KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Lumenpudotus Kuusamo – Talvea voi estää rikkomasta kattoa

Talven lumet ja pakkaset ovat kova koettelemus kaikille katoille Kuusamossa. Talot rakennetaan näillä leveysasteilla niin, etteivät ne säikähdä tavallista lumikuormaa, mutta poikkeuksellisen runsaslumisena talvena voidaan tarvita omakotitalojen, kesämökkien, taloyhtiöiden (paritalojen, rivitalojen tai vaikka kerrostalojen) ja muiden kiinteistöjen kattojen lumenpudotuksia. Kattolumityöt ovat oiva tapa estää lumen painoa rikkomasta kattoa Kuusamossa, Posiolla, Sallassa, Suomussalmella tai Taivalkoskella. Varsinkin korkean katon lumenpudotusta voidaan tarvita jo turvallisuussyistä, sillä olisi vaarallista jäädä katolta yht’äkkiä putoavien lumimassojen alle. Jotta lumimassat eivät niin vain putoilisi kaltevilta katoilta, tulee kaikille jyrkille katoille asentaa lumiesteet. Me asennamme lumiesteet niin kerrostalojen kuin kesämökkienkin katoille, ja meidän ammattilaisemme hoitavat tottuneesti myös lumiesteiden huollot ja korjaukset.

Meihin kannattaa olla yhteydessä silloinkin, kun tarvitset kokeneiden ja asiansa osaavien lumenpudottajien palveluksia. Toteutamme kattolumityöt rakenteita rikkomatta, rivakasti ja riskeihin jo ennalta varautuen. Korkeankaan talon lumenpudotukset eivät jää meiltä tekemättä, sillä tarvittaessa teemme lumenpudotuksen nosturiauton avulla. Turvallisuus on meille ensisijainen asia, siksi järjestämme paikalle tarvittaessa niin vaarallisen alueen valvojia kuin liikenteenohjaajiakin – emmekä jätä käyttämättä turvavaljaita edes tasakattojen lumenpudotuksissa.

Pyydä siis tarjous huopakaton, tiilikaton tai peltikaton lumenpudotuksista, niin katto ei esimerkiksi painu luokalle tai ala vuotaa jiiristä – eikä katolta putoava lumi aiheuta sen paremmin omaisuus- kuin henkilövahinkojakaan. Tarjous lasketaan paikan päällä, sillä siihen vaikuttaa niin lumen määrä ja koostumus, talon korkeus kuin katon pinta-alakin. Hintamme ovat varsin kohtuullisia, vaikka luvassa onkin vankkaa ammattitaitoa ja sujuvaa palvelua. Omakotitalon ja mökin kattolumityöt oikeuttavat hakemaan kotitalousvähennystä, eikä rahoituksenkaan löytyminen aiheuta päänvaivaa – pääset hakemaan kattotöillemme sopivaa rahoitusta suoraan nettisivujemme kautta.

Rännien jäänsulatus Kuusamossa tehdään samaan tapaan kuin jään poisto katolta

Kattolumitöissä hyödynnämme lihasvoimaa, samoin jääpuikkojen poistamisessa katolta ja ränneistä. Jääpuikkojen poistaminen talon katolta vaatii tosin enemmän varovaisuutta (kuten esimerkiksi suojalasien käyttöä) kuin voimaa. Muu jää sulatetaan katolta ja ränneistä kuumalla vesihöyryllä. Ei ole parempaa tapaa sulattaa jäätyneet rännit, kuin ohjata niihin kuumaa vesihöyryä tehokkaista ja uudenaikaisista laitteistamme! Höyryn kuumuus saa jään sulamaan tuossa tuokiossa takaisin vedeksi, ja tuo vesi poistuu räystäskourujen ja alastuloputkien kautta. Rännit eivät vaurioidu kuumaa vesihöyryä käytettäessä, kuten voisi käydä silloin, jos rännejä hakattaisiin ja potkittaisiin jään irrottamiseksi. Vesihöyryn käyttäminen jään poistossa on myös varsin ekologista. Kuten edellä käy ilmi, höyry sopii myös jään poistamiseen katolta, eikä edes suhteellisen herkästi vaurioituvaksi tunnettu huopakate ota siitä nokkiinsa. Jään poisto katolta parantaa pihan turvallisuutta Kuusamossa, mutta se on samalla iso askel katon kunnon ja tiiviyden säilyttämiseksi. Jos katon reunalla on paljon jäätä, voi se estää sulamisvesien poistumisen katolta johtaen perin juurin ikäviin saumavuotoihin.

Lumien pudottamisen ja jäänpoiston lisäksi palvelemme monipuolisesti muissakin kattohuolloissa ja kattotöissä. Kattokorjaukset, kuten kattovuotojen paikkaukset ja aluskatteen korjaukset sekä täysivaltaiset kattoremontit hoituvat monipuoliselta ja kokeneelta kattotiimiltämme ammattitaitoisesti sekä varmaotteisesti. Keväisin ja syksyisin tulemme puhdistamaan vesikourut ja tarkistamaan kattosi yleiskunnon katon turvatuotteista lähtien. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous lumenpudotuksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun kattolumi painaa, ota kattoammattilaisiimme yhteyttä. Pudotamme lumet turvallisesti ja kattoystävällisesti niin huopakatoilta, peltikatoilta kuin tiilikatoiltakin.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.