KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Vesikourujen puhdistus Parkano – Tukkeutuneet vesikourut monien riesojen takana

Rännien toiminta vaikeutuu tai jopa loppuu kokonaan, jos vesikouruja ei puhdisteta usein. Jotta sadevesijärjestelmän toiminta jatkuisi ilman häiriöitä, kannattaa omakotitalon, taloyhtiön (kerrostalon, paritalon tai rivitalon), autotallin, kesämökin tai jonkin muun kiinteistön vesikourut puhdistaa kahdesti vuodessa. Omin päin talonomistajan ei tarvitse tähän touhuun ruveta – etenkin korkean talon vesikourujen puhdistus Parkanossa kannattaa tilata luotettavilta ammattilaisiltamme. Sadevesijärjestelmien puhdistukset on hyvä tilata talven molemmin puolin.

Jos huomaat räystäiden vuotavan, älä odota enää pidempään, vaan tilaa tukkeutuneiden vesikourujen (eli rännien) ja syöksyputkien avaus saman tien. Ei haittaa, vaikka olisi keskikesä tai sydäntalvi – me tulemme avaamaan sadevesijärjestelmän tukokset ja selvittämään syyt ylivuotojen takana. Usein on kyse ihan vain siitä, että ränneihin on kertynyt liikaa lehtiä ja neulasia. Jos talon läheisyydessä on paljon puita (etenkin lehtikuusia), voivat rännit täyttyä normaalia nopeammin. Talvella rännit tukkii yleensä jää, minkä poistamme kuumalla vesihöyryllä.

Joskus sadevesijärjestelmä vuotaa sen takia, että siinä on jotain vikaa. Sadevesijärjestelmien puhdistusten ohella teemme Parkanossa, Ikaalisissa, Jämijärvellä, Kankaanpäässä, Karvialla, Kihniössä, Kurikassa ja Ylöjärvellä myös rännien korjaukset ja kourusaneeraukset. Kohta sadevesijärjestelmäsi vetää normaalisti, ja saat töistämme varsin maltillisen laskun, minkä voit yksityisasiakkaana vähentää verotuksessa. Huomaathan, että rännien puhdistamisesta ja huoltomaalaamisesta tai esimerkiksi kourusaneerauksesta koituvan laskun voi kuitata kotisivujemme kautta löytyvällä rahoituksella.

Sadevedet voivat kulkeutua rakenteisiin, jos rännien puhdistus Parkanossa painuu unholaan

Sadevesijärjestelmällä on vissi tarkoitus Parkanossa. Sitä tarvitaan ohjaamaan katolta tulevat sadevedet ja sulamisvedet pois rakennuksen välittömästä läheisyydestä. Jos sadevesien ohjaamisesta pois omakotitalon, kerrostalon, paritalon tai esimerkiksi huvilan vierestä ei huolehdita, on vaarana, että vedet kulkeutuvat talon rakenteisiin. Kosteus voi nousta maasta talon eri osiin, vaikka tontti olisi salaojitettu. Salaojajärjestelmän toiminta on osittain riippuvainen siitä, että sadevesikourut ja alastuloputket toimivat normaalisti. Myös sadevesien purkupaikan sijainnista on huolehdittava – jos alastuloputket tyhjentävät lastinsa 30 cm päähän kivijalasta, ei sadevesijärjestelmästä ole juuri mitään hyötyä.

Muista asennuttaa sadevesijärjestelmä, ja pidä sen kuntoa yllä puolen vuoden välein tehtyjen rännihuoltojen avulla. Voit tilata meiltä Parkanoon täydellisen katon kevät- ja syyshuoltopaketin, jolloin huolehdimme paitsi vesikourujen puhdistuksesta ja kattokokonaisuuden kuntotarkastuksesta, myös tiili-, pelti- tai huopakatteen puhdistamisesta.

Sadevesijärjestelmien puhdistus Parkanossa tehtävä ainakin syksyn tullen

On hyvä, jos omakotitalon tai esimerkiksi rivitalon rännit puhdistetaan kaksi kertaa vuodessa. Roskien poisto pitää yllä sadevesijärjestelmän toimintaa, sillä se ehkäisee tukosten ja jäätymis- sekä ruostevaurioiden syntymistä. Jos jommastakummasta puhdistuskerrasta jostain syystä pitäisi luopua, luopuisimme kevätpuhdistuksesta, sillä syksyinen rännihuolto parantaa pihan turvallisuuttakin. Jos roskat jäävät rännikouruihin talven ajaksi, tullee sadevesijärjestelmä jäätymään umpeen. Jäiset rännit ja niistä roikkuvat jääpuikot voivat pudota alas, mikä voi aiheuttaa vakavia vahinkoja.

Vesikourujen puhdistuksen lisäksi saat meiltä ripeät tekijät kattolumien poistoon ja muihin kattohuoltoihin. Kattoeksperttimme taitavat myös kattokorjaukset. Korjaamme aluskatteet, paikkaamme kattovuodot ja tarvittaessa remontoimme koko katon avaimet käteen -palveluna. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous vesikourujen puhdistuksesta tai muusta kattotyöstä!

Puhdistamme vesikourut tehokkaasti ja turvallisesti. Meiltä löytyy osaaminen sekä välineet myös vaativien kohteiden huoltotöihin. Pyydä tarjous!

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.