KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattohuolto Parkano – Sadevesijärjestelmäkään ei jää meiltä huoltamatta

Kattopalvelumme on nappivalinta toteuttamaan omakotitalojen, kesämökkien, autotallien, taloyhtiöiden (rivitalojen, paritalojen tai kerrostalojen) ja muiden kiinteistöjen kattohuollot Parkanossa. Katemateriaalin mukaan tehty katon puhdistus (kuten tiilikaton harjaus tai ilmapuhaltimilla suoritettu huopakaton puhdistus) kannattaa tilata meiltä, koska teemme aina kaupan päälle katon kuntotarkastuksen. Kattohuolloissa kannattaa luottaa ammattilaisiimme, sillä toteutamme rutiininomaisetkin huoltotoimenpiteet tarkasti sekä paneutuneesti. Lisäsyitä valita meidät kaikkiin kattohuoltoihin Parkanossa, Ikaalisissa, Jämijärvellä, Kankaanpäässä, Karvialla, Kihniössä, Kurikassa ja Ylöjärvellä ovat nopeus, kilpailukykyinen hinnoittelu, kotitalousvähennyskelpoisuus sekä mahdollisuus joustavaan rahoitukseen.

Lumenpudotusten ja sammaleentuhokäsittelyjen lisäksi huollamme myös kaikki katon varusteet. Meiltä luonnistuu niin lumiesteiden ja kattoturvatuotteiden huoltaminen kuin rännien puhdistaminenkin, jäätyneiden rännien (vesi)höyrysulatusta unohtamatta. Esimerkiksi jäänpudotukset – eli jääpuikkojen pudotukset – voimme tehdä tarvittaessa vaikka nosturiautolla, joten korkeankaan rakennuksen katto ei jää meiltä huoltamatta.

Kattohuollot Parkanossa tarkoittavat usein katon puhdistamista epäpuhtauksista

Roskien poisto katolta on varsin tavanomainen kattohuolto Parkanossa. Vaikka tiilikaton, peltikaton, huopakaton ja palahuopakaton puhdistaminen onkin kahdesti vuodessa tehtävä kattohuolto, ei se tarkoita sitä, että suhtautuisimme siihen yliolkaisesti. Tiilikaton harjaukset ja muut kattojen puhdistukset on tehtävä huolella, sillä katolle jäävät epäpuhtaudet ruokkivat katon kulumista ja haurastumista. Likaisella katolla rehottavat sammaleet tai pinta-alaa valtaavat ruosteläiskät johtavat kattovuotoihin ja kosteusvaurioihin, joten katto kannattaa pitää mahdollisimman siistissä kunnossa.

Sammaleiden poisto Parkanossa ratkaisu vihreisiin kiusankappaleisiin

Tiilikatolla, palahuopakatolla tai tavallisella huopakatolla kasvavat sammaleet eivät tee kattoa sympaattisen näköiseksi. Sammalet, nuo vihreät kiusankappaleet, tekevät katon huoltamattoman ja huonokuntoisen näköiseksi. Sammaleet voivat saada katon kunnon romahtamaan, sillä ne sitovat katteeseen paljon kosteutta. Sammalten joka paikkaan työntyvät juuret vain pahentavat tilannetta nopeuttaen katon haurastumista. Tilaa sammaleentuhokäsittely, ennen kuin katto alkaa vuotaa – teemme sammaleiden poiston Parkanossa biohajoavilla sammaleentuhoaineilla, mitkä pitävät katon siistinä pitkään.

Lumenpudotuksien ja muiden kattohuoltojen toteuttaminen avaimet käteen -periaatteella Parkanossa

Kaikki tekemämme autotallien, omakotitalojen, taloyhtiöiden (kuten rivi- ja kerrostalojen) sun muiden kiinteistöjen kattohuollot ovat täyden palvelun kokonaisuuksia. Tämä tarkoittaa sitä, että emme jätä mitään työvaihetta asiakkaan kontolle, vaan hoidamme kaiken alusta loppuun tämän puolesta. Jos työ vaatii ympäristön suojaamista, rakennustelineiden pystyttämistä tai vaikka katon tiivistämistä ennen katon huoltojen aloittamista, teemme sen. Paikan päällä tehdyn alkukatselmuksen jälkeen saat hyvän tarjouksen tiilikaton, peltikaton tai huopakaton huoltamisesta avaimet käteen -periaatteella. Vaikka kyse olisi vain rännien puhdistuksesta, saat kaupan päälle kattotarkastuksen.

Meiltä saat kattohuoltojen ohella myös muut kattotyöt. Sen lisäksi, että puhdistamme vesikourut sekä pudotamme lumet katolta, löytyy meiltä pitkän linjan osaaminen kattojen korjauksiin. Paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet sekä tarvittaessa uusimme koko katon avaimet käteen -kattoremontilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattohuollosta tai muusta kattotyöstä!

Kun katto ja vesikourut ovat täynnä roskaa, kattotuotteet repsottaa tai lumikuorma painaa, pyydä tarjous! Ammattilaisemme tuntevat eri kattomateriaalien salat ja metodit tehokkaaseen huoltamiseen.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.