KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattoremontti, kattotyöt Jokioinen – Huolehdimme kattosi kunnosta, jotta se kestäisi tuulet ja tuiskut

Anna meidän huolehtia huopakattosi, palahuopakattosi, tiilikattosi tai peltikattosi kunnosta, niin se kestää tuulet ja tuiskut, talven lumen ja pakkaset sekä kesähelteet. Teemme ammattitaitoisella ja asiakaslähtöisellä otteella kaikki omakotitalon, kesämökin, paritalon ja esimerkiksi autotallin kattotyöt (myös kattoremontit).

Kattotöitä ovat muun muassa kattokorjaukset. Jos kattoon tulee jokin reikä tai jos jokin sauma alkaa repsottaa, kannattaa katto korjata saman tien, jotta katon alle ei päätyisi kosteutta.

Kattohuolloilla vähennetään katon alttiutta vaurioitua. Kattohuoltoja ovat muun muassa ruostumista torjuvat peltikattomaalaukset ja tiili- sekä bitumikattojen sammaleidenpoistot. Sammaleenpoiston jälkeen katon kuluminen asettuu normaalille tasolle, mutta niin kauan kuin katolla on sammaleita, rapautuu ja kuluu se vikkelämmin.

Kattotöitä ovat myös peltisepäntyöt, kuten piipunhatun asentaminen ja piipun pellittäminen. Ammattitaidolla tekemiimme kattotöihin Jokioisilla kuuluu myös läpivientien huolto, asennus ja uusiminen (mainittakoon esimerkkinä kattoikkunoiden ja kattoluukun uusiminen) sekä pieneläinesteiden asentaminen. Pieneläinesteiden lisäksi asennamme katoille myös kaikki kattoturvatuotteet kattosilloista ja kattotikkaista aina lumiesteisiin asti.

Tilaa meiltä kaikki tarvitsemasi kattotyöt Jokioisten lisäksi myös Forssaan, Tammelaan, Somerolle, Ypäjälle ja Humppilaan. Kattohuolloista ja muista kattotöistä voi hakea kotitalousvähennystä, ja rahoituskin löytyy muitta mutkitta, eli meidän kotisivujemme kautta.

Kattoremontti Jokioisilla sisältää monia eri kattotöitä

Katon uusiminen Jokioisilla on kokonaisuus, mikä pitää sisällään monia eri kattotöitä. Niin pitkään kuin omakotitalon, paritalon, kesämökin tai esimerkiksi jonkin piharakennuksen kattoa on järkevää korjata, teemme tarjouksemme kattokorjauksista ja/tai kattohuolloista, mutta jossain vaiheessa kattoremontti on se järkevin ratkaisu. Jos katto on hyvin vanha tai hyvin huonokuntoinen monista eri kohdista, on parempi purkaa ja uusia koko katto.

Tavallinen kattoremontti tarkoittaa tiili-, huopa- tai peltikatteen sekä aluskatteen vaihtoa. Kattoremonttiin voi sisältyä myös kattorakenteiden kunnostustoimenpiteitä. Jos vanha katto on vuotanut, voi katon puurakenteissa olla lahoa, ja silloin ne on uusittava (lahonneista puurakenteista ei ole kannattelemaan uutta kattoa). Jos talossa oli huopakatto, mutta sen tilalle halutaan tiilikatto, pitää kattorakenteita vahvistaa. Joissain tapauksissa kattorakenteita korotetaan kattosaneerauksen yhteydessä, sillä se on yksi ensimmäisistä työvaiheista katon korottamiseksi ja kylmän ullakon asuinkäyttöön ottamiseksi. Myös katon lisälämmöneristys voi vaatia katon korottamista, mutta usein uusille eristeille on tilaa muutenkin. Katon lisäeristyksiä tehdään varsinkin vanhempien talojen kattoremonttien yhteydessä.

Kun kattoremontti alkaa olla loppusuoralla, teemme vielä läpivientien ja kattoturvatuotteiden asennuksen. Lisäksi uudelle katolle asennetaan sadevesijärjestelmä, jotta kattovedet saadaan tarpeeksi kauas rakennuksen vierestä.

Huopakaton helppohoitoisuutta ei voi kuin kiitellä

Ei ole sattumaa, että niin monissa rakennuksissa on huopakatto. Huopakatot ovat helppohoitoisia ja todella hyvin erilaisia rasituksia sietäviä kattoja. On mahdollista, että tiivissaumakatto tai kolmiorimahuopakatto kestää jopa 40 vuotta, joten puhutaan hyvin kustannustehokkaasta katteesta.

Meidän ammattilaisemme tarjoavat kaikki ne huollot ja korjaukset, joiden avulla huopakatto saadaan pitämään vettä ja kestämään erilaisia mekaanisia ja kemiallisia rasituksia. Onkin tärkeää, että omakotitalon, mökin tai vaikka jonkin piharakennuksen huopakatosta pitää huolta huopakattoihin perehtynyt ammattilainen, sillä esimerkiksi liian rajut otteet kattohuolloissa voisivat vaurioittaa katteen pinnoitetta. Luota meihin Jokioisilla silloin, kun on aika suorittaa kevät- tai syyshuolto, ja silloin, jos huopakatto vuotaa jostain saumasta. Me teemme myös huopakattojen lumenpudotukset, jäänsulatukset, sammaleiden poistot ja suojapinnoitteen uusimiset.

Joka kerta ilmaiseksi tarjottu kattotarkastus antaa arvokasta tietoa bitumikaton kunnosta ja sen mahdollisista huolto- tai korjaustarpeista, joten kattotarkastus on hyvä lisäsyy asioida kanssamme.

Kattoremonttien lisäksi palvelemme kokonaisvaltaisesti myös kaikkien muiden kattotarpeiden saralla. Meiltä löytyy vankka osaaminen katon kunnostukseen, aina katon vuotopaikkauksista aluskatteen korjauksiin. Kattohuoltopalvelumme pitävät kattosi kunnossa säännöllisillä katon ja vesikourujen puhdistuksilla sekä talvisilla lumenpudotuksilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi Jokioisilla!

Pyydä tarjous kattoremontista tai muusta kattotyöstä!

Kun tarvitset kattoalan rautaista ammattilaista katollesi, ota yhteyttä! Me toteutamme kattoremontit ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella.

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.