KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Lumenpudotus Kemiönsaari – Lumenpudottajiemme kokeneet otteet takaavat onnistuneen lopputuloksen

Meidän kattopalvelumme kokeneet ammattilaiset ovat luonteva valinta niin omakotitalon, kesämökin, autokatoksen, taloyhtiön (eli paritalon, kerrostalon tai rivitalon) kuin kaikkien muidenkin kiinteistöjen kattojen lumenpudotuksiin. Tilaa meidät niin korkean talon lumenpudotuksiin (voimme tehdä tällaiset lumenpudotukset kätevästi nosturiautolla) kuin matalampienkin talojen kattolumitöihin, ja anna meidän tehdä samalla myös jääpuikkojen poisto sekä jäänsulatus katolta ja ränneistä. Jäätynyt katto ja jäätyneet rännit sulatetaan nimenomaan kuumalla vesihöyryllä, sillä sitä parempaa tapaa jään poistoon ei ole vielä keksittykään!

Lumenpudotus (varsinkin tasakatolta) voi kuulostaa helpolta hommalta, mutta sitä lumen pudottaminen tiilikatolta, huopakatolta tai peltikatolta ei todellakaan ole. Lumenpudotus voi mennä monella pieleen. Lumenpudottaja on välittömässä vaarassa liikkuessaan liukkaalla katolla – varsinkin, jos hänellä ei ole kokemusta talvisten kattotöiden tekemisestä ja etenkin, jos hän ei käytä asianmukaisia työturvallisuustuotteita. Vaarassa ovat myös talon asukkaat ja muut talon lähettyvillä liikkuvat henkilö, sillä katolta väärään aikaan ja väärään paikkaan putoava lumi voi aiheuttaa vakavia vahinkoja. Kattokin voi vaurioitua, jos lapio tai lumentyönnin käy liian lähellä katteen pintaa (tai jos jäätä erehdytään poistamaan potkimalla ja hakkaamalla). Ei olisi ennenkuulumatonta, että kokematon lumenpudottaja saisi katon vuotamaan Kemiönsaaressa, Salossa, Raaseporissa, Hangossa, Paraisilla tai Sauvossa.

Varmista lopputuloksen onnistuminen ilman ikäviä lieveilmiöitä, ja tilaa lumenpudotus Kemiönsaareen tai sen naapurikuntiin meiltä. Me teemme lumenpudotukset tottunein ottein, ja hintakin on varsin kilpailukykyinen. Sekin kannattaa panna korvan taa, että töistämme voi hakea kotitalousvähennystä, ja että yhteistyökumppanimme tarjoaa kattolumitöiden teettämiselle sopivaa rahoitusta.

Koska katolle pitää asentaa lumiesteitä Kemiönsaaressa?

Lienet kuullut, että teemme Kemiönsaaressa myös lumiesteiden asennuksen, huollon ja korjauksen. Lumiesteiden huolto- ja korjaustarpeet ovat suhteellisen harvinaisia kattotöitä Kemiönsaaressa, mutta lumiesteet (kuten kaikki muutkin kattotarvikkeet) kannattaa silti tarkastaa kahdesti vuodessa siltä varalta, että jotain tarvitsisi tehdä. Se ”jokin” voi tarkoittaa vaikka lumiesteiden kiinnikkeiden kiristämistä, mikä estää lumiesteitä putoamasta katolta esimerkiksi kovalla tuulella.

Lumiesteet on asennettava viimeistään silloin, kun katon kaltevuus on 1:8 tai sitä enemmän. Lumiesteiden tehtävä on estää lumen putoaminen katolta – asia, mikä voisi rikkoa kattoa ja saattaa ohikulkijat vaaraan. Lumiesteet eivät kuitenkaan tee tiilikatolla, peltikatolla tai huopakatolla makaavia lumimassoja yhtään kevyemmiksi. Lumenpudotus on ainut tapa pelastaa kattorakenteet, jos katolla oleva nuoskalumi on saanut kohtuuttoman suuret mittasuhteet. Pakkaslunta pitää pudottaa vain ani harvoin, painiihan se ihan eri painoluokassa suojalumen kuutiopainon kanssa.

Lumenpudotus auttaa välttymään myös muilta painavan lumen tai lumimassojen liikkeiden aiheuttamilta harmeilta. Lumi voi saada katon vuotamaan jostain läpiviennistä tai esimerkiksi jiirin kohdalta. Kattovuoto sisätaitteen kohdalta on erityisen todennäköinen, jos lunta on kasautunut jiirille niin, että siihen kohdistuu suhteettoman suurta kuormitusta.

Lumien pudottamisen ja jäänpoiston lisäksi palvelemme monipuolisesti muissakin kattohuolloissa ja kattotöissä. Kattokorjaukset, kuten kattovuotojen paikkaukset ja aluskatteen korjaukset sekä täysivaltaiset kattoremontit hoituvat monipuoliselta ja kokeneelta kattotiimiltämme ammattitaitoisesti sekä varmaotteisesti. Keväisin ja syksyisin tulemme puhdistamaan vesikourut ja tarkistamaan kattosi yleiskunnon katon turvatuotteista lähtien. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous lumenpudotuksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun kattolumi painaa, ota kattoammattilaisiimme yhteyttä. Pudotamme lumet turvallisesti ja kattoystävällisesti niin huopakatoilta, peltikatoilta kuin tiilikatoiltakin.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.