KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattohuolto Huittinen – Huollot saavat katon kulumaan hitaammin

Katon kulumisen hidastaminen on syy moneen omakotitalon, paritalon, kesämökin, autotallin, taloyhtiön (rivitalon sekä kerrostalon) tai muun kiinteistön kattohuoltoon Huittisissa. Kattohuollot lisäävät peltikaton, tiilikaton ja huopakaton kykyä kestää erilaisia rasituksia, joten ne kestävät pidempään ehjinä ja tiiviinä. Osa kattohuolloista poistaa katolta ylimääräiset rasitukset ihan konkreettisesti – tällaisia kattohuoltoja Huittisissa, Kokemäellä, Loimaalla, Punkalaitumella, Sastamalassa ja Säkylässä ovat esimerkiksi sammaleentuhokäsittely, jäänpudotus ja lumen pudotus.

Me teemme kattohuollot asiantuntevin ottein ja merkille pantavan hyvällä hinta-laatusuhteella. Yksityisasiakas voi hakea tiilikaton harjauksesta ja muista kattohuolloista kotitalousvähennystä, mikä vähentää kustannuksia entisestään, ja kerrottakoon jo tässä vaiheessa yhteistyökumppanimme tarjoamasta kattotöiden rahoituksesta.

Suosituin kattohuolto Huittisissa on katon puhdistus

Suosituin kattohuolto Huittisissa on katon puhdistus, sillä jokaisen talon katto tulisi puhdistaa kaksi kertaa joka vuosi – tehtiinpä katon puhdistus sitten harjaamalla (kuten tiilikaton puhdistus) tai ilmapuhalluksella (kuten roskien poisto huopakatolta). Tiilikaton, peltikaton, huopakaton ja palahuopakaton puhdistuksen yhteydessä kuuluu tehdä myös sadevesikourujen puhdistus, sillä roskien poisto katolta johtaa siihen, että merkittävä osa roskista päätyy päältä avoimiin vesikouruihin.

Katteet kannattaa puhdistaa joka kevät ja syksy, koska roskat estävät katetta kuivumasta Huittisissa. Jos katon on oltava pitkään märkänä, kiihtyy sen ruostuminen tai sammaloituminen, ja nuo molemmat ilmiöt haurastuttavat kattoa voiden johtaa kattovuotoihin ynnä muihin ongelmiin.

Sammaleenpoistomme Huittisissa tekee joka katon siistiksi

Olipa sammaloitumaan päässyt katto rivitalon, kerrostalon tai vaikka rintamamiestalon katto, tilaa sammaleentuhokäsittely Huittisiin meiltä. Meidän tekemämme sammaleenpoiston jälkeen tiili- tai huopakatto on todella siisti, ja siisti lopputulos kestää pitkään. Sammaleiden poistossa käyttämämme aineet eliminoivat koko kasvuston aina juuria ja itiöitä myöten, joten katto ei ala sammaloitua heti uudestaan (kuten voisi käydä, jos katto vain harjattaisiin). Sammaleenpoistokäsittelyn lopuksi puhdistamme sadevesikourut, jotta niihin päätyneet epäpuhtaudet eivät saisi räystäitä vuotamaan ja talon rakenteita kastumaan.

Lumenpudotus Huittisissa tehdään panostaen sekä turvallisuuteen että katon kuntoon

Jääpuikkojen pudotus ja rännien sulatus vesihöyryllä ovat esimerkkejä talvella tehtävistä kattohuolloista Huittisissa. Totta kai teemme myös lumen pudotukset, vaikka lumenpudotusta tiilikatolta, peltikatolta tai huopakatolta ei joka vuosi tarvitakaan. Silloin kun lumenpudotukselle on tarvetta, riittää, että otat yhteyttä – me tulemme tekemään kattolumityöt panostaen sekä niiden turvallisuuteen että niiden kattoystävällisyyteen. Katon kunto on hyvissä kantimissa koko lumenpudotusurakan ajan, kun asialla ovat kokeneet ammattilaisemme, ja turvallisuudesta huolehditaan myös koko ajan.

Meiltä saat kattohuoltojen ohella myös muut kattotyöt. Sen lisäksi, että puhdistamme vesikourut sekä pudotamme lumet katolta, löytyy meiltä pitkän linjan osaaminen kattojen korjauksiin. Paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet sekä tarvittaessa uusimme koko katon avaimet käteen -kattoremontilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattohuollosta tai muusta kattotyöstä!

Kun katto ja vesikourut ovat täynnä roskaa, kattotuotteet repsottaa tai lumikuorma painaa, pyydä tarjous! Ammattilaisemme tuntevat eri kattomateriaalien salat ja metodit tehokkaaseen huoltamiseen.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.