KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattohuolto Keski-Suomi – Roskat aiheuttavat katolle tarpeetonta kuormitusta

Jotta katto voisi kestää pakkasia, rankkasateita ja esimerkiksi UV-säteitä mahdollisimman pitkään, on olennaista suojata katto erilaisilta rasituksilta ja minimoida kattoa kuormittavat tekijät. Tarpeetonta kuormitusta tiili-, pelti- ja huopakatolle aiheuttavat muun muassa roskat, joten roskat kannattaisi poistaa katolta niinkin usein kuin kaksi kertaa vuodessa.

Ota yhteyttä niin omakotitalon, kesämökin, autotallin, taloyhtiön (rivitalon, paritalon ja kerrostalon) kuin kaikkien muidenkin kiinteistöjen kattohuoltojen tiimoilta, niin parannamme katon mahdollisuuksia kestää Keski-Suomessa. Teemme kaikki kattohuollot ympäri Keski-Suomea, eli sekä Hankasalmella, Joutsassa, Jyväskylässä, Jämsässä, Kannonkoskella, Karstulassa, Keuruulla, Kinnulassa, Kivijärvellä, Konnevedellä, Kuhmoisissa, Kyyjärvellä, Laukaassa, Luhangalla, Multialla, Muuramessa, Petäjävedellä, Pihtiputaalla, Saarijärvellä, Toivakassa, Uuraisissa, Viitasaarella että Äänekoskella.

Yksityisasiakas voi hakea jääpuikkojen pudotuksesta, lumenpudotuksesta, rännien puhdistuksesta ja esimerkiksi tiilikaton harjauksesta kotitalousvähennystä. Olipa kyse jäänpudotuksesta tai vaikka katon puolivuosittaisesta puhdistuksesta, voi sille hakea rahoitusta yhteistyökumppaniltamme.

Katon puhdistus – tämäkin kattohuolto Keski-Suomessa täydentyy kaupanpäällisellä

Tilaa meiltä mikä vain kattohuolto Keski-Suomessa, niin saat kaupan päälle koko katon kunnon tarkastuksen. Tämä koskee myös palahuopakaton, huopakaton, tiilikaton tai peltikaton puhdistusta. Kattotarkastus kertoo, onko kattoa aika huoltaa tai korjata jollain muullakin tavalla, jotta sen kunto ja tiiviys pysyisivät hyvällä tolalla. On toinenkin syy tilata katon puhdistus meiltä, ja se on se, että osaamme puhdistaa katot turvallisesti ja katemateriaalin edellyttämällä tavalla. Tiilikattoa voi kaikin mokomin alkaa harjata, mutta huopakatot kannattaa puhdistaa paljon hellävaraisemmin. Ilmapuhallin on sopiva väline huopa- ja palahuopakattojen puhdistamiseen.

Sammaleiden poisto Keski-Suomessa hidastaa kattosi kulumista

Katto kannattaa puhdistaa kahdesti vuodessa, jotta katto ei alkaisi roskaisuuttaan sammaloitua (tai ruostua). Iäkäs katto voi sammaloitua siitä huolimatta, että roskat on poistettu usein sen pinnalta, ja silloin ei auta kuin aloittaa sammaleentuhokäsittely. Kemiallisesti tehty sammaleiden poisto antaa katon kannalta parhaimman lopputuloksen Keski-Suomessa. Sammaleita ei kannata jättää poistamatta, sillä sammalet ja niihin sitoutuva kosteus laittavat vauhtia katon kulumiselle. Oikein sammaleinen katto voi olla vaihtokunnossa puolet normaalia nopeammin!

Lumenpudotus Keski-Suomessa edellyttää suunnitelmallisuutta

Lumenpudotus ja rännien sulatus vesihöyryllä – jos tarvitset tällaisia kattohuoltoja Keski-Suomessa, jätä ne meidän kokeneille ammattilaisillemme, jotka tekevät työt suunnitelmallisesti ja kaikin puolin turvallisesti. Urakka suunnitellaan paikan päällä, ja sen perusteella osaamme pitää huolen niin omasta turvallisuudestamme, talon asukkaiden ja ohikulkijoiden turvallisuudesta kuin katonkin kunnosta. Emme telo kattoa, vaan toimimme suorastaan oppikirjamaisesti.

Meiltä saat kattohuoltojen ohella myös muut kattotyöt. Sen lisäksi, että puhdistamme vesikourut sekä pudotamme lumet katolta, löytyy meiltä pitkän linjan osaaminen kattojen korjauksiin. Paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet sekä tarvittaessa uusimme koko katon avaimet käteen -kattoremontilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattohuollosta tai muusta kattotyöstä!

Kun katto ja vesikourut ovat täynnä roskaa, kattotuotteet repsottaa tai lumikuorma painaa, pyydä tarjous! Ammattilaisemme tuntevat eri kattomateriaalien salat ja metodit tehokkaaseen huoltamiseen.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.