KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattoremontti, kattotyöt Parkano – Tiiviin katon salaisuudet ovat hallussamme

Varmista huopakattosi, palahuopakattosi, peltikattosi tai tiilikattosi tiiviys yksinkertaisella tavalla! Riittää, että tilaat kaikki omakotitalosi, kesämökkisi, paritalonne ja autotallisi kattotyöt sekä kattoremontit meiltä – me pidämme huolen siitä, että kattosi on joka kohdasta tiivis. Asentamamme, huoltamamme ja uusimamme läpiviennit ovat vedenpitäviä, eikä vesi pääse katon alle saumojen tai jiirienkään kohdalta. Tilaa siis kattoikkunoiden ja kattoluukun uusiminen tai uuden katon asennus meiltä. Lopuksi voimme pellittää läpiviennit peltisepäntyönä. Kattopeltisepiltämme luonnistuu Parkanossa myös piipunpellitys sekä piipunhatun asennus – ensiksi mainittu suojaa piipun ulkopuolen ja viimeksi mainittu hormin. Jos piippu joutuu tekemisiin runsaan kosteuden kanssa, voi pakkasrapautuminen saattaa sen huonoon kuntoon.

Katto ei pysy tiiviinä Parkanossa, Ikaalisissa, Jämijärvellä, Kankaanpäässä, Karvialla, Kihniössä, Kurikassa tai Ylöjärvellä, ellei sitä huolleta. Tärkeimmät kattohuollot liittyvät katon puhdistamiseen ja tarkastamiseen. Tarkastettu katto osataan tarvittaessa tiivistää tai esimerkiksi maalata (kattomaalaus parantaa katon rasituksensietokykyä ehkäisten vaurioitumista). Kattotarkastuksen perusteella saatat saada suosituksen myös pieneläinesteiden asentamisesta tai otsalautojen uusimisesta. Jos katolle ei ole asennettu tarpeellista määrää kattoturvatuotteita, annamme tarjouksen lumiesteistä, kattotikkaista tai kattosilloista asennettuna.

Tarjoamme kattotarkastuksen ilmaiseksi kaikkien kattotöidemme yhteydessä, jotta voisimme auttaa kattoasi kestämään mahdollisimman pitkään. Riippuu katemateriaalista, mutta on mahdollista, että katto kestää jopa sadan vuoden ajan. Koska me tunnemme katon tiiviyden salaisuudet, osaamme tarjota juuri niitä kattotöitä, joita sinun harjakattosi, tasakattosi tai esimerkiksi pulpettikattosi tarvitsee.

Kaikki kattotyöt sammaleentuhokäsittelyistä lumenpudotuksiin voi maksaa kotisivujemme kautta haettavalla rahoituksella, ja Verohallinnolta voi hakea kattourakasta kotitalousvähennystä. Katon uusiminen, korjaaminen tai huoltaminen ei ole kallista tai hankalaa – riittää, että otat yhteyttä oikeaan kattofirmaan!

Kattotöissä Parkanossa tarvitaan oikeanlaista kalustoa ja välineistöä

Monesta asiasta voi halutessaan tehdä välineurheilua – esimerkiksi joogaa tai pyöräilemistä voi harrastaa varsin niukin välinein, mutta kaupoissa voi halutessaan käyttää satoja ja taas satoja euroja välineostoksiin.

Monet kattotyöt Parkanossa voi tehdä vähin varustein. Turvavaljaita kuitenkin tarvitaan kaikenlaisissa kattotöissä (myös sadevesikourujen puhdistuksessa ja tasakaton lumenpudotuksessa). Katon harjaus on hyvä esimerkki kattotöistä, mitkä voi tehdä suppeallakin välinevarastolla. Katon harjaukseen riittää – no, varrellinen harja.

Katon korjaamisessa voidaan tarvita laajempaa välinevalikoimaa. Katon korjaaminen ja uusiminen helpottuu rakennustelineiden avulla. Korkeiden rakennusten kattoja voidaan huoltaa ja kunnostaa henkilönostinten avustuksella.

Meiltä löytyvät kaikki välineet ja monipuolinen kalusto, joiden avulla katto kuin katto voidaan pitää kunnossa Parkanossa. Tarvittaessa tuomme paikalle saumauskoneen, timanttilaikan, peltisakset, ilmapuhaltimet, höyrytyslaitteet tai vaikka sammaleentuhoaineet. Kaikki kattourakat hoidetaan avaimet käteen -paketteina, joten viemme myös syntyneet purku- ja rakennusjätteet muassamme.

Palahuopa- tai huopakaton kustannustehokkuus ei ole huhupuhetta

Lienet kuullut siitä, että palahuopakattoja ja huopakattoja pidetään varsin kustannustehokkaina kattoina. Tämä ei ole mitään huhupuhetta. Bitumikatto voi suhteellisen vähällä vaivalla kestää jopa 40 vuotta (bitumipaanukatto ei ole yhtä pitkäikäinen). Huopakaton hinta asennettuna on yksi edullisimmista, joten on perusteltua kutsua huopakattoa sangen kustannustehokkaaksi katoksi.

Jotta katto olisi tiivis, hyvännäköinen ja toimiva loppuun saakka, ei ole samantekevää, kuka katon asentaa, huoltaa ja korjaa. Valitse omakotitalon, kesämökin, ulkorakennuksien ja esimerkiksi paritalon kattotöihin meidät, niin kattourakat etenevät parhaalla asiantuntemuksella. Asennamme pinta- ja aluskermit kiitettävällä huolellisuudella. Kiinnitämme erityistä huomiota piipun juureen ja muihin läpivienteihin. Huolehdimme myös siitä, että sadevesijärjestelmä ja esimerkiksi lumiesteet ovat laadukkaita sekä oikein mitoitettuja.

Jatkossa voimme puhdistaa ja tarkastaa katon puolen vuoden välein. Tarvittaessa annamme mainion tarjouksen katon pinnoittamisesta tai vaikka sammaleentuhokäsittelystä.

Kattoremonttien lisäksi palvelemme kokonaisvaltaisesti myös kaikkien muiden kattotarpeiden saralla. Meiltä löytyy vankka osaaminen katon kunnostukseen, aina katon vuotopaikkauksista aluskatteen korjauksiin. Kattohuoltopalvelumme pitävät kattosi kunnossa säännöllisillä katon ja vesikourujen puhdistuksilla sekä talvisilla lumenpudotuksilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattoremontista tai muusta kattotyöstä!

Kun tarvitset kattoalan rautaista ammattilaista katollesi, ota yhteyttä! Me toteutamme kattoremontit ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella.

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.