KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattohuolto Mäntsälä – Huollettu katto varsinainen ylpeydenaihe

Huollettu katto on hyvä ylpeydenaihe kaikille omakotitalojen ja kesämökkien omistajille sekä taloyhtiöille. Katon puhdistukset pitävät katon siistinä ja rasituksenkestävänä, joten katon alla on turvallista ja mukavaa asua. Sammaleentuhokäsittelyt ja muut omakotitalojen, kesämökkien, autotallien, taloyhtiöiden (rivitalojen, paritalojen tai kerrostalojen) ynnä muiden kiinteistöjen kattohuollot Mäntsälässä pidentävät katon ikää, joten katon huoltaminen on myös taloudellisesti kannattavaa.

Olipa kyse jäänpudotuksesta, tiilikaton harjauksesta tai vaikka rännien sulattamisesta vesihöyryllä, kannattaa työ teettää meidän tarkoilla ammattilaisillamme. Huollamme kaikenlaiset ja -kokoiset katot myös Mäntsälän naapurikunnissa Kärkölässä, Orimattilassa, Pukkilassa, Askolassa, Pornaisissa, Sipoossa, Järvenpäässä, Tuusulassa, Hyvinkäällä ja Hausjärvellä. Yksityisasiakkailla on mainio tilaisuus hyödyntää kotitalousvähennystä, ja kattourakan rahoituskin löytyy näppärästi meidän kotisivujemme kautta.

Katon puhdistaminen – kattohuolto, mitä ei kannata unohtaa Mäntsälässä

Katon puhdistaminen voi tarkoittaa paritalon tiilikaton harjausta, kerrostalon peltikaton harjausta tai kesämökin huopakaton ilmapuhallusta. Roskien poisto katolta on yksi tärkeimmistä kattohuolloista Mäntsälässä, sillä roskattomalla katolla on mahdollisuus kuivua pian sateiden loputtua. Jos katto olisi kauan märkänä, kiihtyisi sen kuluminen ja haurastuminen. Tiilikaton, peltikaton, huopakaton tai palahuopakaton puhdistus on tärkeä myös siksi, että samalla tulee tehtyä rännien puhdistus ja katon kunnon tarkastus. Kaikki katot kannattaa muistaa puhdistaa ja tarkastaa kahdesti vuodessa. Kattotarkastuksen saa ilmaiseksi kaikkien kattohuoltojemme yhteydessä ja siitä on se hyöty, ettei mikään huolto- tai korjaustarve jää huomaamatta ja hoitamatta kuntoon.

Sammaleiden poisto Mäntsälässä tämän päivän menetelmin

Mikäli kattosi on sammaleiden peitossa, tilaa meidät poistamaan nuo ei-toivotut kasvustot katolta Mäntsälässä. Poistamme sammaleet tämän päivän menetelmin, eli katto puhdistetaan kemiallisesti. Jos katto puhdistettaisiin mekaanisesti, olisi olemassa suuri riski katon vaurioitumisesta, mutta sammaleentuhoaineisiin voi suhtautua huolettomasti. Sammaleentuhokäsittely puhdistaa katon perusteellisesti, mutta se ei kuitenkaan vaurioita tiilikattoa, huopakattoa tai palahuopakattoa (toisin kuin katolla rehottavat kasvustot). Peltikatot eivät yleensä sammaloidu, mutta ruosteesta voi olla haittaa. Meidän kauttamme saat pätevää apua myös ruosteenpoistoon.

Lumenpudotus Mäntsälässä onnistuu, jos otteet ovat ammattimaiset

Lumenpudotus on yksi hankalimmista ja raskaimmista kattohuolloista Mäntsälässä. Meihin voit luottaa niin jääpuikkojen pudotuksissa kuin omakotitalojen, rivitalojen ja korkeiden kerrostalojen lumenpudotuksissakin – ota siis yhteyttä ja pyydä kilpailukykyinen tarjous talven mittaan tarvitsemistasi kattohuolloista. Lumenpudotus vaatii onnistuakseen sekä ammattimaisia otteita että riittävää välinearsenaalia. Välineiksi eivät piisaa pelkät lapiot. Jotta työ onnistuisi turvallisesti ja helposti, on lumenpudottajien käytettävä työturvallisuustuotteita, mahdollisesti myös nosturiautoa.

Meiltä saat kattohuoltojen ohella myös muut kattotyöt. Sen lisäksi, että puhdistamme vesikourut sekä pudotamme lumet katolta, löytyy meiltä pitkän linjan osaaminen kattojen korjauksiin. Paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet sekä tarvittaessa uusimme koko katon avaimet käteen -kattoremontilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattohuollosta tai muusta kattotyöstä!

Kun katto ja vesikourut ovat täynnä roskaa, kattotuotteet repsottaa tai lumikuorma painaa, pyydä tarjous! Ammattilaisemme tuntevat eri kattomateriaalien salat ja metodit tehokkaaseen huoltamiseen.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.