KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Lumenpudotus Keski-Suomi – Lumenpudottajiemme otteet takaavat turvallisen urakan

Niin omakotitalon, kesämökin, autokatoksen, taloyhtiön (eli paritalon, kerrostalon tai rivitalon) kuin kaikkien muidenkin kiinteistöjen kattojen lumenpudotukset kannattaa teettää kattofirmalla, jonka lumenpudottajat ovat kokeneita ammattilaisia kyseisessä puuhassa. Katolla on tonnikaupalla lunta, minkä putoaminen väärään aikaan väärään paikkaan voi aiheuttaa vakavia vahinkoja – juuri sen tähdenhän lumenpudotusta tarvitaan, että lumi saataisiin alas hallitusti ja turvallisesti. Toinen syy tilata lumenpudotus tiilikatolta, peltikatolta tai huopakatolta on se, että lumen paino ei vaurioittaisi kattoa esimerkiksi painamalla sitä notkolle tai aiheuttamalla kattovuotoa.

Kattolumityöt ovat vaarallisia myös lumenpudottajille – jos kattolumityöntekijällä ei ole kokemusta talvisella katolla liikkumisesta eikä hän käytä asianmukaisia työturvallisuustuotteita, voi lumenpudotus (varsinkin korkealta katolta) olla suorastaan hengenvaarallinen urakka. Myös ohikulkijoiden turvallisuus on uhattuna, kun talon katolta pudotetaan isoja määriä lunta – lunta, minkä seassa voi olla jäätä.

Tilaa tasakaton lumenpudotus, aumakaton kattolumityöt tai vaikka lumimassojen pudotus harjakatolta tältä kattofirmalta, niin urakka hoidetaan kokeneiden ja taidokkaiden ammattilaisten voimin. Lumenpudotus etenee turvallisesti niin lumenpudottajien (tarvittaessa käytämme korkean talon lumenpudotuksissa nosturiautoa, emmekä milloinkaan unohda pukea turvavaljaita) kuin ohikulkijoidenkin kannalta, sillä kartoitamme riskit jo etukäteen voidaksemme varautua niihin koko urakan ajan.

Sinun ei tarvitse olla huolissasi kattosikaan kunnosta Keski-Suomessa, sillä oikeat otteet tulevat meiltä luonnostaan – muistamme olla raapimatta kattoa lapioillamme, joten tiilet tai tiivisteet eivät irtoile. Kattolumityöt sujuvat ilman ikäviä sivuvaikutuksia myös huopakatoilla, mitkä ovat tunnetusti huolellisia ja harkittuja otteita vaativia kattoja. Ota yhteyttä myös katon ja rännien jäänsulatuksen tiimoilta – sulatamme katon ja rännit vesihöyryllä, ja poistamme jääpuikot räystäiltä käsityönä. Kaikki Keski-Suomessa eli Hankasalmella, Joutsassa, Jyväskylässä, Jämsässä, Kannonkoskella, Karstulassa, Keuruulla, Kinnulassa, Kivijärvellä, Konnevedellä, Kuhmoisissa, Kyyjärvellä, Laukaassa, Luhangalla, Multialla, Muuramessa, Petäjävedellä, Pihtiputaalla, Saarijärvellä, Toivakassa, Uuraisissa, Viitasaarella ja Äänekoskella tekemämme kattourakat voi rahoittaa yhteistyökumppanimme tarjoamalla rahoituksella. Omakotitalon ja kesämökin kattotöistä voi hakea kotitalousvähennystä – kyseessä on merkittävä etu, mistä kannattaa ilman muuta ottaa ilo irti aina, kun mahdollista.

Lumiesteiden huolto Keski-Suomessa parantaa pihan turvallisuutta

Edellä jo ehdittiin mainita, että kattolumitöitä tarvitaan Keski-Suomessa joko siksi, ettei liian painavaksi äitynyt lumitaakka saisi kattoa vaurioitumaan tai siksi, etteivät lumimassat aiheuttaisi tuhoa pudotessaan katolta hallitsemattomasti. Koska lumimassojen putoaminen alas tiilikatolta, peltikatolta tai huopakatolta voi aiheuttaa vahinkoja sekä ihmisille, katolle että muulle omaisuudelle, kannattaa kaltevan katon reunalle hankkia lumiesteet. Lumiesteet pitävät lumimassat kurissa niinä talvina, kun lunta on sen verran vähän, ettei lumen pudottamiselle katolta ole tarvetta.

Asennamme lumiesteet niin kesämökkien kuin kerrostalojen katolle ympäri Keski-Suomea. Muistathan, että viranomaismääräykset velvoittavat hankkimaan lumiesteet, jos katon kaltevuus on 1:8 tai enemmän. Meiltä saat myös lumiesteiden huollot ja korjaukset, joiden avulla lumiesteet jaksavat huolehtia turvallisuudesta.

Lumien pudottamisen ja jäänpoiston lisäksi palvelemme monipuolisesti muissakin kattohuolloissa ja kattotöissä. Kattokorjaukset, kuten kattovuotojen paikkaukset ja aluskatteen korjaukset sekä täysivaltaiset kattoremontit hoituvat monipuoliselta ja kokeneelta kattotiimiltämme ammattitaitoisesti sekä varmaotteisesti. Keväisin ja syksyisin tulemme puhdistamaan vesikourut ja tarkistamaan kattosi yleiskunnon katon turvatuotteista lähtien. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous lumenpudotuksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun kattolumi painaa, ota kattoammattilaisiimme yhteyttä. Pudotamme lumet turvallisesti ja kattoystävällisesti niin huopakatoilta, peltikatoilta kuin tiilikatoiltakin.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.