KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Vesikourujen puhdistus Orivesi – Vuotavista ränneistä koituu vielä pulmia

Omakotitalon, taloyhtiön (kerrostalon, paritalon tai rivitalon), autotallin, kesämökin tai jonkin muun kiinteistön vesikourujen puhdistuksen merkitystä ei kannata vähätellä. Rännien puhdistus estää tiilikaton, peltikaton tai huopakaton sadevesijärjestelmää menemästä tukkoon. Kourujen tukkeutuminen voisi johtaa kosteusvaurioihin tai ruoste- ja jäätymisvaurioiden syntymiseen.

Käsitellään vuotavista ränneistä koituvia pulmia vähän myöhemmin. Ensiksi tahdomme kertoa, että niin matalan kuin korkeankin rakennuksen vesikourujen puhdistus Orivedellä kannattaa teettää meillä. Sadevesijärjestelmien puhdistamiset hoituvat nopeasti, asiantuntevasti ja kilpailukykyisin hinnoin, kun me olemme asialla. Rännit on hyvä puhdistaa kaksi kertaa vuodessa, jotta rännien ja alastuloputkien toiminta pysyisi hyvällä tolalla kaikkina vuodenaikoina ja kaikissa sääolosuhteissa.

Teemme Orivedellä, Jämsässä, Juupajoella, Kuhmoisissa, Kangasalla, Ruovedellä sekä Tampereella myös rännien korjaukset ja sadevesijärjestelmien uusimiset. Tarve korjata tai uusia talon sadevesijärjestelmää selviää viimeistään rännihuollon yhteydessä ilmaiseksi tarjoamamme kattotarkastuksen aikana. Kaupan päälle tarjottavan kattotarkastuksen yhteydessä tarkastamme myös vesikatteen, yläpohjan ja muiden katon varusteiden kunnon.

Rännien puhdistus ja jäätyneiden rännien höyrysulatus ovat kotitalousvähennyskelpoisia kattotöitä. Tässä yhteydessä sopii mainita myös rahoituksesta, mitä kaikki halukkaat voivat hakea kotisivujemme kautta.

Rännien puhdistus Orivedellä ehkäisee kosteuden hiipimisen rakenteisiin

Kosteus ei hiivi maasta rakenteisiin yhdessä yössä. Jos tukkeutuneita rännejä, eli vesikouruja, sekä alastuloputkia ei avata, vaikka aikaa kuluu, on kosteuden siirtyminen talon rakenteisiin täysin mahdollinen skenaario. Rännikourut ja alastuloputket ovat olemassa juuri siksi, että katolle satavat ja katolla sulavat vedet saataisiin ohjattua useiden metrien päähän rakennuksesta. Jos vedet valuvat suoraan maahan, voi sokkeli kastua ja halkeilla, muiden talon rakenteiden kastumisesta ja vaurioitumisesta puhumattakaan. Paras tapa pitää yllä paritalon, kesämökin, kerrostalon ja esimerkiksi jonkin piharakennuksen rännien toimintaa on poistaa lehdet ja muut roskat kaksi kertaa vuodessa.

Sadevesijärjestelmien puhdistus Orivedellä ylläpitää sen kuntoa

Sadevesijärjestelmien puhdistus Orivedellä on erottamaton osa katon kevät- ja syyshuoltoa. Edellä mainittiin, että roskien poisto sadevesikouruista auttaa pitämään talon rakenteet paremmassa suojassa sadevesiltä. Sadevesijärjestelmät kannattaa puhdistaa myös siksi, että järjestelmän kunto pysyisi yllä. Roskaiset rännit kuivuvat perin hitaasti, ja kouruissa viipyilevä kosteus lisää omakotitalon, kerrostalon, kesämökin ja esimerkiksi autotallin sadevesijärjestelmän ruostumista. Ruoste syö reikiä vahvaankin teräkseen, joten kohta sadevesijärjestelmä voi vuotaa reikien takia.

Roskaiset ja vettä täynnä olevat sadevesikourut jäätyvät talvella, eikä sekään ole ongelmatonta. Jään paino voi vääntää vesikouruja tai saada kourut putoamaan alas katon reunalta. Jäätyneet rännit tunnistaa jo kaukaa jääpuikoista, mitkä tekevät talon vieressä liikkumisen suorastaan extreme-urheiluksi.

Jos taloyhtiön tai pientalon sadevesijärjestelmä jäätyy talvella, kiirehdimme Orivedelle sulattamaan sitä kuumalla vesihöyryllä, sekä katkomaan siitä riippuvia jääpuikkoja. Helpompaa kuin kuitenkin ehkäistä ongelmat jo ennalta – tilaa siis kuntotarkastuksella höystetty rännien puhdistus joka ikinen syksy!

Vesikourujen puhdistuksen lisäksi saat meiltä ripeät tekijät kattolumien poistoon ja muihin kattohuoltoihin. Kattoeksperttimme taitavat myös kattokorjaukset. Korjaamme aluskatteet, paikkaamme kattovuodot ja tarvittaessa remontoimme koko katon avaimet käteen -palveluna. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous vesikourujen puhdistuksesta tai muusta kattotyöstä!

Puhdistamme vesikourut tehokkaasti ja turvallisesti. Meiltä löytyy osaaminen sekä välineet myös vaativien kohteiden huoltotöihin. Pyydä tarjous!

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.