KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattoremontti, kattotyöt Mäntsälä – Tiivis katto heti alusta pitäen

Kun teetätte omakotitalojen, paritalojen, kesämökkien ja autotallien kattoremontit ynnä muut kattotyöt Mäntsälässä meillä, ovat katot tiiviitä ja toimivia heti alusta pitäen. Teemme kaiken mahdollisen katon tiiviyden ja ehjyyden eteen jo kattoa asentaessamme. Huolehdimme aluskatteen kiristämisestä, läpivientien tiivistämisestä, kattoturvatuotteiden (kuten lumiesteiden, kattosiltojen ja kattotikkaiden) asentamisesta, sadevesijärjestelmän hankkimisesta ja pieneläinesteiden asentamisesta. Laadukas katemateriaali ja pitkällä kokemuksella tehdyt asennukset varmistavat lopputuloksen erinomaisuuden.

Jotta huopakatto, palahuopakatto, tiilikatto tai peltikatto kestäisi mahdollisimman pitkään, on sitä välillä huollettava ja korjattava. Kattotarkastuksen avulla olet aina kartalla katon tarpeista – tällaisen kuntotarkastuksen saat ilmaiseksi kaikkien kattotöidemme yhteydessä. Katon huoltamiseen liittyvät kattotyöt Mäntsälässä voivat tarkoittaa vaikkapa sammaleiden poistoa tai lumenpudotusta. Katon korjaamisella voidaan viitata vaikka saumojen tiivistämiseen tai kattoreikien paikkaamiseen. Tarvittaessa teemme myös kattoikkunoiden ja kattoluukun uusimisen tai joidenkin muiden katon läpivientien uusimisen, huoltamisen tai asentamisen.

Monipuoliseen palveluvalikoimaamme (josta pääsette nauttimaan myös Kärkölässä, Orimattilassa, Pukkilassa, Askolassa, Pornaisissa, Sipoossa, Järvenpäässä, Tuusulassa, Hyvinkäällä ja Hausjärvellä) kuuluvat myös peltisepäntyöt. Kattopeltiseppämme palvelevat teitä muun muassa piipunpellityksen, jiiripellitysten ja piipunhatun asentamisen tiimoilta.

Kattotyöt oikeuttavat hakemaan kotitalousvähennystä, eikä rahoitustakaan tarvitse hakea kaukaa. Kattoremontit, kattomaalaukset ja muut kattotyöt voi maksaa verkkosivujemme kautta haettavissa olevalla rahoituksella.

Kattotyöt Mäntsälässä pitävät yllä katon kuntoa

Meillä on tapana tarjota katon uusimista eli kattoremonttia vasta kun on selvää, ettei kattoa enää kannata korjata ja huoltaa. Ammattitaidolla ja huolellisella otteella tekemämme kattotyöt pidentävät omakotitalon, paritalon ja esimerkiksi vapaa-ajan kiinteistön katon elinkaarta. Kaikista kauemmin voivat kestää konesaumakatto (minkä asentaminen vaatii kattopeltiseppiemme erityisosaamista) sekä savitiilikatto.

Myös aluskate voidaan usein korjata sen sijaan, että se purettaisiin ja uusittaisiin. Aluskate on yksi tärkeimmistä kattokokonaisuuden osista. Koska kaikenlaista voi sattua, on mahdollista, että katto alkaa vuotaa. Jos ulkokaton alla ei olisi ehjää ja oikein asennettua aluskatetta, voisi piipunjuurivuoto tai jonkin myrskyn aiheuttaman vaurion seurauksena syntyvä vesivuoto johtaa kattorakenteiden kastumiseen ja vaurioitumiseen. Puuosien vaihto ja märkien villojen uusiminen kasvattaisivat kattokorjauksen kokonaiskustannuksia, joten kattovuototilanteissa kiität itseäsi aluskatteen asennuttamisesta tai korjauttamisesta. Aina kun tarkastamme katon kunnon Mäntsälässä, tarkastamme mahdollisuuksien mukaan myös katon alapuolisten osien kunnon (mukaan lukien aluskatteen tiiviyden).

Katon kuntotarkastuksen jälkeen saatat saada tarjouksen myös jostain kattohuollosta, minkä ansiosta tasakatolla, pulpettikatolla tai vaikkapa harjakatolla on entistä paremmat mahdollisuudet saavuttaa katemateriaalin teknisen käyttöiän päätepiste.

Huopakatto ihanteellinen valinta kaikkialla Suomessa

Huopakatto, toiselta nimeltään bitumikatto, on kaikin puolin ihanteellinen valinta Mäntsälään ja muualle Suomeen. Jos mietit, onko jokin huopakate (tiivissaumakate, kolmiorimahuopakate tai palahuopakate) sopiva valinta taloosi, voimme suositella sitä lämpimästi. Muista myös taidokas asennuspalvelumme – tällä porukalla omakotitalon tai vaikka autotallin huopakaton asentaminen sujuu tyylipuhtaasti.

Kattopalvelumme toteuttaa tasokkaasti myös huopakattoremontit (sellaisetkin, joiden yhteydessä tasakatosta loihditaan jokin kaltevampi katto), huopakattojen huollot sekä erilaiset huopakattokorjaukset. Pyydä hyvän hinta-laatusuhteen tarjous myös huopakaton varustelusta, kuten uusien läpivientien asentamisesta tai kattoturvatuotevalikoiman täydentämisestä.

Huopakattoja on valmistettu Suomessa teollisin menetelmin jo yli sadan vuoden ajan, ja ne ovat kehittyneet huippuunsa niin kestävyydeltään kuin hoidettavuudeltaan. Tämän päivän kumibitumikatteet, mitkä on suojattu innovatiivisin sirotepinnoittein, ovat kaukana alkuaikojen versioista. Tuskin kukaan enää antaisi asentaa katolleen tervaan kasteltuja paperiarkkeja tai raakahuopaa! Nykypäivän bitumikatteet eivät ole moksiskaan pitkään jatkuvista sateista, nopeatempoisista ulkolämpötilavaihteluista tai muista kuormituksista. Katon kevät- ja syyshuollot ovat pitkäikäisen katon lähtökohta, ja nekin kannattaa tilata meiltä.

Kattoremonttien lisäksi palvelemme kokonaisvaltaisesti myös kaikkien muiden kattotarpeiden saralla. Meiltä löytyy vankka osaaminen katon kunnostukseen, aina katon vuotopaikkauksista aluskatteen korjauksiin. Kattohuoltopalvelumme pitävät kattosi kunnossa säännöllisillä katon ja vesikourujen puhdistuksilla sekä talvisilla lumenpudotuksilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattoremontista tai muusta kattotyöstä!

Kun tarvitset kattoalan rautaista ammattilaista katollesi, ota yhteyttä! Me toteutamme kattoremontit ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella.

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.