KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Vesikourujen puhdistus Mäntsälä – Älä anna rännien tukkeutumisen pilata taloa

Jos talon rännit ovat tukossa ja vuotavat yli äyräiden Mäntsälässä, ei asiaa kannata painaa villaisella – oikea tapa reagoida tilanteeseen on teettää tukkeutuneiden rännien, vesikourujen ja alastuloputkien avaus niin pian kuin mahdollista. Rännien puhdistus saa vedet virtaamaan jälleen riittävän välimatkan päähän rakennuksesta ja sen perustuksista, mitkä ovat vaarassa kastua räystäiden vuotaessa. Jos sadevesijärjestelmien puhdistus kaikesta huolimatta jää tekemättä, voi rakennukseen syntyä kosteusvaurioita kosteuden siirtyessä maaperän kautta eri rakenteisiin.

Monet haluavat teettää varsinkin korkeiden talojen vesikourujen puhdistukset, mikä onkin ymmärrettävää. Meillä on kalustoa ja kapasiteettia tehdä myös kerrostalojen sadevesijärjestelmien puhdistukset, mutta palvelemme myös yksityisasiakkaita (joilla on mahdollisuus vähentää omakotitalon tai mökin rännien puhdistus verotuksessaan).

Tilaa siis joko omakotitalon, taloyhtiön (kerrostalon, paritalon tai rivitalon), autotallin, kesämökin tai jonkin muun kiinteistön vesikourujen puhdistus meiltä Mäntsälässä, Kärkölässä, Orimattilassa, Pukkilassa, Askolassa, Pornaisissa, Sipoossa, Järvenpäässä, Tuusulassa, Hyvinkäällä tai Hausjärvellä. Työn voi maksaa kauttamme saatavalla rahoituksella, kuten kaikki muutkin sadevesijärjestelmään, muihin kattovarusteisiin tai muuhun kattokokonaisuuteen liittyvät työt.

Rännien puhdistus Mäntsälässä kuuluu katon syyshuollon yhteyteen

Vesikourujen puhdistus Mäntsälässä ei ehkäise vain rakennukseen syntyviä kosteusvaurioita. Roskien poisto ränneistä ehkäisee myös vesikourujen ruostumista ja vaurioitumista. Puhtaat rännit eivät jäädy talvella, vaan vetävät kiltisti kevääseen saakka. Näin ollen et tarvitse myöskään jäätyneiden rännien sulattamista kuumalla höyryllä, etkä myöskään jäässä olevista vesikouruista riippuvien jääpuikkojen poistamista.

Jotta omakotitalon, paritalon, mökin tai esimerkiksi kerrostalon sadevesijärjestelmä pelittäisi parhaalla mahdollisella tavalla kaikkina vuodenaikoina, on oleellista puhdistaa se tarpeeksi usein. Suosittelemme, että vesikourut puhdistetaan kaksi kertaa vuodessa. Ensimmäisen kerran rännit kannattaa tyhjentää roskista katon keväthuollon yhteydessä. Rännien puhdistus kuuluu myös tiilikaton, peltikaton tai huopakaton syyshuollon yhteyteen, ajaahan katteen puhdistus ison osan katolla olleista roskista räystäskouruihin.

Mitä saan kaupan päälle tilatessani sadevesijärjestelmien puhdistuksia Mäntsälässä?

Kun tilaat sadevesikourujen ja alastuloputkien puhdistuksen Mäntsälään tältä kattopalvelulta, pääset nauttimaan kivasta kaupanpäällisestä. Tarjoamme kaikkien kattotöiden yhteydessä rahanarvoisen kaupanpäällisen, mistä on oikeasti hyötyä katon kunnossapidossa. Kyseessä on koko katon tarkastus, minkä yhteydessä tutustumme tietenkin myös sadevesijärjestelmän kuntoon. Sadevesikourut ja alastuloputket voivat tarvita jonkin sortin korjausta, kuten kaatojen kunnostamista, saumojen tiivistämistä tai ruosteisten kourujen osittaista uusimista. Tarvittaessa tarjoamme myös sadevesijärjestelmän huoltomaalausta tai sulanapitojärjestelmän uusimista.

Katon kuntotarkastus ulottuu myös muiden kattovarusteiden kuntoon, joten tutkimme esimerkiksi lumiesteiden, kattoikkunoiden, liesituulettimen hormien läpivientien ja kattosiltojen kunnon. Panemme merkille myös sen, vuotaako piipunjuuri, ja ovatko kaikki suojapellitykset kunnossa.

Jos kattoa pitää maalata tai käsitellä sammaleenpoistoaineella, saat siitä hyvän tarjouksen. Jos katon alle voi ryömiä, käymme tarkastamassa aluskatteen, kattorakenteiden ja yläpohjan eristeiden kunnon. Meiltä onnistuvat kaikenlaiset kattourakat, joten tarvittaessa voimme tarjota asiakkaalle vaikka katon IV-töitä.

Vesikourujen puhdistuksen lisäksi saat meiltä ripeät tekijät kattolumien poistoon ja muihin kattohuoltoihin. Kattoeksperttimme taitavat myös kattokorjaukset. Korjaamme aluskatteet, paikkaamme kattovuodot ja tarvittaessa remontoimme koko katon avaimet käteen -palveluna.

Pyydä tarjous vesikourujen puhdistuksesta tai muusta kattotyöstä!

Puhdistamme vesikourut tehokkaasti ja turvallisesti. Meiltä löytyy osaaminen sekä välineet myös vaativien kohteiden huoltotöihin. Pyydä tarjous!

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.