KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Vesikourujen puhdistus Jokioinen – Kourujen huolto vähentää niiden korjaustarpeita

Taloyhtiön (eli kerrostalon, rivitalon tai paritalon), omakotitalon, kesämökin, autotallin tai jonkin muun kiinteistön vesikourujen puhdistus on kattotyö, mikä vähentää kourujen korjaustarpeita. Kourut kestävät pidempään hyvässä kunnossa, jos ruoste ei pääse heikentämään niiden materiaalia. Paras tapa välttää ruostumista on tukkeutuneiden rännien, vesikourujen ja alastuloputkien avaus, sillä ruoste rakastaa kosteutta.

Vesikourujen puhdistus estää myös rännien jäätymisen, mikä voisi johtaa alastuloputkien saumojen aukeamiseen tai vaikkapa kourujen kaatojen pilalle menemiseen. Toki jäätynyt sadevesijärjestelmä jääpuikkoineen aiheuttaa myös vakavasti otettavan turvallisuusriskin.

Matalan tai korkean talon vesikourujen puhdistusta tarvitaan myös siksi, että sadevesijärjestelmä toimisi normaalisti, eivätkä sade- ja sulamisvedet uhkaisi päätyä talon rakenteisiin. Sadevesijärjestelmä on olemassa juuri siksi, että katolta valuvat tuhannet vesilitrat saataisiin jonnekin muualle, kuin talon välittömään läheisyyteen.

Teemme Jokioisilla kaikkien rakennusten sadevesijärjestelmien puhdistukset – myös tasakattojen kattokaivojen puhdistukset. Tilaa rännien puhdistus Jokioisille, Forssaan, Tammelaan, Somerolle, Ypäjälle tai Humppilaan meiltä, niin voit hakea siitä jälkikäteen kotitalousvähennystä. Rahoituskin järjestyy helposti – siitä vastaa yhteistyökumppanimme.

Rännien puhdistus Jokioisilla – Koska on paras hetki tehdä tämä kattotyö?

Rännien puhdistus Jokioisilla kannattaa tehdä aikaisin keväällä, eli pian sen jälkeen, kun katto on tullut esiin lumen alta. Tuolloin on hyvä aika tehdä katon keväthuolto, mikä tarkoittaa katteen ja sadevesijärjestelmien puhdistamista. Ne kannattaa puhdistaa yhtä aikaa, koska osa katolla maanneista lehdistä ja neulasista tulisi joka tapauksessa päätymään vesikouruihin, joten niiden puhdistaminen olisi väistämätöntä.

Toisen kerran omakotitalon, kerrostalon, paritalon tai esimerkiksi jonkin ulkorakennuksen rännit kannattaa puhdistaa loppusyksystä. Syksyn tuulet ovat kuljettaneet ränneihin varmasti paljon roskia, mitkä haittaavat sadevesijärjestelmän vetoa, ja uhkaavat johtaa jäätymisvaurioihin. Samalla teemme katon harjauksen tai ilmapuhalluksen.

Tarjoamme aina kattotarkastuksen kaupan päälle, ja tuon kuntotarkastuksen aikana käydään läpi niin rännien kiinnitykset ja kaadot, vesikatteen tiiviys, kattoturvatuotteiden ja kattoläpivientien kunto kuin esimerkiksi aluskatteenkin kunto. Jos kattokokonaisuus on vailla joitain lisähuoltoja tai korjauksia, annamme niistä hyvän tarjouksen, mihin kannattaa tarttua.

Rännien puhdistuksen unohtuminen syksyllä voi johtaa sadevesijärjestelmän jäätymiseen

Jos tiilikaton, peltikaton tai huopakaton rännien puhdistus jäi syksyn muiden kiireiden jalkoihin, jäätyvät rännit. Jäätä ei kannata jättää kevätauringon sulatettavaksi, mutta sitä ei pidä myöskään ruveta potkimaan tai hakkaamaan. Ota yhteyttä meihin, niin tulemme tekemään sadevesijärjestelmän oikeaoppisen sulatuksen Jokioisille. Oikeaoppinen jään poisto ränneistä tapahtuu kuumalla vesihöyryllä, sillä höyryn kuumuus saa jään sulamaan tuossa tuokiossa takaisin nestemäiseen muotoon. Sulavesi virtaa rännejä ja syöksyputkia pitkin pois katolta, ja seuraavaksi voidaan käydä (tarvittaessa) kattojään kimppuun. Myös katon reunoilla olevat jäävallit voidaan sulattaa kuumalla vesihöyryllä, eikä tämä uhkaa edes huopakaton kuntoa. Jääpuikot kannattaa poistaa katkomalla, mutta jätä tämäkin riskialtis kattotyö Jokioisilla meille.

Vesikourujen puhdistuksen lisäksi saat meiltä ripeät tekijät kattolumien poistoon ja muihin kattohuoltoihin. Kattoeksperttimme taitavat myös kattokorjaukset. Korjaamme aluskatteet, paikkaamme kattovuodot ja tarvittaessa remontoimme koko katon avaimet käteen -palveluna. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi Jokioisilla!

Pyydä tarjous vesikourujen puhdistuksesta tai muusta kattotyöstä!

Puhdistamme vesikourut tehokkaasti ja turvallisesti. Meiltä löytyy osaaminen sekä välineet myös vaativien kohteiden huoltotöihin. Pyydä tarjous!

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.