KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattoremontti, kattotyöt Hattula – Tiilikatot, peltikatot ja huopakatot kuntoon!

Meidän ydinosaamistamme ovat omakotitalojen, kesämökkien, paritalojen ja esimerkiksi autotallien kattoremontit ynnä muut kattotyöt. Älä jätä mitään arvailujen varaan, kun on kyse katon kunnosta – se on tärkeä asia koko rakennuksen kunnon, arvon ja asumiskelpoisuuden kannalta! Luota katon uusimisessa, katon korjaamisessa, kattohuolloissa ja kaikissa muissa kattotöissä parhaaseen ammattilaiseen, eli tähän kattofirmaan. Me toteutamme erinomaisella hinta-laatusuhteella kaikki kattotyöt Hattulassa, Hämeenlinnassa, Pälkäneellä ja Valkeakoskella. Kattotöistämme voi hakea kotitalousvähennystä, ja rahoitus järjestyy yhteistyökumppanimme kautta. Koska kattotyöt tehdään avaimet käteen -periaatteella, on luvassa mitä sujuvin kattourakka!

Kunnostamme niin huopakatot, palahuopakatot, tiilikatot kuin peltikatotkin. Niin kauan, kuin kattoa ei ole pakko uusia, löydämme parhaat keinot sen kunnon kohentamiseen. Katto kestää Hattulassa kymmeniä vuosia, kun sitä huolletaan ja kun kaikki pienimmätkin vauriot paikataan pian niiden ilmestyttyä. Meiltä saat myös katon varusteluun liittyvät työt sekä peltisepäntyöt. Ota yhteyttä, niin pellitämme piippusi ja asennamme pieneläinesteet tai piipunhatun. Tilaa meiltä myös kattoikkunoiden ja kattoluukun uusiminen tai muiden katon läpivientien huolto, asennus tai uusiminen. Asennamme kaikille erilaisille katoille myös laadukkaat kattoturvatuotteet, kuten lumiesteet, kattotikkaat ja kattosillat. Oikein varusteltu, joka kohdasta tiivis ja hyvännäköinen katto on rakennuksen kuin rakennuksen kruunu!

Kattotöitä Hattulaan niin kauan kuin kattoa kannattaa kunnostaa

Palahuopakatto, huopakatto, tiilikatto ja peltikatto – me teemme kaikki niiden huollot, korjaukset ja muut kattotyöt Hattulassa. Korjaamme kattovuodon, poistamme sammalet ja teemme kaikki muutkin kattotyöt niin kauan, kuin kattoa kannattaa kunnostaa. Sitten kun katto on niin loppuun kulunut, ettei sitä enää saa tarpeeksi tiiviiksi, teemme tarjouksen kattoremontista. Uusi katto tarjoaa luotettavan suojan säiltä ja kosteudelta.

Kattoremontti Hattulassa tarkoittaa yleensä sekä vesi- että aluskatteen uusimista, sillä vain poikkeustapauksissa aluskate kannattaa jättää vaihtamatta. Ennen uuden vesikatteen asentamista korjaamme kattorakenteet, mikäli niissä on esimerkiksi lahovaurioita. Kattoremonttiin voi sisältyä myös villojen vaihto tai katon lisälämmöneristys, katon tuuletusratkaisujen tehostaminen, uusien läpivientien asentaminen tai vaikka katon korotus. On myös mahdollista muokata tasakatto satulakatoksi.

Katon uusiminen ja muut kattotyöt tehdään aina avaimet käteen -periaatteella, joten asiakkaan ei tarvitse kuin ottaa yhteyttä. Me teemme loppusiivouksenkin, joten kanssamme asioiminen on hyvin helppoa. Kaupan päälle on luvassa koko katon kunnon tarkastus, jotta voisimme tarvittaessa antaa tarjouksen joistain muista katon kuntoa parantavista kattotöistä.

Erityisosaaja huopakaton asennukseen

Kun otat yhteyttä tähän kattofirmaan, saat paikan päälle erityisosaajan kaikkiin huopakattotöihin – niin uuden huopakaton asennukseen, huopakattohuoltoihin kuin kaikkiin huopakaton korjauksiinkin. Palvelemme Hattulassa myös huopakaton varustelun tiimoilta. Tiivissaumakatot, palahuopakatot ja kolmiorimahuopakatot ovat pitkäikäisiä kattoja, kunhan niitä huolletaan asianmukaisesti. Katon elinkaari voi kestää jopa 40 vuotta, kun katto puhdistetaan kaksi kertaa vuodessa. Kun katto ikääntyy, menettää sen suojapinnoite tehoaan. Silloin tarvitaan sammaleiden poistoa huopakatolta tai huopakattomaalausta. Muita huopakattohuoltoja ovat lumenpudotukset ja jäänsulatukset sekä kattotarkastukset. Teemme kaikki huopakattotyöt Hattulassa ottaen huomioon katon erityispiirteet, joten emme tule rikkoneeksi kattoa tai vaurioittaneeksi sen pinnoitetta talvistenkaan kattohuoltojen yhteydessä. Katon kunnon tarkastuksen saa ilmaiseksi kaikkien kattotöidemme kaupanpäällisenä, ja sen avulla katosta on mahdollista pitää oikein hyvää huolta.

Katto tykkää siitä, että kaikki huolto- ja korjaustarpeet hoidetaan kuntoon ajallaan. Kattotarkastuksien ansiosta saumojen paikkaukset, irronneiden palahuopapaanujen kiinnitykset, sammaleiden poistot ja esimerkiksi kourusaneeraukset on mahdollista hoitaa hetimmiten, kun niitä tarvitaan. Katon paikkaus ajoissa voi estää katon vesivahingon ja jopa ennenaikaisen huopakattoremontin.

Kattoremonttien lisäksi palvelemme kokonaisvaltaisesti myös kaikkien muiden kattotarpeiden saralla. Meiltä löytyy vankka osaaminen katon kunnostukseen, aina katon vuotopaikkauksista aluskatteen korjauksiin. Kattohuoltopalvelumme pitävät kattosi kunnossa säännöllisillä katon ja vesikourujen puhdistuksilla sekä talvisilla lumenpudotuksilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattoremontista tai muusta kattotyöstä!

Kun tarvitset kattoalan rautaista ammattilaista katollesi, ota yhteyttä! Me toteutamme kattoremontit ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella.

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.