasti ja kaikkien taiteen sääntöjen mukaisesti. Vesikourut voidaan puhdistaa yhtä aikaa vesikatteen kanssa, sillä katto kaipaa puhdistusta yhtä usein. Lisäksi kattoa puhdistettaessa merkittävä osa roskista päätyy räystäskouruihin, joten ne olisi joka tapauksessa puhdistettava katon harjauksen jälkeen. Jos teemme katon ja sadevesijärjestelmien puhdistuksen yhtä aikaa Hattulassa, kutsutaan huoltokokonaisuutta katon syys- tai keväthuolloksi. Tilasitpa katon syyshuollon, pelkän sadevesikourujen puhdistuksen tai vaikka rännien korjauksen, saat kaupan päälle koko katon kuntotarkastuksen – etu, mitä ei kannata jättää käyttämättä! Muistathan myös yhteistyökumppaniltamme saatavan rahoituksen sekä mahdollisuuden kotitalousvähennykseen.

Rännien puhdistus Hattula – miten sen unohtaminen näkyy?

Muun muassa rännien ruostuminen paljastaa tukkeutuneiden vesikourujen, rännien ja alastuloputkien avauksen unohtuneen. Jos ränneissä on roskia, jää niihin vettä, ja pitkäaikainen kosteusrasitus aiheuttaa ruostetta ja ruostevaurioita. Ränneistä valuva likainen vesi raidoittaa rännit ja voi kastella, sotkea, lahottaa tai rapauttaa talon ulkoseinät. Lisäksi ränneihin jääneet roskat ja vedet voivat johtaa jäätymisvaurioihin, kuten kourujen vääntymiseen ja niiden kaatojen pilalle menemiseen. Jäätynyt kouru painaa niin paljon, että se voi pudota alas. Ensimmäisiä merkkejä ränneistä olevassa jäässä Hattulassa ovat katolta roikkuvat jääpuikot.

Rännien puhdistamisen unohtaminen näkyy usein siis ihan paljaalla silmällä. Rännien tukokset voivat aiheuttaa myös piileviä vikoja, mitkä käyvät ilmi ehkä vasta vuosien päästä. Jos ränneissä on roskia Hattulassa, ei sadevesijärjestelmä vedä kunnolla, tai ehkä ei ollenkaan. Koska vettä kuitenkin tulee katolta usein ja paljon, on veden löydettävä itselleen uusi reitti, ja siksi vedet vuotavat räystäskourujen reunojen yli. Näin vedet päätyvät juuri sinne, mistä ne on haluttu pitää poissa, eli rakennusta ympäröivään maaperään. Vaikka talo olisi salaojitettu, voivat ränneistä vuotavat vedet päästä kastelemaan talon rakenteita.

Rännien puhdistus Hattulassa – nämä asiat otettava huomioon

Rännien puhdistus Hattulassa on kattotyö, minkä yhteydessä pitää huomioida monta asiaa – muun muassa työturvallisuus. Turvallisinta on puhdistaa rännit yläkautta, eli katolta käsin. Jos kyseessä on korkea rakennus, tuomme urakkaa varten paikalle nosturiauton.

Toisekseen, kaikki roskat pitää saada pois. Kolmas muistettava asia on rännien kuntotarkastus, sillä niin katon kuin rännien kunnostustarpeet on hyvä hoitaa ajoissa pois alta.

Vesikourujen puhdistuksen lisäksi saat meiltä ripeät tekijät kattolumien poistoon ja muihin kattohuoltoihin. Kattoeksperttimme taitavat myös kattokorjaukset. Korjaamme aluskatteet, paikkaamme kattovuodot ja tarvittaessa remontoimme koko katon avaimet käteen -palveluna. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous vesikourujen puhdistuksesta tai muusta kattotyöstä!

Puhdistamme vesikourut tehokkaasti ja turvallisesti. Meiltä löytyy osaaminen sekä välineet myös vaativien kohteiden huoltotöihin. Pyydä tarjous!

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.