KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Lumenpudotus Jokioinen – Kattolumityöt ehkäisevät monet ongelmat

Kattolumitöiden avulla voidaan ehkäistä monet ongelmat Jokioisilla. Tilaa omakotitalon, kesämökin, autokatoksen tai minkä tahansa muunkin kiinteistön lumenpudotukset meiltä, jotka osaamme tehdä tiilikattojen, huopakattojen ja peltikattojen lumenpudotukset kattoa vaurioittamatta ja ohikulkijoiden turvallisuutta vaarantamatta. Luota meihin myös taloyhtiön lumenpudotuksissa, eli kerrostalojen, rivitalojen ja paritalojen lumenpudotusurakoissa. Lumenpudotus etenee ongelmitta, vaikka kyseessä olisi korkean katon lumenpudotus, sillä voimme tehdä lumen pudotuksen nosturiauton avustamana.

Mitä ongelmia lumenpudotus tasakatolta tai kaltevalta katolta sitten ehkäisee? Ensinnäkin, lumenpudottajiamme tarvitaan pelastamaan katto liian painavaksi ruvenneen lumitaakan alta. Pakkaslumen paino ei ole suuri ongelma, mutta kevään vesisateet muuttavat lumen nuoskalumeksi, minkä kuutiopaino voi olla 300–400 kiloa, ehkä enemmänkin. Tällainen taakka voi saada kattorakenteet vaurioitumaan tai katon vuotamaan.

Toinen asia, mitä lumen pudotus katolta ehkäisee, on kattolumen hallitsematon alastulo. Katolla olevan lumen putoaminen Jokioisilla voi olla vaarallista talon asukkaille tai esimerkiksi ohikulkijoille. Lisäksi katolta vauhdikkaasti putoava lumi voi rikkoa kattoa. Lumi voi vaikka irrottaa kattoturvatuotteita, tai naarmuttaa peltikaton pinnoitetta.

Lumen lisäksi poistamme tiilikatoilta, peltikatoilta ja huopakatoilta myös jään. Jään poisto katolta voi tarkoittaa jääpuikkojen poistamista tai jäänsulatusta katolta ja ränneistä. Jääpuikot kannattaa poistaa turvallisuussyistä, ovathan ne pitkiä ja teräviä. Katon ja rännien sulatus vesihöyryllä estää jäätä aiheuttamasta ongelmia, kuten kourujen vääntymistä tai saumavuotoja katolla. Samalla se ehkäisee jään tai jäätyneiden rännien putoamista, eli parantaa pihamaan turvallisuutta.

Ota yhteyttä kattolumitöiden ja jäänsulatusten tiimoilta niin Jokioisilla, Forssassa, Tammelassa, Somerolla, Ypäjällä kuin Humppilassakin. Kotitalousvähennyskelpoisuus ja mahdollisuus joustavaan rahoitukseen ovat lisäsyitä tilata turvallinen, ripeä ja kohtuuhintainen kattourakka juuri tältä kattopalvelulta.

Missä vaiheessa lumiesteiden asennus on pakollista Jokioisilla?

Me teemme myös lumiesteiden asennuksen, huollon ja korjauksen Jokioisilla – samoin kuin kaikki muutkin omakotitalojen, kerrostalojen, rivitalojen, piharakennuksien ja esimerkiksi rantasaunojen kattotyöt. Lumiesteistä on iso hyöty – itse asiassa niin iso, että niiden asentaminen on pakollista kattokaltevuudessa 1:8. Lumiesteet tulee tuolloin hankkia myös huopakatoille ja palahuopakatoille, vaikka lumi ei lähdekään valumaan niiltä niin helposti kuin esimerkiksi peltikatoilta.

Lumiesteet ovat olemassa juuri lumen alas valumisen ehkäisemiseksi. Kaltevalta katolta putoavalla lumella voi olla kova vauhti, joten henkilö- tai omaisuusvahinkojen vaara on olemassa. Jotta lumiesteet pitäisivät kattolumet katolla siihen asti, että kevätaurinko saa ne sulamaan, kannattaa lumiesteiden kiinnikkeet tarkastaa kahdesti vuodessa.

Vaikka katolla olisi rivi tai pari hyväkuntoisia, kunnolla katossa kiinni olevia ja muun muassa alueen keskimääräisen lumikuorman mukaan mitoitettuja lumiesteitä, voi olla tarvetta tilata lumenpudotus. Lumiesteet eivät vähennä lumen painoa, joten kaikista runsaslumisimpina talvina voi olla enemmän kuin hyvä idea vähentää lumimassoja katolta. Kattolumityöt sujuvat harkitusti ja turvallisesti, kun asialla on tämä kattofirma.

Lumien pudottamisen ja jäänpoiston lisäksi palvelemme monipuolisesti muissakin kattohuolloissa ja kattotöissä. Kattokorjaukset, kuten kattovuotojen paikkaukset ja aluskatteen korjaukset sekä täysivaltaiset kattoremontit hoituvat monipuoliselta ja kokeneelta kattotiimiltämme ammattitaitoisesti sekä varmaotteisesti. Keväisin ja syksyisin tulemme puhdistamaan vesikourut ja tarkistamaan kattosi yleiskunnon katon turvatuotteista lähtien. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi Jokioisilla!

Pyydä tarjous lumenpudotuksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun kattolumi painaa, ota kattoammattilaisiimme yhteyttä. Pudotamme lumet turvallisesti ja kattoystävällisesti niin huopakatoilta, peltikatoilta kuin tiilikatoiltakin.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.