KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Vesikourujen puhdistus Kuusamo – Tuemme sadevesijärjestelmien toimintaa kaikin mahdollisin tavoin

Omakotitalojen, taloyhtiöiden (rivitalojen, paritalojen ja kerrostalojen), autotallien, kesämökkien ja muiden kiinteistöjen vesikourujen puhdistaminen on vain yksi esimerkki kaikista niistä töistä, joita teemme pitääksemme sadevesijärjestelmän kunnossa. Sadevesijärjestelmän rooli on hyvin tärkeä rakennuksen kosteudenhallinnan kannalta, sillä ilman toimivia rännejä katolta alas valuvat vesilitrat voivat päätyä kastelemaan talon alapuoliset osat Kuusamossa. Jos sattuu oikein kova ja pitkään jatkuva vesisade, voi maaperä kastua tuhansien vesilitrojen toimesta, joten ei mikään ihme, jos kosteus saavuttaa talon rakenteet (salaojituksesta ja sokkelin vesieristyksestä huolimatta). Tukkeutuneiden rännien, vesikourujen ja alastuloputkien avaus on siis varsin tärkeä toimenpide rakennuksen kunnon säilyttämisen eteen.

Jotta rännit eivät pääsisi menemään tukkoon, kannattaa vesikourut puhdistaa talven molemmin puolin, tarvittaessa useamminkin. Sadevesijärjestelmien puhdistusten lisäksi teemme Kuusamossa, Posiolla, Sallassa, Suomussalmella ja Taivalkoskella myös rännien korjaukset, jäätyneiden rännien sulatukset, sulanapitojärjestelmien asennukset, huoltomaalaukset ja kokonaan uusien sadevesijärjestelmien asennukset. Kaikki sadevesijärjestelmiin liittyvät urakat voi maksaa yhteistyössä kanssamme toimivan rahoituslaitoksen tarjoamalla luotolla, ja Verohallinto suhtautuu myötämielisesti kotitalousvähennyshakemukseen, sillä kuulumme Verohallinnon ohjeiden mukaisesti ennakkoperintärekisteriin.

Rännejä puhdistaessa kiinnitettävä huomiota myös sadevesijärjestelmän kuntoon Kuusamossa

Tiilikaton, huopakaton tai peltikaton rännejä ei kannata puhdistaa maasta käsin, vaikka saatatkin nähdä rautakaupassa tähän työhön suunnitellun rännipuhdistimen. Jos rännejä ronkitaan sokkona, voi niihin jäädä roskia, mitkä johtavat tukoksiin ja ruoste-, kosteus- sekä jäätymisvaurioihin. Myös rännien perusteellinen kuntotarkastus jää tekemättä, jos rännit puhdistetaan pitkävartisilla puhdistimilla näkemättä kourujen sisäosia sen tarkemmin. Rännien kunto vaikuttaa siihen, miten hyvin ne vetävät ja toimivat Kuusamossa. Kun me teemme rännien puhdistuksen, tarkastamme huolellisesti niiden pinnoitteen, kallistukset ja kiinnitykset. Itse asiassa, tarkastamme koko katon kaikkine läpivienteineen ja tarvikkeineen, emmekä edes veloita tästä koko katon kunnon tarkastuksesta mitään.

Jotta voisimme tehdä perusteellisen rännihuollon Kuusamossa (ja vieläpä mahdollisimman turvallisesti), pukeudumme turvavaljaisiin ja kiipeämme talon katolle tekemään työn sitä kautta. Jos kyseessä on korkean talon vesikourujen puhdistus, saatamme tehdä työn nosturiautolla.

Sadevesijärjestelmien puhdistaminen Kuusamossa pidentää kourujen ikää

Edellä todettiin, että sadevesikouruista kannattaa poistaa kaikki roskat puolen vuoden välein, jotta vesikourut eivät menisi tukkoon alkaen tulvia yli reunojen. On myös muita syitä sille, miksi rivitalon, omakotitalon ja esimerkiksi vapaa-ajan rakennuksen rännit tulee puhdistaa säännöllisesti Kuusamossa. Rännien ulkonäkö ja kunto riippuu siitä, miten hyvin rännit vetävät, sillä roskia ja vettä täynnä oleva kouru ruostuu ennen pitkää. Talvella mukaan kuvaa astuu jää, mikä voi vaurioittaa talon sadevesijärjestelmää tai jopa tiputtaa kourut kiinnikkeiltään. Rännien tai niistä roikkuvien jääpuikkojen putoaminen voi aiheuttaa pahojakin haavereita. Rännien puhtaudesta ja ehjyydestä (kuten auenneiden saumojen korjaamisesta) kannattaa huolehtia senkin takia, ettei kouruista valuva likavesi sotkisi rännejä ja kastelisi talon seiniä.

Vesikourujen puhdistuksen lisäksi saat meiltä ripeät tekijät kattolumien poistoon ja muihin kattohuoltoihin. Kattoeksperttimme taitavat myös kattokorjaukset. Korjaamme aluskatteet, paikkaamme kattovuodot ja tarvittaessa remontoimme koko katon avaimet käteen -palveluna. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous vesikourujen puhdistuksesta tai muusta kattotyöstä!

Puhdistamme vesikourut tehokkaasti ja turvallisesti. Meiltä löytyy osaaminen sekä välineet myös vaativien kohteiden huoltotöihin. Pyydä tarjous!

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.