KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Vesikourujen puhdistus Hollola – Sadevesijärjestelmän toiminta varmistetaan ammattitaidollamme

Ota yhteyttä ammattilaisiimme, niin sadevesijärjestelmäsi toimii kaikkina vuodenaikoina, ja vuosikymmenestä toiseen. Meiltä sujuu niin rännien asennus, korjaus, jäätyneiden rännien sulatus kuin esimerkiksi tukkeutuneiden rännien, vesikourujen ja alastuloputkien avauskin. Kun teetät omakotitalon, paritalon, kesämökin, taloyhtiön (rivitalon ja kerrostalon), autotallin tai jonkin muun kiinteistön vesikourujen puhdistuksen ja muut vesikouruihin liittyvät työt meillä, ei ole vaarana, että räystäs vuotaa tai että sadevesijärjestelmän käyttöikä jää normaalia lyhyemmäksi.

Ammattitaitoiset kattotyöt etenevät Hollolassa (ja Hollolan naapurikunnissa Asikkalassa, Hausjärvellä, Hämeenlinnassa, Lahdessa, Kärkölässä ja Orimattilassa) myös erittäin turvallisesti. Tarvittaessa teemme korkean talon vesikourujen puhdistuksen nosturiautolla – matalimmille katoille kiipeämme talo- ja kattotikkaita pitkin. Tikkailta käsin töitä ei kannata tehdä, sillä se on liian riskialtista katon huoltajalle. Jos sadevesikourut kaikesta huolimatta jäätyvät, avaamme ne kuumalla vesihöyryllä emmekä millään ympäristömyrkyllä – kourujen hakkaamisesta puhumattakaan.

Pyydä kilpailukykyinen tarjous mistä tahansa sadevesijärjestelmää koskevasta työstä, ja hae sille kauttamme rahoitusta. Omakotitalon ja mökin rännien puhdistus, asennus tai vaikka saumojen tiivistys oikeuttaa hakemaan myös kotitalousvähennystä, ja sitähän haetaan suoraan Verohallinnolta.

Onko kerran vuodessa tehty rännien puhdistus Hollolassa tarpeeksi?

Rännien puhdistus Hollolassa kannattaa tehdä vähintäänkin joka syksy, jotta vesikourut eivät jäätyisi talvella, mutta mieluiten myös joka kevät. Jos tiilikaton, peltikaton ja huopakaton rännit puhdistetaan myös keväisin, vetävät ne kiltisti koko kesän, ja näin sadevedet saadaan pois rakennuksen kivijalan vierestä niin kesä- kuin elokuussakin.

Jos rännit eivät vedä, alkavat ne tulvia sateilla, ja silloin kosteus voi päästä aina talon rakenteisiin asti. Kosteusvauriot ovat vakavasti otettava riski, joiden ehkäisyssä auttaa niin sadevesijärjestelmän kuin salaojajärjestelmänkin toiminnan seuraaminen.

Roskaiset rännit, joista kaikki kosteus ei pääse poistumaan, altistavat myös ruostevaurioille – jäätymisvaurioista puhumattakaan. Rännien jäätyminen talvella on erityisen haitallista, sillä jäätyneistä ränneistä aiheutuu myös merkittäviä turvallisuusriskejä, voivathan jäiset rännit tai niistä roikkuvat jääpuikot pudota alas katon reunoilta.

Sadevesijärjestelmien puhdistuksen yhteydessä tehty kuntotarkastus Hollolassa

Aina kun tilaat meiltä jonkin sadevesijärjestelmien puhdistuksen Hollolassa, teemme kaupan päälle koko katon kunnon tarkastuksen. Kattotarkastus sisältää totta kai myös sadevesikourujen, syöksyputkien ja niiden kiinnikkeiden (sekä mahdollisen sulanapitojärjestelmän) kunnon tarkastuksen. Koska sadevesikourut kaatoineen ja kiinnikkeineen pitää tarkastaa kaksi kertaa vuodessa, ei sadevesijärjestelmien puhdistusta Hollolassa kannattaa tehdä maasta käsin, vaikka tätä varten myydäänkin erityisiä työkaluja. Rännejä ei kannata puhdistaa maasta käsin senkään takia, että kun ei näe mitä tekee, voi tulla jättäneeksi kouruihin paljon roskia.

Me teemme myös kattokaivojen puhdistukset. Kattokaivoja asennetaan vain tasakatoille. Myös kattokaivot pitää puhdistaa kaksi kertaa vuodessa, jotta roskat tai jää eivät estäisi niitä vetämästä. Katto voi vuotaa, jos kattokaivo ei vedä, sillä siinä tapauksessa sade- ja sulamisvedet jäävät lainehtimaan katolle.

Vesikourujen puhdistuksen lisäksi saat meiltä ripeät tekijät kattolumien poistoon ja muihin kattohuoltoihin. Kattoeksperttimme taitavat myös kattokorjaukset. Korjaamme aluskatteet, paikkaamme kattovuodot ja tarvittaessa remontoimme koko katon avaimet käteen -palveluna. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa.

Pyydä tarjous vesikourujen puhdistuksesta tai muusta kattotyöstä!

Puhdistamme vesikourut tehokkaasti ja turvallisesti. Meiltä löytyy osaaminen sekä välineet myös vaativien kohteiden huoltotöihin. Pyydä tarjous!

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.