KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattoremontti, kattotyöt Kuusamo – Kattourakka ilman tarpeetonta säätöä ja ylimääräistä vaivaa

Mitkään omakotitalon, kesämökin, paritalon tai autotallin kattotyöt (eivät edes kattoremontit) eivät stressaa, kun ne tilataan tämän kattopalvelun aikaansaavilta ja aina yhtä asiantuntevilta ammattilaisilta. Me laitamme priimakuntoon niin huopakatot, palahuopakatot, peltikatot kuin tiilikatotkin – katon pinta-alasta, rakennuksen korkeudesta tai katon vaurioiden vakavuudesta riippumatta. Jos kyseessä on ”toivoton tapaus”, teemme mukiinmenevän tarjouksen katon uusimisesta, uusien kattoturvatuotteiden (lumiesteiden, kattotikkaiden ja muun muassa kattosiltojen) asentamisesta, peltisepäntöistä (kuten piipun suojaamisesta pellityksellä ja piipunhatulla) sekä kaikista muista kattoremontin yhteydessä tarvittavista toimenpiteistä. Kaikki kattotyöt Kuusamossa tehdään avaimet käteen -periaatteella, olipa sitten tarkoitus maalata tai uusia katto tai vaikka asentaa, huoltaa tai uusia joitain kattoläpivientejä.

Kattoikkunoiden ja kattoluukun uusiminen, pieneläinesteiden asentaminen, katon korotus, myrskyvaurioiden korjaus ja kaikki muut kattotyöt ovat maksettavissa yhteistyökumppanimme tarjoamalla rahoituksella. Tuo rahoitus järjestyy ilman tarpeetonta säätöä, kuten kaikki muukin meiltä tilattuihin kattotöihin liittyvä. Ylimääräistä vaivaa ei tarvitse nähdä kotitalousvähennyksen hakemisenkaan eteen, sillä antamastamme laskusta käy helposti ilmi kotitalousvähennykseen oikeuttava osuus (eli töiden osuus) sekä kaikki muut tuota verovähennystä haettaessa tarvittavat tiedot. Aloita siis elämäsi helpoin kattourakka Kuusamossa, Posiolla, Sallassa, Suomussalmella tai Taivalkoskella, ja ota yhteyttä läpi vuoden palvelevaan kattopalveluumme!

Kattotyömme Kuusamossa voivat tarkoittaa katon viimeistelyä, uudistamista tai vaikka pelastamista lumitaakan alta

Koska meidän ammattilaisemme toteuttavat Kuusamossa kaikenlaiset kattotyöt, saat meiltä niin katon viimeistelyyn, uudistamiseen kuin esimerkiksi liian painavan lumitaakan alta pelastamiseen tarvittavat toimenpiteet. Katon viimeisteleminen voi tarkoittaa peltisepäntöitä, kuten jiiri- ja juuripellitysten asentamista, kattoikkunan pellittämistä tai kattoturvatuotteita peltisepäntyönä. Viimeistelyllä voidaan viitata myös uusiin läpivienteihin, mitkä parantavat kattosi toimivuutta – sellaisia ovat esimerkiksi yläpohjan tarkastamista helpottava kattoluukku tai aurinkoenergiaa kotitalouden käyttöön valjastavat aurinkopaneelit.

Katon uudistaminen viittaa kattoremonttiin, minkä teemme aina parhaalla mahdollisella ammattitaidolla sekä laadukkailla materiaaleilla. Käyttämämme materiaalit voivat olla niin laadukkaita, että niille saa noin puolen vuosisadan mittaisen takuun. Katolle asentamillamme kattotarvikkeilla on niilläkin pitkät takuut, usein jopa useiden vuosikymmenten mittaiset. Katon uudistaminen voi olla astetta radikaalimpi, sillä voimme samalla korottaa kattoa tai muokata kattokaltevuutta – ei aikaakaan, niin tasakaton tilalla on vaikka pulpettikatto.

Jotta katto kestäisi mahdollisimman pitkään, kannattaa sitä huoltaa, ja yksi Kuusamossa suhteellisen paljon tarvittu kattohuolto on lumenpudotus. Samalla kun pudotamme liiat lumet katolta, voimme hoitaa myös jään poiston katolta ja ränneistä.

Huopakaton vaihto nopeimmalla mahdollisella tavalla

Jos omakotitalon, paritalon, autotallin tai esimerkiksi vapaa-ajan asunnon katto Kuusamossa on niin kulunut, ettei sitä enää kannata paikata tai huoltaa, teemme hyvän tarjouksen katon uusimisesta. Kattoremontti ei aina etene samaa kaavaa myöten – kaavaa, minkä mukaan kaikki alkaa vanhan vesi- ja aluskatteen purkamisesta. Paikan päällä selviää, miten tasakatto, harjakatto, aumakatto, taitekatto tai esimerkiksi pulpettikatto kannattaa uusia. Jos kyseessä on tiilikatto tai peltikatto, voidaan se kattorakenteiden ja aluskatteen kunnon salliessa uusia niin, ettei aluskatetta vaihdeta lainkaan. Huopakatoille tällainen ei käytännössä ole mahdollista, mutta monikäyttöiset ja kustannustehokkaat bitumikatot voidaan joissain tilanteissa uusia niin, ettei vanhaa kattoa pureta lainkaan uuden tieltä. Tuolloin pitkän linjan huopakattoammattilaisemme asentaisivat uuden huopakaton suoraan vanhan tiivissauma- tai palahuopakaton päälle, ja asiakas säästäisi sekä purku- että jätekustannuksissa. Myös aikaa säästyisi. Jotta huopakattoremontti voitaisiin toteuttaa tällaisella nopealla ja edullisella tavalla, on katon rakenteiden oltava kuivat ja terveet – taas yksi syy lisää huolehtia huopakaton säännöllisistä huolloista!

Kattoremonttien lisäksi palvelemme kokonaisvaltaisesti myös kaikkien muiden kattotarpeiden saralla. Meiltä löytyy vankka osaaminen katon kunnostukseen, aina katon vuotopaikkauksista aluskatteen korjauksiin. Kattohuoltopalvelumme pitävät kattosi kunnossa säännöllisillä katon ja vesikourujen puhdistuksilla sekä talvisilla lumenpudotuksilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattoremontista tai muusta kattotyöstä!

Kun tarvitset kattoalan rautaista ammattilaista katollesi, ota yhteyttä! Me toteutamme kattoremontit ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella.

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.