KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattohuolto Jokioinen – Kattohuoltajan tiedettävä, mitä tekee

Omakotitalon, paritalon, kesämökin, autotallin, taloyhtiön (rivitalon taikka kerrostalon) ja muiden kiinteistöjen kattohuollot kannattaa teettää ammattilaisilla, joilta löytyy riittävästi tietotaitoa ja halua hoitaa homma parhaalla mahdollisella tavalla. Kattohuolloissa ei auta hutiloida, sillä siinä tapauksessa lopputulos voi olla kaikkea muuta kuin onnistunut. Lisäksi kattohuoltajan on tunnettava katteen materiaali ja sen erityispiirteet, jotta hän ei tule vahingossa vaurioittaneeksi kattoa Jokioisilla.

Jopa katon puhdistuksen voi tehdä väärällä, katon kannalta jopa kohtalokkaalla tavalla. Katon puhdistaminen voi kuulostaa niin vähäpätöiseltä kattotyöltä, että voi olla vaikea kuvitella, miten se voisi vaurioittaa kattoa. Näin kuitenkin voi käydä, ainakin silloin, jos bitumikatto puhdistetaan harjaamalla. Tiilikaton voi puhdistaa harjaamalla, mutta huopakatot on parempi ilmapuhaltaa, jottei niiden herkkä sirotepinnoite vaurioidu. Sekin on haitallista, jos roskien poisto katolta tehdään liian harvoin, sillä katto saattaa huoltojen välillä ehtiä sammaloitua, ruostua ja haurastua.

Myös talvisissa kattohuolloissa on oltava kieli keskellä suuta, jotta lumenpudotus katolta ei rikkoisi kattoa. Lumen ja jäänpudotus ovat kattohuoltajalle vaarallisia töitä, joihin kannattaa varautua laadukkailla työturvallisuustuotteilla.

Tilaa jääpuikkojen pudotus, lumen pudotus tai vaikka rännien sulatus vesihöyryllä meidän ammattilaisiltamme, niin mikään ei mene vikaan, eikä kenenkään turvallisuus ole vaakalaudalla. Teemme asiantuntevat, katemateriaalikohtaiset ja kohtuuhintaiset kattohuollot niin Jokioisilla, Forssassa, Tammelassa, Somerolla, Ypäjällä kuin Humppilassakin. Kerrottakoon vielä, että niistä voi hakea kotitalousvähennystä, ja että yhteistyökumppanimme tarjoaa kaikille kattotöille sopivan rahoituksen.

Katon puhdistus Jokioinen – Kattohuolto, mitä ilman ei pärjää mikään katto

Kaikki katot pitäisi puhdistaa Jokioisilla kaksi kertaa vuodessa, jotta roskat eivät sitoisi kattoon kosteutta. Mitä pidempiä aikoja katto viettää kosteana, sitä todennäköisemmin se alkaa ruostua ja sammaloitua, ja molemmat ilmiöt johtavat katon haurastumiseen. Haurastunut katto jatkaa haurastumistaan, kunnes se vuotaa – siis jos asiaan ei puututa ajoissa. Tilaa siis palahuopakaton, huopakaton, tiilikaton ja peltikaton puhdistus meiltä joka kevät ja syksy!

Sammaleiden poisto Jokioisilla – Tilaa se tiilikatolle tai huopakatolle

Vanhempi tiilikatto voi sammaloitua ahkerista tiilikaton harjauksista huolimatta. Näin voi käydä myös huopakatolle. Ota silloin yhteyttä, ja tilaa sammaleenpoisto katolta Jokioisille – tämä kattohuolto ei vaurioita kattoa, mutta antaa pitkäikäisen lopputuloksen.

Rännien puhdistus Jokioisilla estää roskatukokset

Rännien puhdistus Jokioisilla estää roskatukokset, mitkä pistävät vesikourut vuotamaan. Jos räystäskourut vuotavat, voivat rakenteet kastua – teetä siis sadevesijärjestelmän puhdistus kaksi kertaa vuodessa (yht’aikaa katon puhdistuksen kanssa).

Meiltä saat kattohuoltojen ohella myös muut kattotyöt. Sen lisäksi, että puhdistamme vesikourut sekä pudotamme lumet katolta, löytyy meiltä pitkän linjan osaaminen kattojen korjauksiin. Paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet sekä tarvittaessa uusimme koko katon avaimet käteen -kattoremontilla.

Pyydä tarjous kattohuollosta tai muusta kattotyöstä!

Kun katto ja vesikourut ovat täynnä roskaa, kattotuotteet repsottaa tai lumikuorma painaa, pyydä tarjous! Ammattilaisemme tuntevat eri kattomateriaalien salat ja metodit tehokkaaseen huoltamiseen.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.