KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattohuolto Hollola – Huollettu katto kuluu hitaammin

Suurimpia syitä teettää omakotitalon, paritalon, kesämökin, autotallin, taloyhtiön (rivitalon sekä kerrostalon) ynnä muiden kiinteistöjen kattohuollot Hollolassa on katon kulumisen hidastaminen. Kukapa haluaisi uusia kattonsa jo parinkymmenen vuoden päästä, vaikka se voisi ainakin teoriassa kestää noin 50 vuotta? Toinen syy tilata tiilikaton harjauksia, sammaleidenpoistoja katolta ja muita kattohuoltoja on katon ulkonäkö. Säännöllisesti puhdistettu katto näyttää hyvältä, ja lunastaa siten paikkansa katon kruununa.

Tältä kattopalvelulta saat kaikki tiilikattojen, peltikattojen ja huopakattojen huollot, ja vieläpä mitä parhaimmalla hinta-laatusuhteella. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous mistä tahansa kattohuollosta, vaikkapa jääpuikkojen pudotuksesta tai rännien sulatuksesta vesihöyryllä! Hollolassa, Asikkalassa, Hausjärvellä, Hämeenlinnassa, Lahdessa, Kärkölässä ja Orimattilassa tekemistämme kattotöistä voi (yksityisasiakas) hakea kotitalousvähennystä, eikä rahoitustakaan tarvitse hakea sen kauempaa kuin meidän kotisivujemme kautta.

Kattohuolto numero yksi Hollolassa on katon puhdistus

Kattohuolto numero yksi Hollolassa on katon puhdistus, sillä tiilikaton harjaus tai esimerkiksi palahuopakaton ilmapuhallus tulisi tehdä kaksi kertaa vuodessa. Näin ollen tiilikaton, peltikaton, huopakaton ja palahuopakaton puhdistus on se kattohuolto, mitä tarvitaan kaikista eniten. Roskat kannattaa poistaa katolta aina puolen vuoden välein, sillä roskainen katto kuivuu hitaasti, ja katteella viipyilevä kosteus ruokkisi sammaloitumista ja ruostumista. Lika voi myös pinttyä kattoon kiinni, jos sitä ei poisteta joka kevät ja syksy. Tilaa katon kevät- ja syyspuhdistukset meiltä, niin teemme samalla sadevesikourujen puhdistuksen – ja totta kai myös ilmaisen kattotarkastuksen, kuten kaikkien muidenkin kattotöidemme yhteydessä.

Sammaleenpoisto Hollolassa siistii niin rivitalon kuin mökinkin katon

Sammalet heikentävät tiilikaton ja huopakaton kuntoa Hollolassa esimerkiksi sitomalla kattoon kosteutta ja avaamalla katteen saumoja juurillaan. Sammaleita ei kannata jättää sen paremmin rivitalon kuin vapaa-ajan asunnonkaan katolle, joten ota yhteyttä meihin ja tilaa sammaleentuhokäsittely. Katon kemiallinen puhdistus antaa pitkäkestoisemman lopputuloksen kuin esimerkiksi tiilikaton harjaus, mikä poistaisi vain näkyvät sammalet, mutta ei niiden juuria ja itiöitä.

Lumenpudotus Hollolassa – turvallisuus laitettava etusijalle

Tilaa tältä kattourakoitsijalta myös talviset kattohuollot, kuten lumenpudotukset ja jäänpudotukset. Molemmissa kattohuolloissa on omat vaaransa, siksi ne kannattaa tilata meiltä, jotka laitamme turvallisuusseikat etusijalle. Jaetulla ykkössijalla on katon kunto, sillä väärällä tavalla tehdyt kattolumityöt tai jään poistot voisivat vaurioittaa kattoa monin eri tavoin. Meidän tekemämme lumenpudotus on vieläpä erittäin ripeä ja kilpailukykyisen hintainen, joten on monta syytä tilata meiltä myös lumenpudotukset Hollolassa!

Meiltä saat kattohuoltojen ohella myös muut kattotyöt. Sen lisäksi, että puhdistamme vesikourut sekä pudotamme lumet katolta, löytyy meiltä pitkän linjan osaaminen kattojen korjauksiin. Paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet sekä tarvittaessa uusimme koko katon avaimet käteen -kattoremontilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa.

Pyydä tarjous kattohuollosta tai muusta kattotyöstä!

Kun katto ja vesikourut ovat täynnä roskaa, kattotuotteet repsottaa tai lumikuorma painaa, pyydä tarjous! Ammattilaisemme tuntevat eri kattomateriaalien salat ja metodit tehokkaaseen huoltamiseen.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.