KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Lumenpudotus Orivesi – Raskaita kattolumitöitä ei tarvitse tehdä itse

Lumenpudotus omakotitalon, kesämökin, taloyhtiön (paritalon, kerrostalon tai rivitalon), autotallin tai jonkin muun kiinteistön katolta on sekä raskasta että riskialtista puuhaa. Suosittelemmekin jättämään kattolumityöt suosiolla meille, joilla lumimassojen vähentäminen katolta on rutiinia. Emme ole kuitenkaan puutuneet lumenpudottamiseen tiilikatoilta, huopakatoilta ja peltikatoilta, vaan jaksamme edelleen olla tarkkaavaisia, tunnollisia ja tarmokkaita. Tällaisilla otteilla lumenpudotus tasakatolta tai kaltevalta katolta on hetkessä ohi, ja urakka sujuu kattoa vaurioittamatta ja ohikulkijoita (tai talon asukkaita) vaaraan saattamatta.

Lumenpudotus on hauskaa, kun homman osaa – ja kun omaa kaikki urakkaan tarvittavat tykötarpeet. Kun tilaat lumenpudotuksen korkealta katolta juuri meiltä, teemme lumenpudotuksen tarvittaessa vaikka nosturiautolla. Jos urakkaan sisältyy jäänsulatus katolta ja ränneiltä, tuomme muassamme höyrytyslaitteet, joilla jään saa sulamaan niin ränneistä kuin katon reunoiltakin. Höyrysulatus tepsii myös kattokaivoissa olevaan jäähän, mutta jääpuikot poistamme edelleen käsityönä (eli käsin jääpuikot katkoen).

Kattolumityöt etenevät nopeasti ja turvallisesti, koska ne suunnitellaan etukäteen. Lumenpudottajillamme on siis selvät sävelet, joita noudattaa. Jos paikan päälle tarvitaan valvojia tai liikenteenohjaajia, on asia tiedossa jo ennen urakkaan ryhtymistä. Lumenpudottajamme tietävät senkin, mihin katolta vähennettävät lumimassat pitää pudottaa, joten lumet eivät lennä bemarisi konepellille tai takapihan terassin valokatteelle.

Yksityisasiakas voi vähentää tiilikattotöiden, peltikattotöiden ja huopakattotöiden hinnan verotuksessaan. Tästä kotitalousvähennyksestä löytyy runsaasti lisätietoa Verohallinnon sivuilta, ja sitä kautta suosittelemme kotitalousvähennystä myös hakemaan. Rahoituksen löytymisestä ei kannata etsiä tietoa Verohallinnon verkkopalvelusta. Linkki yhteistyökumppanimme tarjoamaan kattotöiden rahoitukseen löytyy meidän nettisivujemme kautta. Tuon lainan avulla voit maksaa niin isot kuin pienet kattotyöt Orivedellä, Jämsässä, Juupajoella, Kuhmoisissa, Kangasalla, Ruovedellä tai Tampereella.

Kattolumitöiden ja lumiesteiden asennuksen hinta Orivedellä

Lumen pudottaminen katolta estää kattorakenteita vaurioitumasta lumitaakan alla, jos tiilikatolla, peltikatolla tai bitumikatolla makaava lumi saavuttaa kohtuuttomat mittasuhteet. Kattolumitöillä voidaan estää myös lumen äkillinen putoaminen katolta – se voisi aiheuttaa henkilövahinkoja ja rikkoa sekä kattoa että lumimassojen alle jäävää omaisuutta.

Lumiesteiden asentaminen on toinen tapa estää lumen äkillinen alas tuleminen, ja se on pakollista kattokaltevuuden ollessa 1:8 tai enemmän. Ota yhteyttä, niin saat lumiesteet asennettuna joka katolle – myös konesaumakatolle, minkä varusteleminen Orivedellä tapahtuu katon pystysaumoja hyödyntämällä. Me palvelemme myös lumiesteiden huoltojen ja korjausten tiimoilta. Jotta kumpikaan ei jäisi tekemättä, on lumiesteiden kunto hyvä tarkastaa kahdesti vuodessa. Erityistä huomiota vaativat lumiesteiden kiinnikkeet, sillä huonokuntoiset kiinnikkeet voivat johtaa lumiesteiden irtoamiseen katolta.

Lumiesteiden hinta selviää paikan päällä. Mittaamme, paljonko lumiesteitä tarvitaan. Tarjoukseen vaikuttaa myös se, miten lumiesteet tulee katolle asentaa.

Myös kattolumitöiden hinnasta lasketaan tarjous vasta paikan päällä käytyä. Meidän on selvitettävä lumen määrä ja koostumus, katon pinta-ala sekä rakennuksen korkeus ennen tarjouksen antamista.

Lumien pudottamisen ja jäänpoiston lisäksi palvelemme monipuolisesti muissakin kattohuolloissa ja kattotöissä. Kattokorjaukset, kuten kattovuotojen paikkaukset ja aluskatteen korjaukset sekä täysivaltaiset kattoremontit hoituvat monipuoliselta ja kokeneelta kattotiimiltämme ammattitaitoisesti sekä varmaotteisesti. Keväisin ja syksyisin tulemme puhdistamaan vesikourut ja tarkistamaan kattosi yleiskunnon katon turvatuotteista lähtien. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous lumenpudotuksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun kattolumi painaa, ota kattoammattilaisiimme yhteyttä. Pudotamme lumet turvallisesti ja kattoystävällisesti niin huopakatoilta, peltikatoilta kuin tiilikatoiltakin.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.