KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattoremontti, kattotyöt Kemiönsaari – Näin kattourakointisi sujuu helposti

Omakotitalojen, kesämökkien, paritalojen ja autotallien kattotyöt (kattoremonteista myrskyvaurioiden korjaamiseen) sujuvat helposti, kun otat yhteyttä meidän kattopalveluumme. Me tiedämme, miten erilaiset kattotyöt tulee toteuttaa, ja hyödynnämme tietotaitoamme urakan joka vaiheessa. Olipa kyse huopakatosta, palahuopakatosta, tiilikatosta tai vaikka peltikatosta, laitamme katon kerralla kuntoon. Koska kattotyöt toteutetaan avaimet käteen -periaatteella, ei asiakkaan tarvitse muuta kuin ottaa yhteyttä – me teemme kaiken aina loppusiivoukseen asti, peltisepäntöitä unohtamatta. Peltisepäntöitä ovat muun muassa piippujen pellitykset ja piipunhattujen asennukset. He voivat myös paikata konesaumakaton tai vaikka toteuttaa kattoikkunan pellityksen – esimerkiksi heti kattoikkunoiden uusimisen päätteeksi. Meihin voit luottaa myös kattoluukun uusimisessa tai muiden omakotitalon, kesämökin tai esimerkiksi paritalon läpivientien uusimisessa, asentamisessa ja huoltamisessa.

Läpivientien ohella asennamme katollesi Kemiönsaaressa myös lintuesteet – ja tietenkin myös kattoturvatuotteet. Asentamamme kattotikkaat, kattosillat, lumiesteet ja muut kattoturvatuotteet ovat laadukkaita ja turvallisia. Asentamatta eivät jää sadevesijärjestelmätkään.

Kattotöistämme saa kotitalousvähennystä, ja kattokorjauksille, katon uusimiselle ynnä muille kattourakoille voi hankkia kauttamme rahoituksen. Eiköhän aloiteta sujuva kattoremontti, joko Kemiönsaaressa tai sen naapurikunnissa Salossa, Raaseporissa, Hangossa, Paraisilla tai Sauvossa!

Taidokkaasti toteutetut kattotyöt Kemiönsaaressa katon pitkäikäisyyden salaisuus

Katon uusiminen on vasta vuosikymmenien päässä odottava kattotyö Kemiönsaaressa, kun jätät katon kunnossapidon meille. Me tiedämme, millaisia korjauksia ja paikkauksia katto tarvitsee, ja millaisilla huolloilla sen rasituksensietokykyä voidaan parantaa. Katon kunto kannattaa tarkastaa kahdesti vuodessa, jotta mikään kattohuolto tai muu kattotyö ei jää aikoinaan tekemättä. Tässä auttaa se, että me tarjoamme kattotarkastuksen ilmaiseksi kaikkien kattotöiden yhteydessä – myös katon kevät- ja syyshuoltojen yhteydessä. Katon kevät- ja syyshuollot ovat kattotöitä, joita tarvitaan joka vuosi riippumatta siitä, mikä on omakotitalon, kesämökin tai vaikkapa paritalon katemateriaali (tai kuinka vanha katto on kyseessä). Puolivuotishuollot tarkoittavat katon puhdistusta roskista – siten vähennetään katon ruostumista tai sammaloitumista. Kattotarkastus kertoo, tuleeko tasakatto tai esimerkiksi aumakatto puhdistaa perusteellisemminkin, tai onko jotain saumaa paikattava.

Huopakatto voi kestää neljäkin vuosikymmentä, kun sitä ei päästetä sammaloitumaan, ja kun sen saumat tarkastetaan puolivuosittain tiivistystarpeiden varalta. Ruosteeton ja hyvin maalattu peltikatto, minkä pellit ovat tiukasti paikoillaan, voi suojata rakennusta 50 vuotta. Tiilikaton käyttöikä voi olla 70 vuoden mittainen, jos sammalet eivät pääse valtaamaan kattoa, eikä pakkasrapautuminen koettele katon tiiviyttä.

Huopakatto hurmaa monipuolisuudellaan

Suhtaudumme hyvin lämpimästi huopakattoihin, sillä kattohuopaa on helppo työstää, ja huopakatto on vedenpitävä ja toimiva katto kattokaltevuudesta riippumatta. Bitumikatto sopii lähes kaikenlaisille katoille – Kemiönsaaressa ja muualla Suomessa. Bitumikatto viehättää myös taloyhtiöitä ja yksityisasiakkaita, onhan se kokonaiskustannuksiltaan varsin edullinen, ja sen ulkonäkö on ajattoman tyylikäs. Myös edellä mainittu vedenpitävyys on suuri asia.

Jos sinäkin olet hurmaantunut huopakaton helppohoitoisuudesta, hiljaisuudesta, rasituksensietokyvystä ja siististä ulkonäöstä, ota yhteyttä huopakattoasioiden tiimoilta. Me asennamme niin omakotitalojen kuin vaikkapa kesämökkienkin huopakatot luotettavalla asiantuntemuksella, ja meiltä saa parasta palvelua myös muissa huopakattotöissä. Pyydä kilpailukykyinen tarjous vaikkapa tiivissaumakaton pinnoittamisesta, sammaleiden poistamisesta kolmiorimahuopakatolta tai palahuopakatolta irronneiden paanujen liimaamisesta. Palvelemme myös myrskyvaurioiden ja lumen tekemien tuhojen korjaamisen tiimoilta – katon varusteluun liittyviä kattotöitä unohtamatta.

Rakennusmääräyksistä voi tarkastaa, millaisia kattoturvatuotteita bitumikatto tarvitsee. Paljon on kiinni katon kaltevuudesta: esimerkiksi lumiesteet muuttuvat pakollisiksi kattokaltevuudessa 1:8. Bitumikaton sadevesijärjestelmäksi käyvät vain kattokaivot, jos on kyse tasakatosta, mutta muussa tapauksessa voimme ohjata katolta valuvat sade- ja sulamisvedet pois kivijalan luota joko tavallisilla ränneillä tai jalkaränneillä.

Kattoremonttien lisäksi palvelemme kokonaisvaltaisesti myös kaikkien muiden kattotarpeiden saralla. Meiltä löytyy vankka osaaminen katon kunnostukseen, aina katon vuotopaikkauksista aluskatteen korjauksiin. Kattohuoltopalvelumme pitävät kattosi kunnossa säännöllisillä katon ja vesikourujen puhdistuksilla sekä talvisilla lumenpudotuksilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattoremontista tai muusta kattotyöstä!

Kun tarvitset kattoalan rautaista ammattilaista katollesi, ota yhteyttä! Me toteutamme kattoremontit ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella.

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.