KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Lumenpudotus Huittinen – Lumivahinkojen ehkäisemisessä tepsii kaksi konstia

Taloyhtiöiden ja talonomistajien tulee huolehtia siitä, ettei katolla oleva lumi pääse putoamaan alas niin, että syntyisi henkilö- tai omaisuusvahinkoja. Me autamme tässä mielellämme niin Huittisissa kuin Huittisten naapurikunnissa Kokemäellä, Loimaalla, Punkalaitumella, Sastamalassa ja Säkylässä. Meillä on kaksi konstia, joista toinen on lumiesteiden asennus (sekä huolto ja korjaus, sillä onhan lumen liikkeiden hillitsemiseen tarkoitettujen lumiesteiden oltava hyvässä kunnossa) ja toinen lumenpudotus huopakatolta, peltikatolta tai tiilikatolta.

Omakotitalon, taloyhtiön eli kerrostalon tai rivitalon, kesämökin, paritalon, autokatoksen tai jonkin muun kiinteistön katon lumenpudotus auttaa säästymään myös liian painavaksi äityneen lumikuorman aiheuttamilta rakenteellisilta vaurioilta. Katolla oleva lumi voi painaa niin paljon, että katto painuu luokalle. Kevyesti rakennetut katot voivat jopa sortua runsaslumisina talvina. Kattolumen suunnaton paino (suojalumi voi painaa jopa yli 400 kiloa kuutiometriltä) voi saada katon myös vuotamaan – esimerkiksi jiirin tai jonkin läpiviennin kohdalta.

Katolla olevat lumet alkavat valua alaspäin viimeistään keväällä. Jos lumet saavat pudota alas vapaasti, voivat ne repiä mukaansa niin liesituulettimen putkia, viemärintuuletusputkia, antenneja, kattotikkaita, kattotiiliä kuin vesirännejäkin.

Lumenpudotus ehkäisee monenlaisia vahinkoja ja vaurioita, kunhan se tehdään turvallisesti. Me emme koskaan suhtaudu turvallisuusasioihin olankohautuksella – emme edes silloin, kun teemme tasakaton lumenpudotusta. Meillä on aina turvavaljaat ja pitävät kengät, ja jos kyseessä on korkean katon lumenpudotus, hyödynnämme lumenpudotuksessa nosturiautoa. Suunnittelemme jo etukäteen, miten voimme pitää talon asukkaat ja ohikulkijat turvassa koko urakan ajan, ja keskitymme aina siihen, mitä teemme – näin lumenpudottajamme eivät naarmuta kattoa tai riko sitä muutoin kattolumitöitä tehdessään.

Kattolumitöille voi hakea yhteistyökumppanimme tarjoamaa rahoitusta, ja yksityisasiakkaan teettämät lumenpudotukset sekä jääpuikkojen poistamiset oikeuttavat hakemaan kotitalousvähennystä. Ajankohtaiset tiedot kotitalousvähennyksestä kannattaa tarkastaa Verohallinnon verkkopalvelusta.

Hotti, hotimpi, hotein vinkki jään sulatukseen katolta ja ränneistä Huittisissa

Omakotitalon, kerrostalon tai vaikkapa vapaa-ajan asunnon katolla voi olla jäätä. Miten silloin suu pannaan? No tietenkin sillä tavalla, että soittaminen tai verkkoviestin lähettäminen meille on mahdollista. Me teemme niin lumen kuin jäänkin poiston katolta Huittisissa. Jäätä ei aleta hakata, vaan teemme jäänsulatuksen katolta ja ränneistä. Katto ja rännit sulatetaan kuumalla vesihöyryllä, joten tämä vinkki on todella hotti. Emme siis sulata jäätä millään varoitusmerkkejä täynnä olevalla jäänsulatusaineella, mitkä ovat usein haitallisia ympäristölle ja vesistöille. Emme myöskään ala hakata kattoa ja rännejä, mikä voisi viedä ojasta allikkoon, voihan kaikenlainen potkiminen ja hakkaaminen vaurioittaa kattokokonaisuutta. Ei, meidän konstimme jään poistoon on edistyksellinen, ekologinen ja ehdottoman toimiva – kuuma vesihöyry saa paksunkin jääkerroksen sulamaan tuossa tuokiossa. Selvitämme mielellämme mahdollisuudet estää katon ja sadevesijärjestelmän jäätyminen jo ennalta. Apu voi löytyä rännien korjaamisesta tai vaikka katon lisälämmöneristyksestä.

Lumien pudottamisen ja jäänpoiston lisäksi palvelemme monipuolisesti muissakin kattohuolloissa ja kattotöissä. Kattokorjaukset, kuten kattovuotojen paikkaukset ja aluskatteen korjaukset sekä täysivaltaiset kattoremontit hoituvat monipuoliselta ja kokeneelta kattotiimiltämme ammattitaitoisesti sekä varmaotteisesti. Keväisin ja syksyisin tulemme puhdistamaan vesikourut ja tarkistamaan kattosi yleiskunnon katon turvatuotteista lähtien. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous lumenpudotuksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun kattolumi painaa, ota kattoammattilaisiimme yhteyttä. Pudotamme lumet turvallisesti ja kattoystävällisesti niin huopakatoilta, peltikatoilta kuin tiilikatoiltakin.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.