KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Lumenpudotus Mäntsälä – Lumenpudottajamme alansa parhaita ammattilaisia

Meidän lumenpudotuspalveluumme on nappivalinta kaikkiin omakotitalojen, taloyhtiöiden (paritalojen, rivitalojen tai kerrostalojen), autotallien, kesämökkien ynnä muiden kiinteistöjen kattojen lumenpudotuksiin Mäntsälässä. Kun teetät kattolumityöt meidän lumenpudottajillamme, onnistuu tiilikaton, peltikaton tai huopakaton lumenpudotus kaikin puolin mainiosti. Lumenpudottajamme ovat alansa parhaita ammattilaisia, joille on tärkeää huolehtia urakan turvallisuudesta ja katon kunnosta. Lumimassat vähennetään katolta sitä rikkomatta. Katto ei ala vuotaa sen paremmin jiiristä kuin minkään läpivienninkään kohdalta. Turvallisuus varmistetaan muun muassa etukäteissuunnittelulla ja työturvallisuustuotteilla, joita käytämme myös tasakattojen lumenpudotuksissa. Lumenpudotus korkealta katolta tehdään usein nosturiautolla.

Nosturiautoa voidaan hyödyntää myös jääpuikkojen poistossa Mäntsälässä, Kärkölässä, Orimattilassa, Pukkilassa, Askolassa, Pornaisissa, Sipoossa, Järvenpäässä, Tuusulassa, Hyvinkäällä ja Hausjärvellä. Jääpuikkojen poistaminen tehdään käsityönä, mutta jäätyneet rännit sulatetaan vesihöyryllä sen sijaan, että niitä alettaisiin hakata tai paukutella. Hakkaaminen ei toimi myöskään kattojään poistamisessa. Jäänsulatus on paras keino poistaa haitallinen jää katolta ja ränneistä.

Lumenpudotuksen hinta ratkaistaan tapauskohtaisesti, sillä kattolumitöissä on mukana aina monta muuttujaa. Tulemme paikan päälle laskemaan sen, miten edullisesti voimme lumet loivalta tai jyrkältä katolta pudottaa. Lumenpudotuksen hintaan vaikuttavat muun muassa katon kaltevuus, talon korkeus, rakennuksen sijainti ja kattolumen määrä, koostumus sekä jakaantuminen. Urakalle saa kauttamme rahoituksen, ja yksityisasiakas voi vähentää lumenpudotuksen töiden osuuden verotuksessaan niin kutsuttuna kotitalousvähennyksenä.

Palveluvalikoimaamme kuuluvat totta kai myös lumiesteiden asennus, huolto, korjaus ja uusiminen. Lumiesteet ovat kätevä tapa pitää lumimassat katolla aina kevääseen asti, jolloin auringon lämpö sulattaa ne vedeksi. Joskus lunta on niin paljon (tai lumiesteet ovat niin huonossa kunnossa), että lumi uhkaa pudota katolta lumiesteistä huolimatta. Tähänkin tilanteeseen löytyy kauttamme ratkaisu, nimittäin lumenpudotus!

Kattolumitöille Mäntsälässä ei tarvitse kauaa miettiä perusteita

Kaikkina talvina ei tarvita kattolumitöitä. Tilaa lumen pudotus tasakatolta, harjakatolta, pulpettikatolta tai esimerkiksi mansardikatolta silloin, jos lumesta uhkaa aiheutua jotain haittaa.

Lumen paino on yksi tekijä, mikä voi aiheuttaa ongelmia. Varsinkin suojalumi voi kuormittaa kattorakenteita niin, että katto alkaa vuotaa – tai että katto painuu notkolle.

Kun lumi putoaa katolta alas, voi sen mukaan lähteä yksi tai useampi katon varusteista. Lumen mukaan irtoavat ilmanvaihtoputket, kattotikkaat, rännit tai esimerkiksi aurinkopaneelit rikkovat kattoa, mikä voi alkaa vaurioiden seurauksena vuotaa.

Katolta putoavan lumen alle jääminen voi olla hyvin vaarallista rakennuksen liepeillä liikkuville ihmisille ja eläimille. Myös omaisuusvahinkoja voi syntyä Mäntsälässä, jos katolta putoaa lunta väärään aikaan ja väärään paikkaan. Suojalumi on painavaa, ja sen seassa voi olla sekä jäätä että joitain katolta irronneita terästuotteita. Vaaravyöhyke ulottuu suhteellisen kauas rakennuksesta, sillä lumimassat voivat singahtaa yllättävänkin pitkän maahan talosta. Ei siis riitä, että varoo kulkemasta aivan räystään alla – parasta on tilata lumenpudotus.

Lumien pudottamisen ja jäänpoiston lisäksi palvelemme monipuolisesti muissakin kattohuolloissa ja kattotöissä. Kattokorjaukset, kuten kattovuotojen paikkaukset ja aluskatteen korjaukset sekä täysivaltaiset kattoremontit hoituvat monipuoliselta ja kokeneelta kattotiimiltämme ammattitaitoisesti sekä varmaotteisesti. Keväisin ja syksyisin tulemme puhdistamaan vesikourut ja tarkistamaan kattosi yleiskunnon katon turvatuotteista lähtien. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous lumenpudotuksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun kattolumi painaa, ota kattoammattilaisiimme yhteyttä. Pudotamme lumet turvallisesti ja kattoystävällisesti niin huopakatoilta, peltikatoilta kuin tiilikatoiltakin.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.