KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattohuolto, sammaleenpoisto Kuusamo – Kattosi taru jatkuu kattohuoltojen avulla

Huoltamatta jäänyt katto voi tarvita uusimista puolta nopeammin kuin katto, mitä on huollettu säännöllisesti. Säännöllisiä omakotitalon, kesämökin, autotallin, taloyhtiön (rivitalon, paritalon ja kerrostalon) sekä muiden kiinteistöjen kattohuoltoja ovat muun muassa roskien poisto katolta sekä rännien puhdistus. Näiden lisäksi on myös sellaisia tiilikaton, peltikaton ja bitumikaton huoltoja, mitkä tilataan vain tarpeen niin vaatiessa. Näitä ovat muun muassa lumenpudotukset, sammaleentuhokäsittelyt ja jäänpudotukset (eli jääpuikkojen pudotukset). Kun myös tällaiset kattohuollot teetetään Kuusamossa kokeneilla kattoalan ammattilaisilla, jatkuu kattosi taru vuosikymmenestä toiseen. Ota yhteyttä minkä tahansa kattohuollon tiimoilta, niin laskemme sinulle siitä reilun tarjouksen. Tarjouksesta käy ilmi kotitalousvähennyksen osuus. Voit maksaa vaikka koko summan verkkosivujemme kautta haettavalla rahoituksella, olipa kyse Kuusamossa, Posiolla, Sallassa, Suomussalmella tai vaikka Taivalkoskella tarvituista kattohuolloista.

Katon puhdistus oivallisista oivallisin kattohuolto Kuusamossa

Jaksamme aina painottaa sitä, että palahuopakaton, huopakaton, tiilikaton tai peltikaton puhdistus tulisi tehdä kahdesti vuodessa. Tämä oivallisista oivallisin kattohuolto vähentää muiden, raskaampien kattohuoltojen tarvetta Kuusamossa, sillä roskaton katto sammaloituu ja ruostuu paljon hitaammin. Sammalet ja ruoste katolla edellyttäisivät katon perusteellisemman puhdistuksen tilaamista, minkä lisäksi ne olisivat jo saattaneet ehtiä tekemään kattoon vaurioita. Jos sammaleita tai ruostetta ei poisteta eikä tuoreita vaurioita korjata, voi kattoremontti aikaistua merkittävästi!

Sitäkin jaksamme painottaa, ettei katon puhdistusta voi hoitaa miten tahansa, vaan katemateriaali on otettava huomioon. Tiilikaton voi puhdistaa harjaamalla, sillä sen pinnoite ei pane pahakseen harjaksista. Bitumikatot ovat toista maata, siksi ne kannattaa puhdistaa ilmapuhaltamalla.

Teemme sammaleiden poistosta Kuusamossa helppoa

Jos katolla jo kasvaa sammaleita, tuo esimerkiksi tiilikaton harjaus Kuusamossa siihen vain tilapäisen helpotuksen. Miksi me saamme katon puhtaaksi sammaleista niin vaivattomasti – ja niin pitkäksi aikaa? Salainen aseemme on sammaleentuhokäsittelyssä käyttämämme sammaleenpoistoaine. Tuon sammalmyrkyn levittämisen myötä voit sanoa hyvästit kattoa piinaaville sammaleille ja muille kasvustoille. Koska aineemme on biohajoavaa, ei luonto kuormitu tarpeettomasti. Katollekin tämä huolto on vaaraton (ja kauaskantoista hyötyä antava).

Rännien syyspuhdistus Kuusamossa ehkäisee jääpuikot

Sadevesikourujen puhdistus kannattaa tehdä kaksi kertaa vuodessa, olipa kyse omakotitalon tai vaikka vapaa-ajan rakennuksen sadevesijärjestelmästä. Jos rännejä ei puhdistettaisi syksyn lehdistä, tulisivat ne melko varmasti jäätymään talvella, ja jää estää vedon voiden aiheuttaa myös rännien korjaustarpeita. Jääpuikkojakaan ei synny, jos rännit vetävät talvella Kuusamossa.

Meiltä saat kattohuoltojen ohella myös muut kattotyöt. Sen lisäksi, että puhdistamme vesikourut sekä pudotamme lumet katolta, löytyy meiltä pitkän linjan osaaminen kattojen korjauksiin. Paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet sekä tarvittaessa uusimme koko katon avaimet käteen -kattoremontilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattohuollosta tai muusta kattotyöstä!

Kun katto ja vesikourut ovat täynnä roskaa, kattotuotteet repsottaa tai lumikuorma painaa, pyydä tarjous! Ammattilaisemme tuntevat eri kattomateriaalien salat ja metodit tehokkaaseen huoltamiseen.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.