KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Lumenpudotus Hattula – Toimintaohjeet siltä varalta, että lumitaakka uhkaa kattoa

Taloyhtiön eli kerrostalon tai rivitalon, omakotitalon, kesämökin, paritalon, autokatoksen tai minkään muunkaan kiinteistön katto ei tarvitse lumenpudotusta joka vuosi. Voi mennä jopa vuosia, ennen kuin kattolumitöitä tarvitaan Hattulassa. On kuitenkin hyvä tietää, mistä saa paikan päälle nopeasti riittävän määrän taidokkaita lumenpudottajia – näin lumenpudotus tiilikatolta, huopakatolta tai peltikatolta järjestyy helposti silloin, kun sitä tarvitaan. Me olemme vastaus niin tasakaton lumenpudotuksiin kuin korkean katon lumen pudotuksiinkin. Ota yhteyttä, niin vähennämme liiat lumimassat katolta, eikä katto painu luokalle Hattulassa, Hämeenlinnassa, Pälkäneellä tai Valkeakoskella. Lumenpudotus, minkä teemme tarpeen niin vaatiessa nosturiautolla, auttaa välttymään myös lumen painon aiheuttamilta jiiri-, sauma- ja läpivientivuodoilta.

Lumenpudotusta tarvitaan, jos katolla on poikkeuksellisen paljon suojalunta. Lumia pitää pudottaa myös siinä tapauksessa, että kattolumi on jakautunut epätasaisesti, tai että lumen putoaminen katolta vaarantaisi ihmisten turvallisuuden, kun he liikkuvat talon lähellä.

Meidän ammattilaisemme pudottavat lumet kaikilta katoilta turvallisesti, suunnitelmallisesti ja kattoa rikkomatta. Meiltä saat apua myös lumivaurioiden ehkäisemisessä lumiesteillä – tiesithän, että ne ovat pakolliset jo kattokaltevuudessa 1:8. Lumiesteiden asennuksen, huollon ja korjauksen ammattilaiset palvelevat kaikissa lumiesteisiin liittyvissä asioissa niin yksityisasiakkaita kuin taloyhtiöitä. Lumiesteet mitoitetaan erikseen joka kohteeseen, jotta ne antaisivat parhaan mahdollisen suojan lumimassojen liikkeiltä ja äkilliseltä alastulolta.

Yksityisasiakas saa muun muassa kattolumitöistä, lumiesteiden korjauksesta ja katon sekä rännien jäänsulatuksesta kotitalousvähennystä. Kotitalousvähennys on etu, mistä kannattaa ottaa ilo irti. Rahoitus tuo joustoa arkeen, ja jos kaipaat sellaista kattotöillesi, kannattaa tutustua yhteistyökumppanimme tarjoamaan kattotöiden rahoitukseen.

Jäänsulatus katolta ja ränneistä Hattula – ei kannata odottaa auringon sulattavan kattojäitä

Jääpuikkojen poisto ränneistä tai räystäiltä on yksi niistä kattohuolloista, joita Hattulassa teemme aina tarpeen mukaan. Jääpuikot ovat vaarallisen teräviä, joten kannattaa huolehtia siitä, että ne eivät putoa katolta itsekseen ja aiheuta samalla vahinkoa.

Toinen kattohuolto, mitä tarvitaan vain kylmänä vuodenaikana, on jäänsulatus katolta ja ränneistä. Katon ja rännien sulatus tehdään nimenomaan kuumalla vesihöyryllä, sillä se on sekä takuuvarma että ekologinen tapa hankkiutua eroon jäästä. Jäisiä kohtia ei kannata alkaa esimerkiksi hakata, sillä siten voi tulla rikkoneeksi kattoa ja rännejä.

Jäätä ei kannata jättää auringon sulatettavaksi, sillä jää voi rikkoa omakotitalon tai esimerkiksi rivitalon rännit. Rännit voivat myös pudota alas, kun jää painaa niiden kiinnikkeitä kohtuuttomasti. Kuuma höyry saa jään sulamaan myös kattokaivoista, joiden jäätyminen voisi johtaa katon saumavuotoon.

Katon reunallakin oleva jää kannattaa sulattaa ammattilaisvoimin, sillä jää voi pudota katolta aiheuttaen henkilö- tai omaisuusvahinkoja. Kattojää uhkaa myös katon kuntoa, sillä se voi esimerkiksi padota taakseen lumen sulamisesta syntyvää vettä. Jos vesi jää jumiin katolle, voi konesaumakattokin alkaa vuotaa Hattulassa.

Lumien pudottamisen ja jäänpoiston lisäksi palvelemme monipuolisesti muissakin kattohuolloissa ja kattotöissä. Kattokorjaukset, kuten kattovuotojen paikkaukset ja aluskatteen korjaukset sekä täysivaltaiset kattoremontit hoituvat monipuoliselta ja kokeneelta kattotiimiltämme ammattitaitoisesti sekä varmaotteisesti. Keväisin ja syksyisin tulemme puhdistamaan vesikourut ja tarkistamaan kattosi yleiskunnon katon turvatuotteista lähtien. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous lumenpudotuksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun kattolumi painaa, ota kattoammattilaisiimme yhteyttä. Pudotamme lumet turvallisesti ja kattoystävällisesti niin huopakatoilta, peltikatoilta kuin tiilikatoiltakin.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.