KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Vesikourujen puhdistus Huittinen – Luota meihin kaikissa sadevesijärjestelmää koskevissa töissä

Me olemme kattofirma, johon kannattaa luottaa kaikissa erilaisia sadevesijärjestelmiä koskevissa töissä, kuten sadevesijärjestelmien puhdistuksessa. Meidän ammattitaitomme ja huolellisuutemme mahdollistavat sen, että sadevesijärjestelmä toimii moitteetta läpi vuoden, ja vuodesta toiseen. Moitteita voisi tulla vaikka ruostumisesta, raidoittumisesta, vuotamisesta, jäätymisestä, jääpuikkojen kasvattamisesta tai katon reunalta putoamisesta, mutta me pidämme huolen siitä, ettei näin pääse käymään Huittisissa.

Kaikki lähtee siitä, että omakotitalon, paritalon, kesämökin, taloyhtiön (rivitalon ja kerrostalon), autotallin tai jonkin muun kiinteistön vesikourut puhdistetaan kaksi kertaa vuodessa. Tämä pätee niin Huittisissa, Kokemäellä, Loimaalla, Punkalaitumella, Sastamalassa kuin Säkylässäkin. Omin päin tukkeutuneita rännejä, vesikouruja tai alastuloputkia ei tarvitse puhdistaa, vaan niin matalan kuin korkeankin talon vesikourujen puhdistuksen voi teettää ammattilaisillamme. Vesikourujen puhdistus kannattaa tehdä yhtä aikaa tiilikaton, peltikaton tai huopakaton puhdistuksen kanssa, sillä roskien poisto katolta ajaa roskia vesikouruihin. Katon ja rännien puhdistus yhtä aikaa on huoltokokonaisuus, mitä kutsumme katon kevät- tai syyshuolloksi. Se saa kaupanpäällisikseen ilmaisen kattotarkastuksen, kuten kaikki muutkin kattohuoltomme.

Tilaa meiltä myös rännien korjaus, uusien rännien asennus, jäätyneiden rännien höyrysulatus ja kaikki muut sadevesijärjestelmää koskevat työt – meiltä työt sujuvat tasokkaasti, ja töistämme voi hakea kotitalousvähennystä (sekä yhteistyökumppanimme tarjoamaa rahoitusta).

Kerran vuodessa tehty rännien puhdistus Huittisissa – eikö se riittäisi?

Rännien puhdistus Huittisissa kannattaa tehdä kaksi kertaa vuodessa, sillä rännit ehtivät täyttyä roskista jo puolessa vuodessa. Mitä enemmän vesikouruissa on roskia, sitä huonommin ne vetävät,  ja lopulta vesi alkaa tulvia rännien yli. Rännien yli vuotava vesi voi kastella talon perustuksia ympäröivän maan niin perusteellisesti, että kosteus pääsee talon rakenteisiin – ja juuri tältä sadevesijärjestelmän avulla on yritetty kaikki vuodet välttyä.

Rännien puhdistamatta jättäminen lisää rännien ruostumista ja rännien korjaustarpeita, ja lisäksi se altistaa sadevesijärjestelmän jäätymiselle. Jääkin voi aiheuttaa korjaustarpeita omakotitalon tai vaikka kerrostalon sadevesijärjestelmässä, mutta jäätyneet rännit ja niistä riippuvat jääpuikot vaikuttavat myös pihamaan turvallisuuteen Huittisissa.

Sadevesijärjestelmien puhdistukseen Huittisissa liittyvä kuntotarkastus

Tilaa meiltä mikä tahansa kattotyö Huittisiin, niin saat kaupan päälle koko katon kuntotarkastuksen. Tämä koskee myös rännien puhdistusta – tai kattokaivojen puhdistusta. Kattokaivot huolehtivat veden ohjaamisesta pois tasakatolta, kunhan ne puhdistetaan ja tarkastetaan kaksi kertaa joka vuosi.

Kuntotarkastuksen yhteydessä tutkitaan sadevesijärjestelmän kunto, eli esimerkiksi kourujen pinnoitteen kunto, kourujen kaatojen oikeanlaisuus ja kourujen kiinnikkeiden luotettavuus. Tarvittaessa saat tarjouksen rännien korjaamisesta, tai vaikka koko sadevesijärjestelmän uusimisesta.

Kuntotarkastus ulottuu myös kattokokonaisuuden muihin osiin, joten mahdollisesti saamasi tarjous voi koskettaa myös katon puhdistusta, sammaleenpoistokäsittelyä, kattoikkunan uusimista, lapetikkaiden uusimista, kattoreiän paikkausta tai vaikka savupiipun pellittämistä. Tarvittaessa tarjoamme myös otsalautojen maalaamista tai vaikka huonokuntoisten kattopeltien vaihtoa.

Vesikourujen puhdistuksen lisäksi saat meiltä ripeät tekijät kattolumien poistoon ja muihin kattohuoltoihin. Kattoeksperttimme taitavat myös kattokorjaukset. Korjaamme aluskatteet, paikkaamme kattovuodot ja tarvittaessa remontoimme koko katon avaimet käteen -palveluna. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous vesikourujen puhdistuksesta tai muusta kattotyöstä!

Puhdistamme vesikourut tehokkaasti ja turvallisesti. Meiltä löytyy osaaminen sekä välineet myös vaativien kohteiden huoltotöihin. Pyydä tarjous!

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.