KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattoremontti, kattotyöt Orivesi – Hyvällä tahdilla ja erinomaisella ammattitaidolla etenevä kattourakka

Tilatkaa omakotitalojen, kesämökkien, paritalojen ja autotallien kattotyöt (myös kattoremontit) Orivedellä meiltä. Luvassa on hyvällä tahdilla ja kerrassaan erinomaisella ammattitaidolla etenevä kattourakka, minkä kilpailukykyinen hinta on yksityisasiakkaalle kotitalousvähennyskelpoinen. Katon uusimisen, pieneläinesteiden asentamisen ja esimerkiksi vuotavan katon korjauksen voi maksaa kauttamme saatavalla rahoituksella, joten kaikki sujuu siltäkin osin helposti.

Meillä on ammattilaisia kaikenlaisiin kattourakoihin. Katon uusimisen lisäksi voit tilata meiltä esimerkiksi huopakaton kattoikkunoiden ja kattoluukun uusimisen, palahuopakaton sammaleiden poiston, tiilikaton kattoturvatuotteiden (lumiesteiden, kattotikkaiden tai vaikka kattosiltojen) asennuksen tai peltikaton peltisepäntyöt. Peltiseppiemme ammattitaitoa tarvitaan esimerkiksi konesaumakaton varustelussa ja paikkaamisessa, sekä muissa rivisaumatun peltikaton kattotöissä. Kattopeltisepäntöihin lukeutuvat myös piipun pellitys sekä piipunhatun asentaminen.

Olipa kyseessä rännien korjaus tai vaikka läpivientien asennus, huolto tai uusiminen, saat kaupan päälle ilmaisen kattotarkastuksen. Tuo kattotarkastus voi säästää omakotitalon tai esimerkiksi kesämökin omistajalta rahaa enemmänkin kuin katon kuntotarkastuksen hinnan verran. Katon kunnon tarkastuksen aikana käymme läpi katon saumat, läpiviennit, sisätaitteet, kiinnitykset ja katon alapuoliset osat, joten mikään huolto- tai korjaustarve ei jää huomaamatta. Mitä nopeammin katon tarpeet huomataan ja hoidetaan kuntoon, sen parempi. Pienikin kattoreikä tai sammaleiden avaama sauma voi johtaa kattovuotoon, ja kattovuoto puolestaan katon vesivahinkoon. Katon vesivahingon, kuten lahovaurioiden, korjaaminen vaatisi isompia kattotöistä kuin pelkän kattoreiän paikkaus Orivedellä, Jämsässä, Juupajoella, Kuhmoisissa, Kangasalla, Ruovedellä tai Tampereella.

Nämä kattotyöt Orivedellä jatkavat kattosi käyttöikää

Tarkoitus on aina se, että peltikatto, huopakatto, palahuopakatto tai tiilikatto kestää mahdollisimman pitkään. Katon käyttöiäksi voi muodostua jopa sata vuotta, jos talossa on savitiilikatto tai konesaumakatto. Muut katot kestävät vähemmän aikaa: betonitiilikatto voi toimia talon sääsuojana 70 vuotta, lukkosaumakatto korkeintaan 50 vuotta ja huopakatto enimmillään neljä vuosikymmentä.

Tekemämme kattotyöt Orivedellä pitävät huolta siitä, että pulpettikatto, harjakatto tai esimerkiksi tasakatto voisi kestää teknisen käyttöikänsä loppuun asti. Kaikki katot on hyvä puhdistaa ja tarkastaa kaksi kertaa vuodessa, mutta lisäksi tarvitaan katemateriaalikohtaisia kattohuoltoja. Katemateriaalikohtaisia kattohuoltoja ovat esimerkiksi peltikaton huoltomaalaus, sammaleiden poisto huopakatolta ja tiilikaton pinnoittaminen. Ammattilaisemme tekevät kaikki muutkin kattohuollot, joiden avulla kattoa voidaan suojata ilmansaasteilta, kosteudelta, ulkolämpötilavaihteluilta ja muilta katon kuntoa uhkaavilta ongelmilta. Jos katossa on jokin vaurio, kunnostamme sen tuota pikaa.

Tarkastamme ja tarvittaessa korjaamme myös aluskatteet. Aluskate on olemassa suojatakseen katon alla olevia rakenteita kosteudelta ja sen aiheuttamilta tuhoilta. Kosteus on melkoinen tuhovoima – myös savupiipulle. Jotta kosteus ja jäätymisvauriot eivät heikentäisi piippusi kuntoa ja paloturvallisuutta, kannattaa piippu pellittää ja suojata piipunhatulla.

Kuuntelemme bitumikattojen tarpeita herkällä korvalla

Huopakatto (eli bitumikatto) on kaikin puolin suositeltava katevaihtoehto. Huopakaton kustannustehokkuus, ajaton tyylikkyys ja mainio vedenkestävyys on ilmiselvästi pantu merkille, onhan monen omakotitalon, ulkorakennuksen ja vapaa-ajan rakennuksen kattona juuri huopakatto.

Tiivissaumakatto, palahuopakatto tai kolmiorimahuopakatto suojaa talon rakenteita varsin pitkään, jos siitä pidetään hyvää huolta. Voit tilata kaikki huopakaton huollot Orivedelle meiltä, joilla on pitkä kokemus bitumikatoista. Bitumikattotöiden tekeminen on suorastaan intohimomme, joten tulet saamaan varsin motivoituneet ja aikaansaavat ammattilaiset huopakaton puhdistukseen, sammaleidenpoistoon, lumenpudotukseen tai vaikka pinnoittamiseen.

Jokaisen kattotyön (myös kattokaivojen puhdistuksen) yhteydessä tehty kattotarkastus kertoo totuuden katon kunnosta Orivedellä. Kuuntelemme katon tarpeita herkällä korvalla. Mikäli huomaamme vaikkapa jonkin sauman tai jiirin pettäneen, teemme hyvän tarjouksen katon nopeasta korjaamisesta. Asiantuntevin ottein tekemämme kattokorjaus palauttaa huopakaton tiiviyden ja siirtää katon vaihtoa kauemmas tulevaisuuteen.

Kattoremonttien lisäksi palvelemme kokonaisvaltaisesti myös kaikkien muiden kattotarpeiden saralla. Meiltä löytyy vankka osaaminen katon kunnostukseen, aina katon vuotopaikkauksista aluskatteen korjauksiin. Kattohuoltopalvelumme pitävät kattosi kunnossa säännöllisillä katon ja vesikourujen puhdistuksilla sekä talvisilla lumenpudotuksilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattoremontista tai muusta kattotyöstä!

Kun tarvitset kattoalan rautaista ammattilaista katollesi, ota yhteyttä! Me toteutamme kattoremontit ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella.

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.