KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattoremontti, kattotyöt Hollola – Ammattitaitoinen kattotyöntekijä laittaa kuntoon katon kuin katon

Omakotitalon, kesämökin, paritalon ja esimerkiksi autotallin kattoremontit ja kattotyöt ovat vaativia. Katon korjaus, katon varustelu (esimerkiksi lintuesteiden asennus tai läpivientien asennus, huolto ja uusiminen), kattohuollot ja katon uusiminen kannattaa teettää ammattilaisilla, jotta mikään ei menisi pieleen. Älä anna huopakattotöitä, palahuopakattotöitä, peltikattotöitä tai tiilikattotöitä kenen tahansa käsiin, vaan luota kattotöissä tähän kattofirmaan – meidän ammattitaitoiset kattotyöntekijät laittavat kuntoon katon kuin katon.

Huolellisesti tehdyt katonpaikkaukset, kattotarkastukset, katon puhdistukset ja muun muassa sammaleentuhokäsittelyt saavat katon kestämään Hollolassa vuosikymmenen toisensa perästä. Huopa- ja palahuopakatot voivat saavuttaa jopa 40 vuoden käyttöiän, jos niitä huolletaan puolivuosittain, ja sammalet poistetaan aina tarpeen mukaan. Peltikatto voi kestää puolen vuosisadan ajan, jos sen pinta pysyy puhtaana ja hyvin maalattuna – tämä estää ruostumista. Tiilikatto suojaa rakennusta kenties jopa 70 vuoden ajan, jos sen rapautumista hillitään sopivilla tiilikattohuolloilla.

Teemme kattotöitä Hollolan lisäksi myös sen naapurikunnissa eli Asikkalassa, Hausjärvellä, Hämeenlinnassa, Lahdessa, Kärkölässä ja Orimattilassa. Omakotitalon tai mökin kattohuolloista, kattokorjauksista ja kattoremonteista voi hakea kotitalousvähennystä, ja rahoituskin on kaikkien asiakkaidemme haettavissa – kattotöiden rahoitusta tarjoaa luotettu yhteistyökumppanimme.

Kattotöistämme Hollolassa iloa pitkäksi aikaa

Meidän tavoitteemme on tehdä sellaisia kattotöitä Hollolassa, joista on iloa pitkäksi aikaa. Teemme kaikki katonkorjaukset ja kattohuollot huolellisesti, jotta katon elinkaari kasvaisi mahdollisimman paljon. Tarjoamme joka kerta ilmaisen kattotarkastuksen, jotta voisimme laittaa katon kerralla kuntoon. Voi olla, ettei pelkkä rikkinäisten kattotiilien vaihto riitä, vaan meidän on tehtävä myös kattoikkunoiden ja kattoluukun uusiminen – silloin annamme hyvän tarjouksen kaikkien kattokokonaisuuden kannalta tarpeellisten kattotöiden suorittamisesta.

Jossain vaiheessa ollaan siinä pisteessä, ettei kattoa enää kannata huoltaa tai korjata. Silloin teemme tarjouksemme katon uusimisesta. Kattoremontti on monipuolinen ja haasteellinen kattourakka, mutta meiltä sekin onnistuu kiitettävin arvosanoin. Ota yhteyttä niin tiilikattoremontin, peltikattoremontin kuin huopakattoremonttienkin tiimoilta. Kattoremontin yhteydessä voimme tehdä erilaisia peltisepäntöitä, kuten pellittää piipun ja asentaa kattoikkunan. Kun uusi katto alkaa olla valmis, asennamme katolle sadevesijärjestelmän ja kaikki ne kattoturvatuotteet (kuten kattotikkaat, kattosillat ja lumiesteet), joita sinne rakennusmääräysten ja yleisen turvallisuuden nimissä tarvitaan. Koska teemme kaikki kattotyöt avaimet käteen -toteutuksina, kuuluu kattoremontin kilpailukykyiseen hintaan myös loppusiivous ja purkujätteiden pois vieminen.

Näin palahuopakatot ja huopakatot rakentuvat Hollolassa

Huopakatot ja palahuopakatot rakentuvat Hollolassa meidän pitkän linjan huopakattoammattilaistemme toimesta. Voit seurata sivusta, miten taidokkaasti omakotitalon, paritalon, autotallin tai esimerkiksi kesämökin huopakaton uusimmekaan. Voi olla, ettei työhön kulu kuin pari päivää. Tarkempi arvio huopakaton asentamiseen tai uusimiseen kuluvasta ajasta saadaan paikan päällä käydessämme. Siihen, kuinka paljon kattoremontti vie aikaa, vaikuttaa muun muassa kattorakenteiden kunto. Toki myös huopa- tai palahuopakaton pinta-alalla ja sen yksityiskohtien määrällä on merkitystä.

Ota meidän kattopalveluumme yhteyttä myös silloin, kun huopakattoa on aika huoltaa tai paikata, tai vaikka varustella. Koska tunnemme huopakatot pitkältä ajalta, osaamme huoltaa ne niin, ettei niiden sirotepinnoite vaurioidu, vaan kattohuolloista saadaan täysi hyöty irti. Tavallisia huopakattohuoltoja ovat kevät- ja syyshuollot eli roskien poisto katolta. Toisinaan bitumikatto pitää puhdistaa sammaleista tai lumesta, ja kertaalleen se olisi tarkoitus myös pinnoittaa uudestaan. Satunnaisia huopakaton paikkauksia ovat kattoreikien paikkaus, katon saumojen tiivistys, läpivientien korjaus ja esimerkiksi irronneiden kattotikkaiden kiinnitys paikoilleen. Kun luotat kaikissa huopakattotöissä meihin, on sinulla pitkäikäinen katto, minkä korjaustarpeet ovat vähäiset!

Kattoremonttien lisäksi palvelemme kokonaisvaltaisesti myös kaikkien muiden kattotarpeiden saralla. Meiltä löytyy vankka osaaminen katon kunnostukseen, aina katon vuotopaikkauksista aluskatteen korjauksiin. Kattohuoltopalvelumme pitävät kattosi kunnossa säännöllisillä katon ja vesikourujen puhdistuksilla sekä talvisilla lumenpudotuksilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa.

Pyydä tarjous kattoremontista tai muusta kattotyöstä!

Kun tarvitset kattoalan rautaista ammattilaista katollesi, ota yhteyttä! Me toteutamme kattoremontit ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella.

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.