KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattohuolto Orivesi – Paras kattohuolto tapauskohtaisesti toteutettuna

Omakotitalojen, kesämökkien, autotallien, taloyhtiöiden (rivitalojen, paritalojen tai kerrostalojen) ja muiden kiinteistöjen kattohuollot Orivedellä toteuttaviin ammattilaisiimme voi luottaa. Teemme kattojen puhdistukset (kuten tiilikattojen harjaukset ja huopakattojen ilmapuhallukset), lumenpudotukset ja muut kattohuollot parhaalla mahdollisella tavalla. Kattourakan eteneminen suunnitellaan tapauskohtaisesti, jotta kaikki olennainen tulisi otettua huomioon. Jos katto vaatii myös jotain paikkausta, hoidamme katon tiivistyksen yksin tein kuntoon Orivedellä, Jämsässä, Juupajoella, Kuhmoisissa, Kangasalla, Ruovedellä ja Tampereella.

Kesämökin ja omakotitalon katon huolloista voi hakea kotitalousvähennystä, ja urakalle löytyy rahoitus kotisivujemme kautta. Luvassa on siis kaikin puolin vaivattomasti sujuva urakka, minkä helppous hymyilyttää vielä vuosienkin päästä. Ammattitaitoisesti huollettu katto on hyväkuntoinen ja pitkäikäinen, mikä leventää hymyä entisestään.

Katon puhdistus Orivedellä – kolme syytä teettää tämä kattohuolto

Tiilikaton, huopakaton, palahuopakaton ja peltikaton puhdistus on puolen vuoden välein tarvittu kattohuolto. Roskat kannattaa poistaa katolta säännöllisesti, sillä se pitää katon siistin ja huolletun näköisenä.

Toinen syy tilata tiilikaton harjaus tai jonkin muun katon puhdistus Orivedellä on se, että roskaton katto pysyy paremmassa kunnossa. Siisti katto kuivuu pian, joten sammaloituminen tai ruostuminen saadaan pois kuvioista.

Kolmas syy soittaa ja tilata meidät puhdistamaan kattoasi on se, että puhdistamme samalla sadevesikourut (tämä on tärkeää rakennuksen kosteudenhallinnan kannalta) sekä tarjoamme ilmaisen kattotarkastuksen.

Sammaleiden poisto Orivedellä parantaa katon tulevaisuuden näkymiä

Sammaleinen katto voi alkaa vuotaa. Sammalet avaavat bitumikaton saumoja, mikä pilaa katon tiiviyden. Sammaleiden juuret voivat työntyä syvälle kattotiiliin ja niiden väliin, ja juurten mukana näihin paikkoihin siirtyy myös kosteutta. Tiilikaton sisässä olevan kosteuden jäätyminen aiheuttaa pakkasrapautumista eli tiilien halkeilemista (ja siitä seuraavia kattovuotoja). Älä jää tuskittelemaan sammaloitumisen kanssa, vaan ota yhteyttä ja tilaa meiltä sammaleentuhokäsittely Orivedelle! Tämä kattohuolto parantaa merkittävästi katon tulevaisuuden näkymiä.

Mekaaninen jään poisto vai rännien sulatus vesihöyryllä Orivedellä?

Jos kerrostalon, kesämökin tai esimerkiksi paritalon sadevesikouruissa on talvella roskia ja vettä, jäätyvät rännit umpeen. Jäätyneistä ränneistä voi koitua roppakaupalla riesaa, siksi jää kannattaa poistaa Orivedellä. Mekaaninen jään poisto, eli rännien hakkaaminen ja alastuloputkien potkiminen, kannattaa unohtaa. Paukutteleminen on tehotonta, ja sadevesijärjestelmä voi vaurioitua. Sulatamme rännit kuumalla vesihöyryllä, minkä käyttäminen on turvallista, tehokasta ja ekologista. Tilaa ammattilaisiltamme tarvittaessa myös jäänpudotus, tarkemmin ottaen jääpuikkojen pudotus. Poistamme jääpuikot silmiämme ja mahdollisia ohikulkijoita varoen.

Meiltä saat kattohuoltojen ohella myös muut kattotyöt. Sen lisäksi, että puhdistamme vesikourut sekä pudotamme lumet katolta, löytyy meiltä pitkän linjan osaaminen kattojen korjauksiin. Paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet sekä tarvittaessa uusimme koko katon avaimet käteen -kattoremontilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattohuollosta tai muusta kattotyöstä!

Kun katto ja vesikourut ovat täynnä roskaa, kattotuotteet repsottaa tai lumikuorma painaa, pyydä tarjous! Ammattilaisemme tuntevat eri kattomateriaalien salat ja metodit tehokkaaseen huoltamiseen.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.