KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattoremontti Keski-Suomi – Kattourakka tulee suunnitella hyvin

Omakotitalojen, kesämökkien, paritalojen ja autotallien kattotyöt kattoremonteista kattomaalauksiin tulee suunnitella hyvin. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, sanotaan. Tuossa on totuuden siemen, onnistuvathan kattojen uusimiset ja muut kattotyöt Keski-Suomessa paljon helpommin, kun riittävä määrä oikeita materiaaleja saadaan paikan päälle oikeaan aikaan, ja kun ammattilaiset älyävät varautua urakkaan asianmukaisilla välineillä, kemikaaleilla ja työturvallisuustuotteilla. Suunnittelun ansiosta osaamme antaa asiakkaalle urakkahinnan huopakaton, palahuopakaton, peltikaton tai tiilikaton kunnostamisesta jo etukäteen, ja hän voi varautua siihen vaikka hakemalla yhteistyökumppanimme tarjoamaa rahoitusta. Tarjoukseen on merkitty töiden osuus eli se, mistä yksityisasiakas voi hakea kotitalousvähennystä.

Miten sitten aloitamme kattotöiden, kuten läpivientien asennuksen, huollon ja uusimisen, suunnittelemisen Keski-Suomessa? Ota yhteyttä, niin tulemme paikan päälle Hankasalmelle, Joutsaan, Jyväskylään, Jämsään, Kannonkoskelle, Karstulaan, Keuruulle, Kinnulaan, Kivijärvelle, Konnevedelle, Kuhmoisiin, Kyyjärvelle, Laukaaseen, Luhangalle, Multialle, Muurameen, Petäjävedelle, Pihtiputaalle, Saarijärvelle, Toivakkaan, Uuraisiin, Viitasaarelle tai Äänekoskelle. Paikan päällä meidän on helppo suunnitella tuleva kattourakka, olipa se sitten kattoikkunoiden ja kattoluukun uusiminen tai vaikka verkotuksien asentaminen. Tiesithän, että voit tilata meiltä myös peltisepäntyöt (kuten piipun pellittämisen ja piipunhatun asentamisen) ja kattoturvatuotteet (kuten kattosillat, kattotikkaat ja lumiesteet) asennettuina? Teemme kaikki kattotyöt pettämättömällä ammattitaidolla ja avaimet käteen -periaatteella.

Kattotyöt toteutetaan aina parhaalla ammattitaidolla Keski-Suomessa voi

Kaikki huopakatto-, peltikatto- ja tiilikattotyöt toteutetaan mitä parhaimmalla ammattitaidolla, kun tilaat ne Keski-Suomessa meiltä. Vaikka jokainen kattotyö katon keväthuollosta katon korottamiseen ja lumiesteiden korjaamisesta sammaleentuhokäsittelyyn toteutetaankin huolellisuudesta tinkimättä, veloitamme urakasta vain kohtuullisen korvauksen. Edes se, että käytämme pelkästään parhaimpia katemateriaaleja ja kattotuotteita, ei nosta kattotöiden hintaa – saatatkin yllättyä, miten edullisesti saat meiltä tasokasta kattopalvelua. Käyttämämme katemateriaalit kestävät hyvin Suomen ankaria ilmasto-olosuhteita, kuten pienen ajan sisällä tapahtuvia nopeita lämpötilavaihteluita, ja ne kestävät vuosikymmenestä toiseen. Pitkäikäisimpiä kattoja ovat konesaumakatot, mitkä asennetaan ja korjataan kattopeltiseppiemme toimesta.

Panostamme myös katon varusteiden laatuun ja kestävyyteen. Sadevesijärjestelmä kuuluu joka katolle, ja sen on oltava oikein mitoitettu. Katto tulee varustella myös kattoturvatuotteilla, joiden tulee olla sekä tutkitusti turvallisia että oikein mitoitettuja. Luota meihin myös tuuletusaukkojen tiivisteissä, aurinkopaneelien asentamisessa ja muissa katon varusteluun liittyvissä kattotöissä.

Kun katto lopulta on aika uusia, annamme vertaansa vailla olevan tarjouksen kattoremontista. Oikea hinta omakotitalon, kesämökin tai vaikka jokin piharakennuksen katon uusimiselle tullaan laskemaan paikan päälle, sillä siihen vaikuttavat niin katon kaltevuus, katon pinta-ala, katon yksityiskohtien runsaus kuin katon alla olevien rakenteiden terveyskin.

Huopakatoista ja palahuopakatoista on moneen, grillikatoksesta mökkiin ja rivitaloon

Miksi huopakatot (palahuopakatot, tiivissaumakatot ja kolmiorimahuopakatot) ovat niin hypetettyjä? Sille on monta syytä, vaikka meidän mielestämme bitumikattoja ei voi liikaa kehua. Bitumikattojen hyviin puoliin kuuluu muun muassa sen edullisuus. Bitumikaton hinta asennettuna ei huimaa, eikä bitumikaton huoltotoimenpiteisiin ja satunnaisiin korjauksiinkaan kulu paljoa rahaa. Silti huopakatto voi suojata omakotitaloa tai esimerkiksi paritaloa jopa 40 vuode ajan.

Huopakattojen hyväksi on luotettava sekin, että ne ovat tyylikkäitä kattoja myös vanhemmalla iällä, ja etteivät ne mene pois muodista, vaikka aika ja ihanteet vaihtuvat.

Bitumikatto on helposti työstettävä katto (tästä iso plussa meiltä), joten siitä saa vedenpitävän katon käytännössä kaiken muotoisille katoille – ja kaikkiin kattokaltevuuksiin. Bitumikatto on hiljainen katto, minkä alla ei hiki virtaa helleaallonkaan aikana. Kun bitumikatto viimein on kulunut loppuun, voidaan siitä tehdä asfaltin raaka-ainetta. Meiltä saat Keski-Suomessa kaikki kattotyöt, joilla katon uusimista voidaan lykätä kauemmas tulevaisuuteen!

Kattoremonttien lisäksi palvelemme kokonaisvaltaisesti myös kaikkien muiden kattotarpeiden saralla. Meiltä löytyy vankka osaaminen katon kunnostukseen, aina katon vuotopaikkauksista aluskatteen korjauksiin. Kattohuoltopalvelumme pitävät kattosi kunnossa säännöllisillä katon ja vesikourujen puhdistuksilla sekä talvisilla lumenpudotuksilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattoremontista tai muusta kattotyöstä!

Kun tarvitset kattoalan rautaista ammattilaista katollesi, ota yhteyttä! Me toteutamme kattoremontit ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella.

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.