KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattoremontti, kattotyöt Huittinen – Ammattitaidolla kunnostettu katto kestää rasituksia

Omakotitalon, kesämökin, paritalon ja esimerkiksi autotallin kattoremontit ja kattotyöt kannattaa teettää asiantuntevilla ammattilaisilla, sillä on tunnettu tosiasia, että vain asiantuntevasti asennettu ja korjattu katto kestää rasituksia mahdollisimman pitkään. Rasituksensietokykyinen, tiivis ja pitkäikäinen katto suojaa koko rakennusta Huittisissa säilyttäen sen arvon. Tilaa sinäkin kaikki huopakatto-, palahuopakatto-, tiilikatto- ja peltikattotyöt meiltä, niin kattosi pysyy kunnossa ankarista talvista, rajuista myrskyistä ja sateisista kesistä huolimatta. Kattokorjauksemme, kattohuoltomme ja muut kattotyömme tehdään erinomaisella hinta-laatusuhteella, ja kaupan päälle tulevan kattotarkastuksen avulla kattoa on mahdollista huoltaa niin, että katon uusiminen siirtyy aina vain kauemmas tulevaisuuteen. Huopakatto saadaan asianmukaisella ylläpidolla kestämään ehkä jopa 40 vuotta, ja tiilikatolle voi kertyä ikää jopa 70 vuoden edestä.

Sen lisäksi, että korjaamme ja huollamme erilaiset katot Huittisissa, Kokemäellä, Loimaalla, Punkalaitumella, Sastamalassa ja Säkylässä, teemme myös kaiken katon varusteluun liittyvän. Tilaa vaikka kattoikkunoiden ja kattoluukun uusiminen tai muiden kattoläpivientien uusiminen, huoltaminen tai asentaminen. Ota yhteyttä myös kattoturvatuotteiden asentamisen tiimoilta – me asennamme katolle niin lumiesteet, kattotikkaat kuin kattosillatkin. Asennamme katolle myös lintuesteet, tai vaikka aurinkopaneelit. Kattopeltiseppiimme voit luottaa niin piipunhatun asentamisessa, piipun pellittämisessä, konesaumakaton korjaamisessa kuin muissakin peltisepäntöissä.

Omakotitalon ja kesämökin kattotöistä voi hakea kotitalousvähennystä – myös katon uusimisesta. Kattoremontille voi tarvita rahoitusta, kuten myös pienimuotoisimmille kattotöille, ja sellaista voi hakea yhteistyökumppaniltamme.

Kattotöistämme Huittisissa pitkäkestoinen hyöty

Tämän kattourakoitsijan tavoitteena on laittaa katto luotettavan kestävään kuntoon Huittisissa. Kun otat yhteyttä ja tilaat meiltä kattokorjauksen, tulemme paikan päälle selvittämään, miten omakotitalon, autotallin tai -katoksen, paritalon tai esimerkiksi kesämökin katto kannattaa korjata. Tämän käynnin perusteella selviää myös kattotöiden hinta Huittisissa. Selvitämme, miten katto saadaan sellaiseen kuntoon, ettei sen tarvitse enää pelätä vuotavan – tai miten sammalet saadaan poistettua mahdollisimman pitkäksi aikaa. Kun me olemme asialla, ei katto ala vuotaa uudestaan heti lähdettyämme pihasta, eikä katon sammaloituminenkaan ala uudestaan pitkiin aikoihin.

Jos ollaan siinä pisteessä, että kattohuollot ja -korjaukset ovat menettäneet tehonsa ja katto on paras uusia, teemme hyvän tarjouksen huopakaton, palahuopakaton, tiilikaton tai peltikaton uusimisesta. Puramme ja uusimme katon avaimet käteen -työnä, joten samaan kilpailukykyiseen hintaan kuuluu kaikki aina loppusiivoukseen asti. Uusi katto kestää säitä ja säiden vaihteluita taas kymmenet vuodet.

Palahuopakatot ja huopakatot Huittisissa kaipaavat kouliintuneita otteita

Palahuopakatot, tiivissaumakatot ja kolmiorimahuopakatot ovat pitkäikäisiä ja hyvin niin kosteutta kuin pakkasiakin sietäviä kattoja, mutta ne kaipaavat kouliintuneita otteita. Tilaa kesämökin tai esimerkiksi paritalon bitumikaton huollot ja korjaukset meiltä, niin katto pysyy kunnossa vuodesta toiseen. Me teemme erityisosaamisella niin huopakattoremontit, vuotavien huopakattojen korjaukset, lumi- ja myrskyvaurioiden korjaukset, irronneiden lumiesteiden kiinnitykset kuin esimerkiksi sammaleiden poistot huopakatolta.

Huopakaton huoltajan kannattaa aina muistaa se, että huopakaton sirotepinnoite vaurioituu hyvin herkästi, ja siksi huopakaton huolloissa on oltava hellävaraisempi kuin esimerkiksi peltikaton huolloissa. Katon kevät- ja syyspuhdistukset kannattaa tehdä ilmapuhaltimilla eikä harjoilla, ja lumenpudotuspuuhissa on oltava erityisen varovainen. Sammaleita ei kannata poistaa väkisin, vaan sammaleenpoistoaineella, eikä kattoa kannata pestä.

Jos kaikki pienetkin vauriot, joita bitumikatteessa voi silloin tällöin esiintyä, korjataan pikaisesti, säilyttää katto tiiviytensä. Puolivuosittainen katon kunnon tarkastus on paras vinkki, minkä tasa- tai satulakaton omistajalle voimme antaa. Katon tarkastuksen saa meiltä ilmaiseksi aina kun tilaa jonkin kattotyön, joten kannattaa olla asiakkaamme Huittisissa ja sen naapurikunnissa!

Kattoremonttien lisäksi palvelemme kokonaisvaltaisesti myös kaikkien muiden kattotarpeiden saralla. Meiltä löytyy vankka osaaminen katon kunnostukseen, aina katon vuotopaikkauksista aluskatteen korjauksiin. Kattohuoltopalvelumme pitävät kattosi kunnossa säännöllisillä katon ja vesikourujen puhdistuksilla sekä talvisilla lumenpudotuksilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattoremontista tai muusta kattotyöstä!

Kun tarvitset kattoalan rautaista ammattilaista katollesi, ota yhteyttä! Me toteutamme kattoremontit ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella.

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.