KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Lumenpudotus Parkano – On perusteltua tilata kattolumityöt meiltä

On perusteltua tilata lumenpudotus omakotitalon, kesämökin, taloyhtiön (paritalon, kerrostalon tai rivitalon), autotallin tai jonkin muun kiinteistön katolta meiltä. Kokeneet lumenpudottajamme hoitavat urakan nopeasti, turvallisesti ja rakenteita rikkomatta. Anna meidän pudottaa lumet korkealta katolta, niin et joudu jännittämään katolta putoamista – tai niitä sairaalareissuja, joita huonolla tuurilla voi koitua ohikulkijoille sekä muille talon läheisyydessä liikkuville. Käytämme aina tasokkaita työturvallisuustuotteita – turvavaljaat puetaan ylle myös tasakaton lumenpudotusta tehdessä. Nosturiautolla lumenpudotus onnistuu helposti, vaikka kohteena olisi korkeampikin rakennus Parkanossa.

Kattolumityöt onnistuvat toimestamme ilman huolta irtoavista tiilistä, naarmuista ja rikki menevistä tiivisteistä. Kun pudotamme lunta tiilikatolta, huopakatolta tai peltikatolta, emme poista ihan kaikkea lunta, vaan jätämme jäljelle noin vaaksan mittaisen kerroksen. Tämä määrä lunta ei rasita kattorakenteita nimeksikään, mutta se suojaa vesikatetta ja sen yksityiskohtia urakan aikana.

Kun ottaa vielä huomioon sen, miten nopeasti lumenpudotuksen aloitamme ja suoritamme, kannattaa lumimassojen vähentäminen katolta tilata juuri meiltä. Vaikka tekisimme samalla katon ja rännien jäänsulatuksen, on urakan kokonaishinta varsin kohtuullinen. Yksityisasiakas saa lumen pudotuksesta ja rännien vesihöyryllä tehtävästä sulatuksesta kotitalousvähennystä, ja koko urakan mahdollisine jääpuikkojen pudotuksineen voi maksaa kauttamme saatavalla rahoituksella.

Ota siis yhteyttä Parkanossa, Ikaalisissa, Jämijärvellä, Kankaanpäässä, Karvialla, Kihniössä, Kurikassa ja Ylöjärvellä toimivaan kattopalveluumme ja tilaa talviset kattohuoltosi meiltä!

Kattolumitöitä voi tarvita Parkanossa lumiesteiden asentamisesta huolimatta

Onko kattosi kaltevuus 1:8 tai enemmän? Siinä tapauksessa bitumikaton, tiilikaton tai peltikaton reunalle tarvitaan lumiesteet. Ota yhteyttä, niin saat laadukkaat ja kestävät lumiesteet asennettuina Parkanoon. Mikäli katon reunalla jo on rivi lumiesteitä, kannattaa niiden kunto tarkastaa talven molemmin puolin. Toteutamme kiistattomalla ammattitaidolla myös lumiesteiden huollot ja korjaukset sekä irronneiden lumiesteiden kiinnitykset takaisin katolle (samalla tarvittavaa katon paikkausta unohtamatta).

Hyväkuntoiset ja kunnolla katossa kiinni olevat lumiesteet estävät lumimassojen putoamisen katolta. Lumen äkillinen alas tuleminen ei aina tapahdu ongelmitta. Lumikuorman alle jääminen on vaarallista niin kaksi- kuin nelijalkaisillekin, ja yllättävän pitkän välimatkan päähän sinkoava lumimassa voi vaurioittaa jotain nelipyöräistäkin. Kattokin voi vaurioitua, kun painava lumikuorma lähtee valumaan sitä pitkin. Lumikuorma voi kiskoa mukaansa kattotikkaita, aurinkopaneeleita ja muita kattovarusteita.

Lumiesteet ovat hyvä tapa säästyä lumen äkillisestä alastulosta aiheutuvilta ongelmilta, mutta saatat tarvita lumen pudotusta lumiesteistä huolimatta. Seuraa siis omakotitalon, kerrostalon tai esimerkiksi piharakennuksen katon lumitilannetta, jotta mahdollisiin ongelmiin voitaisiin puuttua nopeasti. Niin luotettavia kuin oikein asennetut ja puolivuosittain tarkastetut lumiesteet ovatkin, eivät ne kevennä lumitaakan painoa. Mikäli kattorakenteet ovat hätää kärsimässä painavan suojalumitaakan alla, on syytä tilata lumenpudotus.

Lumenpudottajiamme tarvitaan Parkanossa myös silloin, jos lumi meinaa pudota alas vetäen lumiesteet mukaansa – tai jos lunta on lumiesteiden väärällä puolella.

Lumien pudottamisen ja jäänpoiston lisäksi palvelemme monipuolisesti muissakin kattohuolloissa ja kattotöissä. Kattokorjaukset, kuten kattovuotojen paikkaukset ja aluskatteen korjaukset sekä täysivaltaiset kattoremontit hoituvat monipuoliselta ja kokeneelta kattotiimiltämme ammattitaitoisesti sekä varmaotteisesti. Keväisin ja syksyisin tulemme puhdistamaan vesikourut ja tarkistamaan kattosi yleiskunnon katon turvatuotteista lähtien. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous lumenpudotuksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun kattolumi painaa, ota kattoammattilaisiimme yhteyttä. Pudotamme lumet turvallisesti ja kattoystävällisesti niin huopakatoilta, peltikatoilta kuin tiilikatoiltakin.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.