KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattohuolto Kemiönsaari – Turhat rasitukset pois kattoa kuormittamasta

Omakotitalon, kesämökin, autotallin, taloyhtiön (rivitalon, paritalon ja kerrostalon) sekä muiden kiinteistöjen kattohuollot – meillä on niistä pitkä kokemus. Kattoa kuin kattoa pitää huoltaa, jotta se kestäisi mahdollisimman pitkään – kukapa haluaisi uusia kattonsa useita vuosia etuajassa? Tiilikaton, peltikaton tai huopakaton huoltaminen Kemiönsaaressa tarkoittaa usein samaa kuin turhien rasitusten poistaminen talon kattoa kuormittamasta. Turhia rasituksia tasakatolle tai vaikka harjakatolle ovat roskat, sammalet ja esimerkiksi painavat nuoskalumikinokset.

Roskien poisto katolta on niin tärkeä kattohuolto Kemiönsaaressa, Salossa, Raaseporissa, Hangossa, Paraisilla ja Sauvossa, että se tulisi tehdä kahdesti vuodessa. Sammaleidenpoistoja tarvitaan harvemmin (peltikatolta tuskin koskaan; se kaipaa ennemmin ruosteenpoistoja) ja lumenpudotuskin on eteläisessä Suomessa harvinaisempaa. Olipa kyse vaikka jäänpudotuksesta, ota yhteyttä meihin, ja pyydä hyvä tarjous luotettavalla ammattitaidolla tehtävästä kattohuollosta. Sen kilpailukykyisen hinnan voi maksaa vaikka kauttamme saatavalla rahoituksella, ja Verohallinto tarjoaa kotitalouksille mahdollisuutta verovähennyksiin.

Katon puhdistus saa kattosi taas loistamaan

Kaikki kattohuollot (myös palahuopakaton, huopakaton, tiilikaton ja peltikaton puhdistukset) kannattaa jättää ammattilaisten vastuulle, ellei ole aivan varma omasta osaamisestaan. Myös katon puhdistus voi mennä pieleen Kemiönsaaressa, sillä kattohuoltajan on huomioitava katon materiaali, ja käytettävä sen mukaisia puhdistusmetodeja. Tiilikaton voi puhdistaa ihan vain harjaamalla, ellei katolla ole sammaleita – silloin tiilikaton harjauksen olisi syytä jatkua sammaleentuhokäsittelyllä. Huopakattoa ei kannata harjata edes silloin, kun se on sammaloitunut, vaan se kannattaa puhdistaa ilmapuhaltamalla (syynä on huopakaton pinnoitteen vaurioitumisalttius). Lopuksi sammaleinen bitumikatto voidaan käsitellä sammaleenpoistoaineella.

Meinaako katto vaihtaa väriä? Sammaleiden poisto Kemiönsaaressa tarjoaa nopean avun

Suosittelemme puolivuosittaista roskien poistoa katolta juuri siksi, että roskat eivät sitoisi kattoon sammaleita saaden kattoa sammaloitumaan (peltikatolle roskien myötä jäävä kosteus aiheuttaisi ruostevaurioita). Jos kyseessä on iäkäs tiili- tai bitumikatto, saattaa se yrittää värin vaihtamista sammaleenvihreäksi säännöllisistä katon puhdistuksista huolimatta. Sammaleisiin kannattaa puuttua Kemiönsaaressa jo varhaisessa vaiheessa, ja mikä olisikaan parempi tapa kuin meidän tekemämme sammaleiden poisto katolta? Poistamme kasvustot kemiallisesti, joten työ on turvallinen myös talon katolle.

Koska on tarve lumenpudotukselle ja jäänpudotukselle Kemiönsaaressa?

Lumenpudotusta tarvitaan Kemiönsaaressa, jos kattolumi painaa liikaa tai uhkaa pudota alas turvallisuutta uhaten. Jääpuikkojenkin (hallittu) pudotus tehdään pihan turvallisuuden takaamiseksi. Rännien sulatus vesihöyryllä kannattaa tilata heti, jos huomaa sadevesijärjestelmän jäätyneen. Rännien jäätyminen johtuu usein rännien puhdistuksen unohtumisesta syksyllä.

Meiltä saat kattohuoltojen ohella myös muut kattotyöt. Sen lisäksi, että puhdistamme vesikourut sekä pudotamme lumet katolta, löytyy meiltä pitkän linjan osaaminen kattojen korjauksiin. Paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet sekä tarvittaessa uusimme koko katon avaimet käteen -kattoremontilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattohuollosta tai muusta kattotyöstä!

Kun katto ja vesikourut ovat täynnä roskaa, kattotuotteet repsottaa tai lumikuorma painaa, pyydä tarjous! Ammattilaisemme tuntevat eri kattomateriaalien salat ja metodit tehokkaaseen huoltamiseen.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.